وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

الهه ویسه

4 ماه پیش

وکالت نامه

مادرم دو دانگ از شش دانگ یک خانه رو به عنوان مهریه به عروسش داده که سند دفترچه ای دارد و برادرم در سال 95 معادل ریالی این دو دادنگ را از پدرم گرفته و با وکالت دو دانگ از خانه را به نام مادرم زده اما دنبال سند گرفتن به نام مادرم نرفته و ادعا میکند که من و خانمم هیچ ادعایی دیگر نسبت به این ملک نداریم ولی من به عنوان خواهر اعتمادی ندارم الان پدرم فوت کرده ومادرم هم الزایمر دارد چه کار باید کنیم که بعد از فوت مادر برادرم این دو دانگ را بر ندارد/

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد مسئله شما، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. ثبت رسمی انتقال مالکیت: اگر انتقال مالکیت دو دانگ از خانه به نام مادرتان به صورت رسمی و در دفتر اسناد رسمی ثبت نشده باشد، بهتر است هر چه سریع‌تر این انتقال را به صورت رسمی ثبت کنید. این کار می‌تواند از بروز مشکلات حقوقی در آینده جلوگیری کند.



  2. وکالت‌نامه و اسناد موجود: بررسی کنید که آیا وکالت‌نامه‌ای که برادرتان از مادرتان دارد، به او اجازه انتقال مالکیت به نام مادرتان را می‌دهد یا خیر. همچنین، اسناد و مدارک مربوط به انتقال مالکیت و پرداخت معادل ریالی را جمع‌آوری کنید.



  3. وصیت‌نامه: اگر مادرتان هنوز قادر به تنظیم وصیت‌نامه است، می‌توانید از او بخواهید که وصیت‌نامه‌ای تنظیم کند و در آن به وضوح مالکیت دو دانگ از خانه را به نام خود یا به نام وراث مشخص کند. این کار می‌تواند از بروز اختلافات در آینده جلوگیری کند.



  4. مشاوره حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و ارث مشورت کنید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند و اقدامات لازم را انجام دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مینا وارسته

3 ماه پیش

اطلاع از رأی قاضی

آیا اعتراف زیر کتک توسط آگاهی مستند میباشد؟

پروفایل کاربر

امین عسگری

6 ماه پیش

حقوقی ملکی

با سلام و عرض ادب. حکم خلع ید در مرحله بدوی به نفع ما صادر شده طرف ما تجدیدنظر خواهی کرده ولی متاسفانه در مرحله تجدیدنظر فوت شدن. و دادگاه قرارتوقف تجدید نظر خواهی صادر کرداسامی وراث طبق گواهی حصر وراثت به شعبه تجدید نظر ارسال کردیم،الان تو سامانه وقت رسیدگی برای ۲۰اسفند گذاشتن سوالم اینه آیا مگه نباید بعد از اعلام وراث رای صادرمیکردن چون ما نظریه کارشناسی تو پرونده داریم وسند ملک به نام ماست پرونده هم از همه نظر کامله،ایا این اقدام دادگاه تجدیدنظر قانونی که رای صادر نکردن الان یک ساله تو تجدیدنظر پرونده.ممنون میشم پاسخ بدید.

پروفایل کاربر

امیرعلی اژدر

1 سال پیش

حقوق جزا

سوال ۳ آقای خندانی در یکی از شعب دادگاههای دهدشت به آقای محمدی که یکی از اعضای دیوان محاسبات می باشد و در

حال انجام وظیفه میباشد توهین میکند آقای خندانی مرتکب چه جرمی شده است ? مستند به مواد قانونی استدلال فرمایید