وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

زینب محمدی

فوت پسرم در حین وظیفه

سلام پسرمن سال ۱۴۰۱درحین رفتن به پادگان برای مراسم صبحگاه که هرروز می‌آمد منزل و دوباره صبح قبل از ساعت ۶برای صبحگاه می‌رفت پادگان تصادف کرد یعنی چپ کرد و فوت شد چون بالباس سربازی بودواون ساعت شب می‌رفت برای پادگان هرروزدوساعت رفت ودوساعت برگشت تومسیرپادگان بود باید شهید حساب میشد چون جایی نداشت بره جزپادگان ارتش فوت حین وظیفه صادرکرد ودوباره کمیسیون وحتی اعتراضی که به دیوان کردم فوت حین وظیفه تایید شدایاالان دوباره میتونم به این رای اعتراض کنم وایت نتیجه آیی داره و پسرم گواهینامه نداشت گفتن غرامت بهش هم تعلق نمیگیرد آیا این حرف واقعیت دارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام و عرض تسلیت بابت از دست دادن فرزندتان،


در مورد سوال شما، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. اعتراض به رأی فوت حین وظیفه: اگر رأی فوت حین وظیفه صادر شده و اعتراض شما به دیوان عدالت اداری نیز تأیید نشده است، می‌توانید مجدداً به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید. اما باید دلایل و مدارک جدیدی ارائه دهید که نشان دهد فرزندتان در شرایطی بوده که باید به عنوان شهید محسوب شود. در این مورد، مشاوره با یک وکیل متخصص در امور نظامی و دیوان عدالت اداری می‌تواند مفید باشد.



  2. غرامت و گواهینامه: در مورد عدم تعلق غرامت به دلیل نداشتن گواهینامه، باید به قوانین و مقررات مربوط به بیمه و غرامت در نیروهای مسلح مراجعه کرد. معمولاً نداشتن گواهینامه می‌تواند بر روی تعلق غرامت تأثیر بگذارد، اما این موضوع بستگی به شرایط خاص پرونده و قوانین جاری دارد.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور نظامی و بیمه مشورت کنید تا شما را در این زمینه به طور دقیق‌تر راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

وحید نجفی

تسویه وام

سلام و روز بخیر
سال ۹۵ برای یکی از بستگان نزدیک یک وام با نام من دریافت شد و دو نفر از کارمندان من ضامن این وام شدند و قرار شد اقساط وام توسط فامیل بنده پرداخت گردد.
سال ۹۶ ایشان فوت شده و وام توسط وراث ایشان طبق وعده شفاهی پرداخت نشد و تا سال ۱۴۰۰ با جریمه ها به حدود ۱۰۰ میلیون تومان رسید و از حساب یکی از ضامن ها برداشت شد.
چون قانونا وام به نام من گرفته شده بنده موظف هستم حق و حقوق ضامنی که وجه از حساب ایشان کسر شده را پرداخت کنم.
حال سوال من اینست که به چه صورت این کار را انجام دهم که ضامن بعدا از من بابت عدم پرداخت وجه شکایت نکند و توقیف اموال نگیرد.

پروفایل کاربر

سعید خالقی

در مورد رای صادره شده دادگاه کیفری دو شیراز رای فاقد وصف میباشد

با سلام بنده در سال ۹۷ محکوم شده ام به اتهام جعل اسناد واستفاده از سند مجعول کسی رو نداشتم داخل زندان بودم که پیگیر کارم باشه وکیلم هم با طرف مقابل تبانی کرده بود وهیچ چیزی به من نگفت وحتی رای هم به شخص خوده بنده ابلاغ قانونی نشده است حدود دوماه است که دارم تقاضای اعاده دادرسی رو میدم هی دیوان درخواستمو رد میکنه ومیگه به دلیل اینکه رای شما قطعیت پیدا نکرده رفتم شعبه صادر کننده رای گواهی قطعیت گرفتم فرستادم بازم رد کردن باز رفتم شعبه شعبه داخل رای پیش نویس درست صادر شده ولی رای که ابلاغ کردن به وکیلم فاقد وصف میباشد به دلیل اینکه آخر رای نوشته شده این رای پس _____________دیگه چیزی نوشته نشده یعنی کلمه پس آخرین کلمه است ما باید چیکار کنیم،،، ممنون؛؛؛ خدا خیرتون بده؛ تو رو قرآن یه راه کاری به ما بگید

پروفایل کاربر

احسان ابراهیمی

پارکینگ مشاع

سلام.
هفت سال پیش بنده واحد آپارتمانی خودم را به شخصی فروختم که در مبایعه نامه اولیه عبارت "دارای پارکینگ مشاع"نوشته‌ شده بود(مطابق با متنی که در قولنامه خودم و فروشنده قبلی ذکر شده بود).
حال بعداز گذشت هفت سال از انتقال سند رسمی به نام ایشان،خریدار بدلیل اختلاف بر سر پارکینگ با ساکنین آپارتمان از بنده شکایت کرده.
سوال بنده این است که باتوجه به اینکه در سندی که هفت سال پیش به نام ایشان ثبت شد عبارت "پارکینگ ندارد" ذکر شده ،آیا بنده باید پاسخگوی شکایت ایشان باشم؟
و اینکه آیا با وجود ثبت سند رسمی پس از قولنامه،آیا مفاد قولنامه معتبر خواهد بود؟