مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حانیه مویدی

7 ماه پیش

درخواست مسکن مستقل برای زن ناشزه

سلام.زنی که فرزند ازازدواج خودنداردوناشزه شدم.ولی ازشوهرم به دلایل مختلف می ترسم.آیامی توانم مسکن مستقل بدون حضورشوهرم ازدادگاه درخواست نمایم.لطفا پاسخ دهید.پولی ندارم بابت پاسخ شمابدهم.به من لطف کنید.متشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 ماه پیش

با سلام و احترام،


بر اساس ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی ایران، اگر بودن زن با شوهر در یک منزل موجب خوف ضرر بدنی، مالی یا شرافتی برای زن باشد، زن می‌تواند مسکن علیحده اختیار کند. در این صورت، زن می‌تواند از دادگاه درخواست کند که به او اجازه دهد در منزل جداگانه‌ای زندگی کند.


برای این کار، شما باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و دلایل خود را برای درخواست مسکن مستقل ارائه دهید. دادگاه پس از بررسی دلایل و شواهد شما، تصمیم‌گیری خواهد کرد. در صورتی که دادگاه تشخیص دهد که شرایط شما به گونه‌ای است که نیاز به مسکن مستقل دارید، ممکن است با درخواست شما موافقت کند.


پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید. اگر توانایی مالی برای استخدام وکیل ندارید، می‌توانید از خدمات معاضدتی که توسط دادگستری ارائه می‌شود، استفاده کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اقبال رستگارنیا

11 ماه پیش

جعل اسناد دولتی

مجازات جعل ۱۰۰۰ سند دولتی چیست

پروفایل کاربر

عسل کریمی

7 ماه پیش

درخواست دیه بر اثر تزریق چربی صورت

باسلام من پیش یه خانوم که اصلا دکتر نبود و هیچ مکان معتبری نداشت و در یه اتاق داخل سالن زیبایی مشغول به کار بود ساکشن شکم انجام دادم و از چربی به اصرار خودشون برای گونه و شقیقه ام تزریق کردن یک هفته از تزریق چربی میگذره درد وحشتناک در سر و شقیقه و گونم دارم بطوریکه اصلا نمیتونم بخوابم

خط لبخند هم واسم تزریق انجام داد که از داخل دهانم کامل چربی برجسته شده و من قادر به جویدن و راحت صحبت کردن نیستم

گزارش این خانوم رو هم به ۱۹۰ دادم اما الان میخوام برای خودم اقدام کنم از چندتا دکتر پرسیدم گفتند که علائم عفونت رو داره صورتم چون کامل بی حس شده و از داخل درد داره و مور مور میشه

خواستم ببینم اگر از طریق دفاتر قضایی اقدام کنم برای شکایت شخصی از این خانوم آیا دیه به من تعلق می‌گیرد یا خیر ؟

پروفایل کاربر

نسیم ساری

12 ماه پیش

خیانت در امانت

سلام دو ماه پیش قرار بود یه بنده خدایی با بچش حدوده یک ماه تو یکی از اتاقهای خونه مستقر بشه و مبلغ ۱۰ میلیون تومان بده پنج میلیون و داد و بد از رفتنش که به دلایلی بود مابقی پول و نداد و از خونه من یک عدد کت مجلسی و شال مجلسی برده پیام دادم که بیاره گفت نمیخوام بدم دیروز متوجه شدم یه تکه طلا چهار گرمی که تو کمد بوده هم برده من چجوری میتونم شکایت کنم بابت وسایل و پولی که باید بهم میداد ؟