مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عباس زرین قلم

هزینه ثبت شکایت

آیا برای ثبت شکایت نیاز پرداخت ودیعه بحساب قوه قضایه میباشد و اکر چنین است مقدارش بر چه مبنا محاسبه می‌شود بعنوان مثال بنده یه شکایت کیفری به وکیلم دادم ثبت کنه و ارزش آن بمقدار ۱۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومن بوده وکیل بنده مدعی لیست حداقل مبلغ ۱۷۰ میلیون می‌بایست بحساب قوه قضایه واریز کنم تا پرونده ام در روال قانونی قرار بگیرد همچنین مدعی شده بوازات نیاز به ثبت شکایت حقوقی علیه فرد مورد نظر لست و بابت آن مونده نیز می‌بایست ۱۰ درصد ارزش مورد نظر در پرونده وجه می‌بایست سپرده کنم آیا اینچنین است یا بهتر بگم در مراحل ثبت شکایت حقوقی و کیفری می‌بایست مبالغی بجز هزینه تمبر باطل کردن در صندق دولت وثیقه کرد ؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

12 ماه پیش

در مورد سوال شما درباره هزینه‌های ثبت شکایت کیفری و حقوقی، باید توجه داشت که:



  1. شکایت کیفری: برای ثبت شکایت کیفری، معمولاً نیازی به پرداخت ودیعه به حساب قوه قضاییه نیست. هزینه‌های مربوط به شکایت کیفری شامل هزینه‌های دادرسی و تمبر می‌شود که معمولاً مبلغ زیادی نیست. اگر وکیل شما مبلغی را به عنوان ودیعه درخواست کرده، بهتر است از او توضیحات بیشتری بخواهید و مطمئن شوید که این مبلغ برای چه منظوری درخواست شده است.



  2. شکایت حقوقی: در دعاوی حقوقی، هزینه دادرسی بر اساس ارزش خواسته محاسبه می‌شود. این هزینه معمولاً به صورت درصدی از ارزش خواسته است و باید در ابتدای ثبت دادخواست پرداخت شود. درصد دقیق این هزینه ممکن است بر اساس قوانین و مقررات جاری متفاوت باشد، اما معمولاً حدود ۳ تا ۵ درصد ارزش خواسته است.



  3. وثیقه و ودیعه: در برخی موارد خاص، ممکن است دادگاه درخواست وثیقه یا ودیعه کند، اما این موضوع بستگی به نوع پرونده و شرایط خاص آن دارد و معمولاً در مراحل ابتدایی ثبت شکایت نیازی به پرداخت ودیعه نیست.




پیشنهاد می‌کنم با وکیل خود مشورت کنید و از او بخواهید که جزئیات بیشتری درباره هزینه‌های مورد نیاز و دلایل درخواست این مبالغ ارائه دهد. همچنین می‌توانید با مراجعه به دادگاه یا مراجع قضایی مربوطه، اطلاعات دقیق‌تری درباره هزینه‌های دادرسی و مراحل ثبت شکایت کسب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین شریفی

شکایت از راننده مقصر متواری در تصادف

باسلام. من با ماشین امرارمعاش زندگی انجام میدهم.دیشب بعد از پیاده کردن مسافر و به محض حرکت کردن یک پیکان وانت باشدت به عقب سمت شاگرد زده که ماشین به شدت صدمه دیده (کل سپر و صندوق جمع شده شاسی عقب چپ خم شده و فشار به پایه ستون هم آمده) راننده متواری شد و بنده نیز به دنبال آن حرکت کردم همزمان سه نفر شاهد در محل نیز ایشان را تعقیب کرده تا شاید مجبور به ایست کنند، اما ایشان با حرکات جنون آمیز و صدمه زدن به ماشین های دیگران درنهایت توانست فرار کند. شاهدان توانستند پلاک را بردارند . بعد 110 آمد و موضوع را صورتجلسه کرد(محلی که 110 آمد خارج از محل حادثه بود). حال چگونه و از چه طریقی میتوانم سریعتر شکایت کنم تا ماشین درست شود و در خرج زندگی نمانم.

 آیا امکان گرفتن افت ماشین نیز هست چون ماشین تا قبل این بیرنگ و شاسی پلمپ بوده اما اکنون رنگ دارد و شاسی نیز خورده


پروفایل کاربر

یوسف طرفی

سو استفاده از حقوق و امتیاز دیگران

با سلام و خسته نباشی

باستحضار می رساند که اینجانب چند سال گذشته همسر دوم خود را طلاق داده و بعلت فراموشی موضوع را به اداره محل کار اطلاع ندادم و ایشان با استفاده از دفترچه خدمات بیمه اقدام به انجام درمان نموده و از این بابت بنده متحمل هزینه های درمانی شدم آیا با توجه وقوع طلاق میتوانم بر علیه ایشان شکایت جبران خسارت وارده را بنمایم و به استناد کدام ماده قانونی؟

با تشکر ار حسن توجه و پاسخگویی

پروفایل کاربر

علی احمدی

تهدید به مرگ

اگر فردی شخصی دیگر را تهدید به مرگ کند و پس از مدتی شخص تهدید شونده به خاطر کینه ای که دارد بستگان فرد تهدید کننده را بکشد، حکم این موضوع برای شخص تهدید کننده چیست؟