وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فاطمه عباسی

چگونگی پس گرفتن سهام

با سلام همسرم سهام کارخانه اسید سولفوریکی را در همدان با دو نفر 10به90 شریک است(روزنامه رسمی موجود است) البته این سهام به نام من و فرزندانم می باشد در حال حاضر شرکا باهم به مشکل بخورده اند و آن دونفر همسرم را از کارخانه بیرون کرده اند سوالم این است چگونه میتوانم این 10 درصد سهام را از آنها پس بگیرم؟ و با توجه به اینکه مقدار سهام آنها 90 درصد است آنها میتوانند مقدار سهم ما را کم کنند (البته به نام همسران و فرزندان)؟اگر بخواهم از طریق قانونی اقدام کنم چه مراحلی دارد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

1 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کرده‌اید، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:



  1. مالکیت سهام: اگر سهام به نام شما و فرزندانتان ثبت شده است، شما به عنوان مالک قانونی آن سهام شناخته می‌شوید و شرکای دیگر نمی‌توانند بدون رضایت شما تغییری در مالکیت سهام ایجاد کنند.



  2. حقوق سهامداران: به عنوان سهامدار، شما حقوقی دارید که باید رعایت شود. این حقوق شامل حق رأی در مجامع عمومی، حق دریافت سود سهام و حق دسترسی به اطلاعات مالی شرکت است.



  3. اقدامات قانونی: برای پیگیری حقوق خود و بازپس‌گیری سهام، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



    • مشاوره با وکیل: با یک وکیل متخصص در امور شرکت‌ها و سهام مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید.

    • مراجعه به دادگاه: می‌توانید با تنظیم دادخواستی به دادگاه، درخواست بازپس‌گیری سهام و احقاق حقوق خود را مطرح کنید.

    • مراجعه به سازمان بورس: اگر شرکت شما در بورس ثبت شده است، می‌توانید به سازمان بورس مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید.



  4. توافق با شرکا: در صورت امکان، تلاش کنید تا با شرکای دیگر به توافق برسید و مسئله را به صورت دوستانه حل کنید. این می‌تواند از طولانی شدن فرآیند قضایی جلوگیری کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا رجبی

ممانعت از بردن اب از لوله

باسلام و احترام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

قنات را برای هدر نرفتن اب در جویهای ان توسط جهاد کشاورزی لوله کشی کرده اند ۸۵ درصد هزینه ان توسط دولت پرداخت شده و ۱۵ درصد ان توسط مالکان قنات باخودیاری پرداخت شده است قرارشدبرای هر ساعت اب هر مالک یک میلیون تومان پرداخت کند که عده ای از مالکین بیشتر هم پرداخت کرده اند و سهم من چون دو ساعت اب داشتیم دو میلیون تومان میشد چون لوله از قسمتی از زمین من عبور کرد و خسارت زیادی وارد شد من سهم خودم از خودیاری را پرداخت نکردم و جهاد کشاورزی نیز میگفت چون لوله از زمین من گذشته من نباید پولی بدهم بعد از اتمام لوله کشی شخصی از اهالی روستا از بردن اب از لوله توسط من ممانعت میکند و میگوید چون اهالی روستا پول داده اند در قسمتی از لوله کشی سهیم هستند و راضی به بردن اب توسط من از لوله نیستندو فرد مورد نظر بجای دومیلیون تمان پول بیشتری طلب میکند و میگوید بیست میلیون تومان باید بدهم وگرنه نمیگذارد تب از لوله ببرم و لوله از زمین تعداد کمی از مالکین قنات منجمله من عبور کرده واز زمین تعداد زیادی از مالکین عبور نکرده است حلا سوالم این است ایا۸۵ درصد هزینه ان را دولت داده است طرح عمومی محسوب نمیشود۲_ ایا فرد مورد نظر میتواند مانع بردن اب از لوله توسط من شود و باید چگونه از وی شکایت کنم

پروفایل کاربر

وحید احمدی

الزام به تنظیم سند خودرو

از فروشنده بابت الزام به تنظیم سند رسمی خودرو شکایت کردم ، رای قاضی به این شرح است: حکم بر الزام خوانده به انتقال و تنظیم سند رسمی مالکیت خودروی موصوف به نام خواهان (بدوا از طریق تعویض پلاک خودرو)، رای صادره حضوری و ظرف مهلت ۲۰ روز قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان است. الان من چه کاری باید انجام بدم برای تعویض پلاک با این حکم؟

پروفایل کاربر

فهیمه سادات استادیان

مطالبه پول قرض داده شده

عرض سلام وارادت من ۷ ماه قبل به یکی ازدوستان نزدیک مبلغی رابخاطر تصادف پسرش قرض دادم وقول دادکه دوماه بعد برگرداند اما ۷ ماه کذشته وهرروز میگه آخرهفته یاآخرماه والان خودم مشکل مالی زیادی دارم فیشهای انتقال پول هست آیا میتوانم باداشتن فیشهای انتقال پول بکارتش که به اسم خودش هست شکایت کنم وپولم راپس بگیرم ممنونم لطفا راهنمایی کنید