پروفایل کاربر

فاطمه عباسی

چگونگی پس گرفتن سهام

با سلام همسرم سهام کارخانه اسید سولفوریکی را در همدان با دو نفر 10به90 شریک است(روزنامه رسمی موجود است) البته این سهام به نام من و فرزندانم می باشد در حال حاضر شرکا باهم به مشکل بخورده اند و آن دونفر همسرم را از کارخانه بیرون کرده اند سوالم این است چگونه میتوانم این 10 درصد سهام را از آنها پس بگیرم؟ و با توجه به اینکه مقدار سهام آنها 90 درصد است آنها میتوانند مقدار سهم ما را کم کنند (البته به نام همسران و فرزندان)؟اگر بخواهم از طریق قانونی اقدام کنم چه مراحلی دارد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 روز پیش

با سلام و احترام،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کرده‌اید، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:



  1. مالکیت سهام: اگر سهام به نام شما و فرزندانتان ثبت شده است، شما به عنوان مالک قانونی آن سهام شناخته می‌شوید و شرکای دیگر نمی‌توانند بدون رضایت شما تغییری در مالکیت سهام ایجاد کنند.



  2. حقوق سهامداران: به عنوان سهامدار، شما حقوقی دارید که باید رعایت شود. این حقوق شامل حق رأی در مجامع عمومی، حق دریافت سود سهام و حق دسترسی به اطلاعات مالی شرکت است.



  3. اقدامات قانونی: برای پیگیری حقوق خود و بازپس‌گیری سهام، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



    • مشاوره با وکیل: با یک وکیل متخصص در امور شرکت‌ها و سهام مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید.

    • مراجعه به دادگاه: می‌توانید با تنظیم دادخواستی به دادگاه، درخواست بازپس‌گیری سهام و احقاق حقوق خود را مطرح کنید.

    • مراجعه به سازمان بورس: اگر شرکت شما در بورس ثبت شده است، می‌توانید به سازمان بورس مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید.



  4. توافق با شرکا: در صورت امکان، تلاش کنید تا با شرکای دیگر به توافق برسید و مسئله را به صورت دوستانه حل کنید. این می‌تواند از طولانی شدن فرآیند قضایی جلوگیری کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پرویز بهرامی

خریدار ماشین

سلام.ببخشید من یه ماشین خریدم فروشنده ماشینو به اسم دور رنگ داد و سقف سالم ولی دو روز بعد فهمیدم سقف تعویض شده و چیزی نگفته بهش زنگ زدم جواب نداد.هی میگفت شهرستانم هالا میگه ده میلیون بیشتر ضررشو نمیدم و ماشینم به وکالتی به اسمم زده راهنمای کنید باید چیکار کنم ممنون خسته نباشید

پروفایل کاربر

شهاب وحیدی

چک برگشتی و اعسار

سلام و خسته نباشید. سال 1392 شش میلیون تومن از زن داداشم پول گرفتم و چک دادم.روابط فامیلی بود نه من پول رو دادم نه اون پیگیر شد؛چهار ماه بعد صدور چک رو برگشت زده و‌ دوسال بعد از تاریخ صدور چک هم شکایت کرده (سال 1394 )( از برادرم طلاق گرفته ) و مبلغ شده 58 میلیون تومن!!هفته بعد وقت دادگاه دوم هست و من اعسار دادم چون واقعا پولی ندارم( مستأجرم و فقط با یارانه زندگی میکنم- از سی سال پیش جز سیم کارت چیزی به نامم نیست استعلام هم گرفته بشه حقانیتم ثابت میشه چون واقعا ندارم فیلم بازی نمیکنم؛ شاید باور نکنید یخچال نداریم) دوتا هم شاهد خواهم برد واسه اعسار ؛ اگه زن دادش سابقم اعسار رو قبول نکنه میرم زندان؟( چون واقعا هیچی ندارم احتمال خیلی زیاد دادگاه اعسار رو قبول میکنه) اون روز با حکم جلب نیاد ؟ از این میترسم. در ضمن من تو دادگاه قبول کردم که شش تومن رو قرض گرفتم و چک بابت اونه و مواردی چون امانت و ضمانت و.... نگفتم( اصل پول که شش تومن نست رو من قبول کنه میدم)

پروفایل کاربر

آرش صفری

پارکینگ مشاع مجتمع ۲۲۰ واحدی (شهر جدید پرند)

با سلام و احترام.
ما ساکن یک مجتمع ۲۲۰ واحدی هستیم ( ۱۱ بلوک ۲۰ واحده!) که جلوی هر بلوک ،۸ جای پارک برای ماشین ها وجود داره.(یعنی عملا هر بلوک ۱۲ جای پارک کم داره!)

لازم به ذکر هست که پارکینگ ها مشاع هستند و تحت تملک هیچ شخصی نیست.

حال با توجه به مشاع بودن پارکینگ ها، ساکنین هر بلوک میتوانند ادعا کنند که ماشین های بلوک های کناری و جلوییشان حق پارک کردن در جلوی بلوکشان را ندارند؟


و اینکه در صورتی که ساکنی از این ۲۲۰ بلوک با ماشین خود اقدام به سد معبر سایر ماشین های پارک شده کند ، حکم آن در قانون چیست و چطور میتوان رفع سد معبر کرد؟