
وحید احمدی
الزام به تنظیم سند خودرو
از فروشنده بابت الزام به تنظیم سند رسمی خودرو شکایت کردم ، رای قاضی به این شرح است: حکم بر الزام خوانده به انتقال و تنظیم سند رسمی مالکیت خودروی موصوف به نام خواهان (بدوا از طریق تعویض پلاک خودرو)، رای صادره حضوری و ظرف مهلت ۲۰ روز قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان است. الان من چه کاری باید انجام بدم برای تعویض پلاک با این حکم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با توجه به رأی صادره از سوی دادگاه مبنی بر الزام فروشنده به انتقال و تنظیم سند رسمی خودرو به نام شما، میتوانید مراحل زیر را برای تعویض پلاک و انتقال سند رسمی انجام دهید:
دریافت رأی دادگاه: ابتدا اطمینان حاصل کنید که رأی دادگاه به صورت کتبی و رسمی به شما ابلاغ شده است.
مراجعه به مرکز تعویض پلاک: با در دست داشتن رأی دادگاه، به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید. این مراکز معمولاً در شهرهای بزرگ و مراکز استانها وجود دارند.
ارائه مدارک لازم: مدارک مورد نیاز برای تعویض پلاک شامل کارت ملی، شناسنامه، بیمهنامه معتبر خودرو، کارت خودرو و رأی دادگاه است. همچنین ممکن است نیاز به پرداخت هزینههای مربوط به تعویض پلاک داشته باشید.
انجام مراحل تعویض پلاک: پس از ارائه مدارک و پرداخت هزینهها، مراحل تعویض پلاک انجام میشود و پلاک جدید به نام شما صادر خواهد شد.
تنظیم سند رسمی: پس از تعویض پلاک، با فروشنده به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید تا سند رسمی خودرو به نام شما تنظیم شود. در این مرحله، فروشنده موظف است که سند را به نام شما انتقال دهد.
در صورتی که فروشنده از همکاری در این مراحل خودداری کند، میتوانید با مراجعه به دادگاه و ارائه رأی صادره، درخواست اجرای حکم را بدهید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد نص
قرض الحسنه
سلام. اواخر آبان مبلغ سه میلیارد تومان در یک قرض الحسنه جهت دریافت وام گذاشتم ، الان مسئولان قرض الحسنه میگن تراز ورودی و خروجی صندوق به هم خورده و وام نمیتونیم بدهیم. اصل پول را هم نمیتونیم بدهیم و یک چک ۸ ماهه بهت می دهیم. بهترین کار چیه؟ اگه شکایت کنم زودتر به پولم می رسم ؟ می توانم بابت چند ماهی که دیرتر اصل پول را بهم میدن درخواست خسارت کنم؟

م. ص.
تسریع در پرونده حقوقی توسط دادخواست کیفری
با سلام و احترام
طبق رأی دادگاه تجدیدنظر پیرو دادخواست تقسیم ترکه پدربزرگم، اینجانب در اموال ماترک ایشان ذینفع و ذیحق میباشم ولی متاسفانه مادر و خاله ام کلیه اموال را تصرف نموده و حاضر به تقسیم اموال نمیباشند.
در حال حاضر منتظر ارجاع پرونده از تجدیدنظر به دادگاه بدوی جهت صدور حکم بر فروش ماترک و تقسیم بها حاصله هستم ( قبلا کارشناسی توسط دادگاه انجام شده و قابل تقسیم نمیباشند و باید فروش برسند) که امری زمانبر میباشد.
لطفاً راهنمایی بفرمایید برای شکایت کیفری چه عناوینی را میتوان مورد دادخواست قرار داد تا از آن طریق زودتر به نتیجه برسم؟
با سپاس فراوان

محمود همدانی
فضای مجازی
سلام.
بنده به خاطر ورشکستگی چک برگشتی زیادی داشتم، یکی از شاکی ها تو روبیکا یه گروه زده و همه رو عضو کرده و اونجا کلی به من توهین و افترا و اطلاعات دروغ پخش میشه روزانه... عکس خانواده من رو میزارن و هزارتا کار دیگه.... من میتونم از کسی که گروه رو درست کرده شکایت کنم؟