
امیر مومنی
مهریه
با توجه به اینکه بنده موقع عقد قبول کردم که از زمان عقد کلیه اموالی که به دست میاورم نصف بشه و این شرط جزو شرایط ضمن عقد ثبت شد میخواستم بدونم هر چیزی که بنده خریداری میکنم مثل خونه اگر خودم نصفشو به نام زنم کنم بعد زنم میتونه نسبت به نصفه خودم هم اداعا کنه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام وقت بخیر،
در مورد شرایط و مدارک لازم برای لغو یا سلب حضانت از مادر، باید به نکات زیر توجه کنید:
دلایل قانونی برای سلب حضانت: بر اساس ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی ایران، در صورتی که عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی مادر به گونهای باشد که سلامت جسمانی یا تربیت اخلاقی کودک را به خطر بیندازد، دادگاه میتواند حضانت را از مادر سلب کند. مواردی که میتواند به عنوان دلایل سلب حضانت مطرح شود شامل:
- اعتیاد زیانآور به الکل، مواد مخدر و قمار.
- اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء.
- ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.
- سوء استفاده از کودک یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی.
- تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.
مدارک مستند برای دادگاه: برای اثبات این موارد، مدارک و مستندات زیر میتواند به دادگاه ارائه شود:
- گزارشهای پزشکی قانونی.
- شهادت شهود.
- گزارشهای پلیس یا مراجع قضایی.
- مدارک و مستندات مربوط به اعتیاد یا سوء رفتار.
فرآیند قضایی: برای سلب حضانت، باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و دادخواستی مبنی بر سلب حضانت ارائه دهید. دادگاه پس از بررسی مدارک و مستندات و شنیدن اظهارات طرفین، تصمیمگیری خواهد کرد.
پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا شما را در این فرآیند راهنمایی کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مسعود یکه روستا
ارائه مدارک تکمیلی بعد از شکوائیه
با درود و سپاس فراوان
شکوائیه ای به دادسرا ارائه کرده ام که برای ضابط ارسال گردیده، اکنون مدارک دیگری میخواهم اضافه کنم، آیا مانند شکوائیه اولی اقدام کنم یا چیزی مانند افزایش خواسته در دادخواست حقوقی باید ارائه نمود؟ از پاسخ شما ممنونم

علی اسعدی
ارثیه
سلام بنده یک ملکی از یه خانم خریدم که فرزند ندارد و شوهرش هم قبل خودش فوت کرده و این ملک هم مال شوهرش بوده که وصیت کرده بعد مرگ من خرج باقیات صالحات شود و این خانم هم در زمان حیات خود به من وصیت کرد که ثمن معامله را خرج دفن کفن مراسم خودم و باقیمانده را برای شوهرم خیرات کنید بعد از مرگ این خانم سه تا برادر وارث اون هست که یکی از آنها شاکی شده و چندین شکایت متعدد برای فسخ معامله کلاهبرداری خیانت کرد ولی به نتیجه نرسید الان شکایت کرده که سهم الارث خودش میخاد و اینکه بدون اجازه ما خرج دفن کفن خواهر ما کرده و ما رضایت نداشتیم در صورتی که ملک مال شوهر این خانم و طبق وصیت شوهر خانم باید خرج خیرات باقیات صالحات شود

محمد نوری
ماده ۴۷۷
سلام و طلب خیر برای وکلای محترم دادراه
بنده یک پرونده حقوقی با موضوع اجرای مفاد نذرنامه از باب تحویل یک باب ساختمان و سهم الارث از یک باغ موروثی داشتم که در دادگاه بدوی به نفع بنده حکم صادر شد ولی دادگاه تجدیدنظر اجرای مفاد نذرنامه را مستلزم تقسیم ترکه اعلام نموده و قرار عدم استماع از دادگاه بدوی صادر کرد.
بناچار درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ و خلاف بین شرع رای صادره را در استان مطرح نمودم که بعد از ۵۰ روز ابلاغیه از طرف شعبه رسیدگی کننده به تجویز ماده مزبور صادر شده است. حکم شعبه مزبور بر این است که حکم دادگاه تجدیدنظر را که قرار عدم استماع بوده، خلاف شرع بین تشخیص نداده است و پرونده از آمار کسر گردیده است.
حال از وکلای محترم استدعا دارم راهنمایی فرمایید که :
۱_ آیا با مراجعه حضوری به دیوان عالی امکان بررسی پرونده وجود دارد و پرونده بصورت حضوری پذیرفته می شود؟
۲_ با توجه به طرح درخواست اعمال ماده ۴۷۷ و رد این درخواست توسط شعبه رسیدگی ماده مزبور، این امکان وجود دارد که با مراجعه حضوری به مدیر کل دادگستری استان، درخواست بررسی پرونده را مطرح نمود؟
از همگی بسیار سپاسگزارم