وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امیر مومنی

مهریه

با توجه به اینکه بنده موقع عقد قبول کردم که از زمان عقد کلیه اموالی که به دست میاورم نصف بشه و این شرط جزو شرایط ضمن عقد ثبت شد میخواستم بدونم هر چیزی که بنده خریداری میکنم مثل خونه اگر خودم نصفشو به نام زنم کنم بعد زنم میتونه نسبت به نصفه خودم هم اداعا کنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام وقت بخیر،


در مورد شرایط و مدارک لازم برای لغو یا سلب حضانت از مادر، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. دلایل قانونی برای سلب حضانت: بر اساس ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی ایران، در صورتی که عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی مادر به گونه‌ای باشد که سلامت جسمانی یا تربیت اخلاقی کودک را به خطر بیندازد، دادگاه می‌تواند حضانت را از مادر سلب کند. مواردی که می‌تواند به عنوان دلایل سلب حضانت مطرح شود شامل:



    • اعتیاد زیان‌آور به الکل، مواد مخدر و قمار.

    • اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء.

    • ابتلا به بیماری‌های روانی با تشخیص پزشکی قانونی.

    • سوء استفاده از کودک یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی.

    • تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.



  2. مدارک مستند برای دادگاه: برای اثبات این موارد، مدارک و مستندات زیر می‌تواند به دادگاه ارائه شود:



    • گزارش‌های پزشکی قانونی.

    • شهادت شهود.

    • گزارش‌های پلیس یا مراجع قضایی.

    • مدارک و مستندات مربوط به اعتیاد یا سوء رفتار.



  3. فرآیند قضایی: برای سلب حضانت، باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و دادخواستی مبنی بر سلب حضانت ارائه دهید. دادگاه پس از بررسی مدارک و مستندات و شنیدن اظهارات طرفین، تصمیم‌گیری خواهد کرد.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا شما را در این فرآیند راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

اعسار تا چند دفعه قبول است 2

سلام

توی پرونده حقوقی خوانده من ، محکوم به پرداخت طلب و خسارت تادیه شده ، سند گذاشته و اعسلر داد که پذیرفته نشد و اعتراض کرد ...تجدیدنظر هم اعسار رو رد کرد ... الان دوباره اعسار داده ... سوالم اینه که تا چند دفعه میتونه اعسار بده و راه حل من چیه و چطور به پولم برسم؟

خیلی ممنون

پروفایل کاربر

جهان پارسی

خسارت تاخیر تادیه

بنده مقداری پول رو از طریق انتقال کارت به کارت بانکی به شخصی قرض دادم ،و قرار شد پول من رو تا اسفند 1400 پس بدهند، که ایشان در زمان تعیین شده نتوانست طلب بنده را پس دهد و وقتی متوجه شد که قصد شکایت دارم قراردادی کتبی را با من امضا نمود که طی شرطی که در قرارداد شد قرار شد مبلغ طلب بنده رو طی 4 ماه آینده پرداخت کنن و در صورتی که به عهد خود وفا نکند خسارت تاخیر تادیه بنده را از تاریخ اسفند 1400 به بنده پرداخت نماید و این موضوع به صورت واضح و شفاف در متن قرار داد عنوان شد. حالا سوال بنده اینه که اگر من از نامبرده شکایت کنم، دادگاه خسارت تاخیر تادیه رو از اسفند 1400 برای من محاسبه میکنه یعنی چیزی که در قرارداد بین من و ایشان ذکر شده یا تاخیر تادیه رو از زمان ثبت درخواست شکایت محاسبه میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پروفایل کاربر

علی شیرازی

اگر برای کسی شش ماه زندان و۳۸ ضربه شلاق

اگر برای کسی شش ماه و۱۵ روز حبس تعزیری و۳۸ ضربه شلاق تعزیری بابت توهین وتهدید در صورتی که اون طرف تا حالا سابقه زندان و شلاق نداشته آیا حکم اجرا میشود