وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فاطمه آزادی

4 ماه پیش

ابراء مهریه به اشتباه

سلام جناب وکیل وقتتون بخیر.

با حضور زوج در دفترخانه ای، توافق نامه برای طلاق، وکالت نامه(حق طلاق) و اقرار نامه(ابراء مهریه)امضا کردیم و ثبت شد.

دراقرارنامه آمده که از114تا سکه طبق سند نکاحیه، 4سکه دریافت و 110 سکه ابراء نموده ام.

حال اینکه بنده دوشیزه ام و میبایست نصف مهریه ام رو ابرا میکردم.پس ازصدور گواهی بکارت توسط پزشکی قانون و عنوان غیرمدخوله،

زوج بعد از طلاق میتواند شکایت کند و نصف مهریه را ازم طلب کند؟(بخاطر ابراء بیشتر از نصف)

چون میگن ابراء در حکم‌ دریافت سکه است. و دوشیزه حق دارد نصف مهریه را ابراء کند??‍♀️?

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد سوال شما، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. ابراء مهریه: بر اساس قانون مدنی ایران، ابراء به معنای بخشیدن دین است و زمانی که شما در اقرارنامه مهریه خود را ابراء کرده‌اید، به معنای این است که از حق خود در مورد آن بخش از مهریه صرف‌نظر کرده‌اید. این ابراء به عنوان یک عمل حقوقی معتبر است و نمی‌توان آن را به راحتی باطل کرد.



  2. نصف مهریه برای دوشیزه: طبق ماده 1092 قانون مدنی، اگر زنی قبل از نزدیکی طلاق بگیرد، مستحق نصف مهریه است. در صورتی که شما در اقرارنامه بیش از نصف مهریه را ابراء کرده‌اید، این ابراء به عنوان یک عمل حقوقی معتبر است و نمی‌توان آن را به راحتی تغییر داد.



  3. امکان شکایت زوج: اگر زوج بعد از طلاق بخواهد شکایتی مطرح کند، باید به دادگاه مراجعه کند و دلایل خود را ارائه دهد. اما با توجه به اینکه شما ابراء کرده‌اید، احتمال موفقیت زوج در این شکایت کم است، مگر اینکه بتواند اثبات کند که ابراء به دلیل اشتباه یا فریب بوده است.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا شما را در این زمینه به طور دقیق‌تر راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیدعلی اصغر میرعیسایی

11 ماه پیش

ندادن حواله

باسلام ظهرحواله ای بصورت متقلبانه ازبنده امضاواثرانگشت گرفتن درکارشناسی تاییدشدخواهان مغازه اموگرفته الان ۲سال بهشون میگم ملک منوازبابت ضمانت گرفتی حواله روبیارنمیاره
بنطرحضرات عالی چ نوع شکایتی کنم(حقوقی یاکیفری)تابتوانم حواله ایکه بابتش دین روپرداخت کردم بگیرم.
۲.اگردردادگاه بگویدحواله را گم کردم چ کنم؟
چون الان متوجه شدم تاریخ حواله دستخوردگی داره دوباره میخواهم اصل حواله روببرم کارشناسی
۳.بنده که ضامن حواله ام وحواله ام حامل میباشد میتونم از دست گیرنده مال شکایت کنم؟تاثیرمثبتی دارد؟
صادرکننده حواله فردی معتادوکارتن خوابه ومتواری مشخص نیست اصلا درقیدحیاط باشدیانه یااینکه ازکشورخارج نشده باشد. ممنونم از جواب وراهنماییتون.

پروفایل کاربر

شهاب حسینی

1 سال پیش

فروش خودرو

سلام
من ماشینمو فروختم و مهلت تعویض پلاک دادم ۴۰ روز کاری
بعد از ۳ ماه خریدار تعویض پلاک نکرده و مدام جریمه میشه
تماسم میگیرم امروز و فردا میکنه
چیکار باید بکنم

پروفایل کاربر

حامد عزیزخانی

3 ماه پیش

ارجاع پرونده به شعبه ۱ بازپرسی کرج

برام پیامک اومده که پرونده شما به شعبه ۱ بازپرسی کرج ارسال شد.بنده ۴ماه پیش تو کرج با یک گرم مواد مخدر شیشه تو ماشینم بازداشت و به کمپ معرفی شدم ایا به اون مربوطه؟