وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فاطمه عباسی

چگونگی پس گرفتن سهام

با سلام همسرم سهام کارخانه اسید سولفوریکی را در همدان با دو نفر 10به90 شریک است(روزنامه رسمی موجود است) البته این سهام به نام من و فرزندانم می باشد در حال حاضر شرکا باهم به مشکل بخورده اند و آن دونفر همسرم را از کارخانه بیرون کرده اند سوالم این است چگونه میتوانم این 10 درصد سهام را از آنها پس بگیرم؟ و با توجه به اینکه مقدار سهام آنها 90 درصد است آنها میتوانند مقدار سهم ما را کم کنند (البته به نام همسران و فرزندان)؟اگر بخواهم از طریق قانونی اقدام کنم چه مراحلی دارد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کرده‌اید، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:



  1. مالکیت سهام: اگر سهام به نام شما و فرزندانتان ثبت شده است، شما به عنوان مالک قانونی آن سهام شناخته می‌شوید و شرکای دیگر نمی‌توانند بدون رضایت شما تغییری در مالکیت سهام ایجاد کنند.



  2. حقوق سهامداران: به عنوان سهامدار، شما حقوقی دارید که باید رعایت شود. این حقوق شامل حق رأی در مجامع عمومی، حق دریافت سود سهام و حق دسترسی به اطلاعات مالی شرکت است.



  3. اقدامات قانونی: برای پیگیری حقوق خود و بازپس‌گیری سهام، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



    • مشاوره با وکیل: با یک وکیل متخصص در امور شرکت‌ها و سهام مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید.

    • مراجعه به دادگاه: می‌توانید با تنظیم دادخواستی به دادگاه، درخواست بازپس‌گیری سهام و احقاق حقوق خود را مطرح کنید.

    • مراجعه به سازمان بورس: اگر شرکت شما در بورس ثبت شده است، می‌توانید به سازمان بورس مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید.



  4. توافق با شرکا: در صورت امکان، تلاش کنید تا با شرکای دیگر به توافق برسید و مسئله را به صورت دوستانه حل کنید. این می‌تواند از طولانی شدن فرآیند قضایی جلوگیری کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهراد فرزانه

خیانت در امانت

بنده ظهر چک همسرم را بعنوان ضامن امضا کردم ، که بابت ضمانت وام به ضامن داده شده بود ، وام توسط خودمان تسویه گردیده اما ضامن بر علیه چک اقدام کرده آیا بنده که امضام ظهر چک هست ،بجرم خیانت در امانت از طرف شکایت بکنم

پروفایل کاربر

ح حسینی

حل مسأله پارکینگ مشا در آپارتمان

باسلام وتبریک سال نو،

درمجتمع ما پارکینگ ها مشاع بود چهل سال پیش باقرعه کشی پارکینگ ها مشخص شد، و یکی اضافه و خالی ماند، چند سالی است بیکی ازمستاجرین اجاره داده شده بود با اتمام مدت اجاره هییت مدیره که هر شش ماه عوض میشود حاضر به اجاره نشد، از طرفی سه باب پارکینگ بغل هم بعلت تنگی جا و بزرگی ماشین‌هایشان به مشکل برخوردند، هیئت مدیره با واگذاری پارکینگ اضافه بیکی ازآن سه ، این مشکل را حل کرد ولی تعدادی اعتراض دارند که با اجاره آن پارکینگ درآمدی برای ساختمان است.

آیا این کار هییت مدیره قانونی و قابل اجراست؟

با تشکر

پروفایل کاربر

آرش پیام

سواستفاده از سفید امضا خیانت در امانت جعل

با سلام خدمت استادان گرامی :



بنده به چند نفر پول قرض دادم و از آنها اقرار نامه چاپی که قسمت های مشخصات طرف مقابل ، مبلغ مورد نظر،نحوه پرداخت و اقساط ،را به صورت دست نویس پر کردیم و یک عدد سفته نیز بابت تضمین پرداخت که شماره سفته در همان قرارداد ذکر شد دریافت نمودم (لازم به ذکر است که قرارداد در یک نسخه اصلی دست بنده می باشد )





پس از عدم پرداخت آنها اقدام به شکایتی مبنی بر مطالبه طلب در استان خوزستان کردم که در مقابل سه نفر از آنها شکایت کیفری با موضوع سواستفاده از سفید امضا جعل و خیانت در امانت با هدف ترساندن و پرونده سازی کردند





از شما اساتید گرامی خواستارم که بهترین راهکار و پیشنهاد برای دفاع در دادسرا را بیان کنید



با تشکر و احترام