مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مصطفی محمددوست

9 ماه پیش

ثبت دادخواست بعد از صدور رای بدوی

سلام روز بخیر

5 برادر و 1 خواهر و مادر در قید حیات تقسیم ارث انجام دادند. پس از فوت مادر، یکی از برادرها به همراه خواهر دادخواست تقسیم ماترک مادر را داده اند. پدر بنده و سایر برادرها دادخواست تقابل ثبت کردند. اما بدلیل عدم امضای یکی از برادرها، رای بدوی صادر شده و به دلیل عدم امضای ایشان دادخواست رد و رای عدم استماع صادر شده است.

آیا می توان دادخواست تقابل صرفاً با امضای آن برادری که امضا نکرده بود ثبت کنیم؟ و بعد از آن لایحه دفاعیه بدیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

9 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوال شما درباره دادخواست تقابل و امضای آن توسط یکی از برادران، نکات زیر را در نظر داشته باشید:



  1. دادخواست تقابل: دادخواست تقابل باید توسط تمامی افرادی که به عنوان طرف دعوی در آن شرکت دارند، امضا شود. اگر یکی از برادران امضا نکرده باشد، دادخواست ممکن است به دلیل نقص در امضا رد شود.



  2. ثبت دادخواست جدید: شما می‌توانید دادخواست تقابل جدیدی را با امضای برادری که قبلاً امضا نکرده بود، ثبت کنید. این اقدام می‌تواند به شما کمک کند تا نقص قبلی را برطرف کرده و دادخواست تقابل را به درستی ارائه دهید.



  3. لایحه دفاعیه: پس از ثبت دادخواست تقابل جدید، می‌توانید لایحه دفاعیه‌ای تهیه کرده و به دادگاه ارائه دهید. در این لایحه می‌توانید دلایل و مستندات خود را برای دفاع از حقوق خود و درخواست تقسیم ماترک مادر بیان کنید.



  4. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای پیگیری موضوع بیابید و از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد وفا

12 ماه پیش

اسقاط خودرو

سلام وقت بخیر بنده قصد دارم خودروی پیکان خود را اسقاط کنم و اسقاطی که شرکت معتبری هم هست گفته است در طی دو ماه مبلغ 95 میلیون به حساب شما میریزیم و در دفتر خانه هم باید وکالت بدهیم
بنده سوالم این هست که چه مدارک محکمی از این شرکت بگیریم و وکالت نامه باید چگونه تنظیم شود؟
متشکرم اگر پاسخ بدهید

پروفایل کاربر

حمید رضا طاهریان

1 ماه پیش

لوله کش آب

سلام، بنده در طبقه 5 ساختمان هستم و سقف طبقه پایینی ما نم داده بود که من لوله کش آوردم تا اگر نشتی آب وجود دارد، مشکل را حل کند، لوله کش شروع به کندن سرامیک اتاق کرد وچیزی پیدا نکرد، بعد سرامیک های بالکن را نیز کند تا نشتی را پیدا کند ولی بازم چیزی پیدا نکرد، الان 6میلیون از من هزینه گرفته ولی اثری از نشتی آب پیدا نکرد، میخواستم ببینم الان میشه از لوله کش یا طبقه پایینی بابت این خسارت شکایت کرد، چون لوله کش بدون استفاده از دستگاه نشت بایاباقدام به تخریب و کندن کرد و طبقه پایینی هم مطمئن شد مشکل از واحد من نیست، برا این هزینه ای که دادم امکان شکایت هست یا خیر، ممنون

پروفایل کاربر

رضا گلی

9 ماه پیش

وکالت بلاعزل روی پروانه کسب

سلام، پدر بنده یه پروانه کسب دارن که حدود ۱۴ سال شخصی دیگر با این جواز کار میکند یعنی پروانه کسب از پدرم و وسایل و کار و سرمایه گذاری از شخص دیگر ، اما این شخص دوسال پیش با یک ترفند که برای باز بودن دستش و پاسخگو بودن در اداره تعزیزات، مالیات، بیمه، و غیره پدر بنده را به محضر برده و یک وکالت بلاعزل از پدرم گرفته، حال امروز پدر بنده میخواهد که صاحب جواز هست میخواهد پروانه کسبش را از این مغازه بردارد، که این شخص مدعی هست شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید چون من وکالت بلاعزل گرفتم و هیچ اقدامی روی پروانه کسب نمیتوانید بکنید !!!

با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد و پرینت برگه وکالت بلاعزل متوجه شدیم در بند آخر وکالت ذکر کرده علاوه بر اختیارات دیگه ، صاحب جواز که پدرم باشن حق انتقال، تغییرنام، تغییر نشانی وغیره پروانه کسب را ندارن!!

توروخدا اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه پروانه کسب پدرم این پیرمرد زحمتکش را از دست این آدم شیاد بتوانیم بگیریم؟؟؟





خیلی خیلی ممنون از پاسختان