مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حامد نقره ای

8 ماه پیش

پرداخت نکردن قسط وام

سلام ضامن یک نفر شدم بانک بعد از یک سال با من تماس گرفت (تاریخ سررسید گذشته) و گفت حکم جلب شما را می‌گیریم و حساب را می‌بندیم،می‌خواستم بدونم چقدر زمان میبره حکم جلب گرفته بشه،و آیا بعد از کسر پول از حسابم می‌تونم از وام گیرنده شکایت کنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

8 ماه پیش

سلام. در مورد وضعیت شما به عنوان ضامن وام، چند نکته حقوقی وجود دارد:



  1. زمان صدور حکم جلب: زمان دقیق صدور حکم جلب بستگی به روند قضایی و تصمیم دادگاه دارد و نمی‌توان زمان دقیقی برای آن تعیین کرد. اما به طور کلی، پس از اینکه بانک به دادگاه مراجعه کند و مدارک لازم را ارائه دهد، دادگاه می‌تواند حکم جلب را صادر کند.



  2. کسر پول از حساب: اگر بانک به عنوان ضامن از حساب شما پولی کسر کند، شما می‌توانید پس از آن از وام‌گیرنده اصلی شکایت کنید. به عنوان ضامن، شما حق دارید که پس از پرداخت بدهی وام‌گیرنده، از او مطالبه کنید و در صورت عدم پرداخت، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید.



  3. اقدامات قانونی: برای پیگیری حقوق خود، می‌توانید با یک وکیل مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شما ارائه دهد و در صورت نیاز، شکایت خود را به دادگاه ارائه دهید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مرجان رسولی

9 ماه پیش

اتوریتی کاراموزوکالت

باسلام واحترام
آیا کاراموز وکالت میتواند دردادگاه صلح دفاع کند ازموکل؟

پروفایل کاربر

امیر تیموری

2 سال پیش

کلاهبرداری

سلام خدا قوت
چند سال پیش خط موبایل ثابتم را فروختم بخاطر گم کردن کارت ملی م پست بانک سند رو انتقال نداد تا اینکه متوجه شدم با همان خط کلاهبرداری انجام شده و اموران بانکی من مسدود شده هست .
راه چاره چیست؟
سپاس فراوان.

پروفایل کاربر

داود بیگدلی

1 سال پیش

تقسیم ترکه

بعد از فوت پدرم برادام تماموسایل مغازه خیاطی پدرم به اضافه وسایل خانه را با خود برده اند ومبلغی پول که پدرم از همسایه مغازه اش طلب داشته را هم گرفته اند گواهی انحصار وراثت گرفته ام چه اقدامی باید انجام بدم متشکرم