
امیر مومنی
مهریه
با توجه به اینکه بنده موقع عقد قبول کردم که از زمان عقد کلیه اموالی که به دست میاورم نصف بشه و این شرط جزو شرایط ضمن عقد ثبت شد میخواستم بدونم هر چیزی که بنده خریداری میکنم مثل خونه اگر خودم نصفشو به نام زنم کنم بعد زنم میتونه نسبت به نصفه خودم هم اداعا کنه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام وقت بخیر،
در مورد شرایط و مدارک لازم برای لغو یا سلب حضانت از مادر، باید به نکات زیر توجه کنید:
دلایل قانونی برای سلب حضانت: بر اساس ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی ایران، در صورتی که عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی مادر به گونهای باشد که سلامت جسمانی یا تربیت اخلاقی کودک را به خطر بیندازد، دادگاه میتواند حضانت را از مادر سلب کند. مواردی که میتواند به عنوان دلایل سلب حضانت مطرح شود شامل:
- اعتیاد زیانآور به الکل، مواد مخدر و قمار.
- اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء.
- ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.
- سوء استفاده از کودک یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی.
- تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.
مدارک مستند برای دادگاه: برای اثبات این موارد، مدارک و مستندات زیر میتواند به دادگاه ارائه شود:
- گزارشهای پزشکی قانونی.
- شهادت شهود.
- گزارشهای پلیس یا مراجع قضایی.
- مدارک و مستندات مربوط به اعتیاد یا سوء رفتار.
فرآیند قضایی: برای سلب حضانت، باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و دادخواستی مبنی بر سلب حضانت ارائه دهید. دادگاه پس از بررسی مدارک و مستندات و شنیدن اظهارات طرفین، تصمیمگیری خواهد کرد.
پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا شما را در این فرآیند راهنمایی کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

علیرضا لقمانی پور
پایان کار و هزینه های مربوطه
سلام و احترام یک آپارتمان در منطقه 22 خریداری کردم که به علت عدم صدور پایان کار در منطقه فقط مالکیت یک دانگ زمین بنام بنده شده در مبایعه نامه دست نویس اعلام شده کلیه هزینه ها برای دریافت پایان کار بعهده خریدار لیکن این مورد مورد قبول بنده واقع نگردید و طبق توافق نامه خارج از مبایعه نامه فروشنده متعهد گردید پایان را اخذ و هزینه های مربوطه را پرداخت کنند ولی تا کنون انجام نشده در صورت شکایت بنده دادگاه به نفع بنده رای خواهند داد یا خیر و اینکه میشه خسارت روزانه تعیین شده در مبایعه نامه را بگیرم تشکر

eee masterrr
شرایط احقاق حق از طریق اتاق تعاون یا دادگاه چگونه است؟؟؟
با احترام
بنده یک طرف "قرارداد واگذاری آپارتمان" از شرکت تعاونی مسکن x می باشم لیکن تعاونی از معرفی بنده به دفتر ثبت اسناد جهت دریافت سند تک برگ بنامم خودداری مینماید و مدعی است به دلیل اینکه در زمان هیئت مدیره قبلی انتقال سهام تعاونی در دفتر سهام تعاونی از طریق یک وکالتنامه تام الاختیار بلاعزل انجام شده و موکل فوت نموده است بنابراین باید به بخش داوری اتاق تعاون مراجعه شود تا رای صادر نمایند، این درحالی است که طبق مدارک ذیل بنده به عنوان عضوی از اعضای خریدار منظور شده ام.
حالا سوال بنده این است بنده با توجه به مدارک ذیل چگونه باید اقدام نمایم؟ آیا اصلا قابل احقاق حقم می باشد؟ باید به دادگاه مراجعه شود یا مستقیما به اتاق تعاون؟ چه چیزی در انتظارم است؟؟
مدارک:
۱- قرارداد واگذاری آپارتمان مبتنی بر کد عضویت و قدرالسهم و ... با امضا و مهر شرکت و بنده و دو نفر شاهد عادی
۲- کپی صفحه واگذاری یک امتیاز تعاونی مسکن مربوطه به بنده در دفتر سهام که اصل آن دفتر سهام در تعاونی موجود می باشد و شاید بتوانند آن را غیب کنند!!! (با دستخط انتقال دهنده و امضا و اثر انگشت وی با متنی مشتمل بر تشریفات انتقال سهم و امتیاز خود به خریدار و سلب کلیه اختیارات در حال و بعد از ممات از خود نموده است و خریدار در آن دخل و تصرف نموده و ....و بعد از این توضیحات تعاونی دقیقا متن ذیل را نوشته است و دو شاهد و مدیرعامل تعاونی امضا و ممهور به مهر شرکت کرده اند : آقای X طبق وکالتنامه Y در دفترخانه فلان به آقای بنده واگذار نموده است/ واگذار )
۳- کارت عضویت تعاونی مسکن با امضای مدیرعامل وقت
۴- وکالتنامه ای که به آن اشاره شد( که قاعدتا از درجه اعتبار ساقط شده)
۵- کلیه فیشهای پرداختی به نام بنده به حساب تعاونی
۶- تصاویر سایت تعاونی که در آن صریحا به عنوان یک عضو در لیست خریدار نهایی و عضو خریدار قرار گرفته ام
۷- مدارک واریزی مبلغ مازاد درآمد تعاونی از فروش بخشی از اموالش به میزان سهم مشخص هر عضو به حساب بانکی بنده
۸- صورت مجلس تحویل واحد مذکور به نام بنده از تعاونی مسکن
بنده در واحد مذکور ساکن شده ام و دخل و تصرف نمودم
** بنده هیچ مبایعنامه یا هیچ مدرک مجزای دیگری مبنی بر خرید سهم از انتقال دهنده به جز مدارک بالا ندارم و ت...

جهان پارسی
خسارت تاخیر تادیه
بنده مقداری پول رو از طریق انتقال کارت به کارت بانکی به شخصی قرض دادم ،و قرار شد پول من رو تا اسفند 1400 پس بدهند، که ایشان در زمان تعیین شده نتوانست طلب بنده را پس دهد و وقتی متوجه شد که قصد شکایت دارم قراردادی کتبی را با من امضا نمود که طی شرطی که در قرارداد شد قرار شد مبلغ طلب بنده رو طی 4 ماه آینده پرداخت کنن و در صورتی که به عهد خود وفا نکند خسارت تاخیر تادیه بنده را از تاریخ اسفند 1400 به بنده پرداخت نماید و این موضوع به صورت واضح و شفاف در متن قرار داد عنوان شد. حالا سوال بنده اینه که اگر من از نامبرده شکایت کنم، دادگاه خسارت تاخیر تادیه رو از اسفند 1400 برای من محاسبه میکنه یعنی چیزی که در قرارداد بین من و ایشان ذکر شده یا تاخیر تادیه رو از زمان ثبت درخواست شکایت محاسبه میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.