مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

رضا رنجبر

5 ماه پیش

صلح مهریه طی سندعادی

باسلام و احترام

همسربنده (زوجه)طی سند عادی که امضا و انگشت هم زده مهریه خودش یک دانگ از منزل مادرم را در قبال حق سکونت خودش صلح کرده.درمتن سند عادی اینگونه نوشته شده : طبق توافق صورت گرفته زوجه خانم ...حاضر گردید ازمهریه خود یک دانگ از منزل مسکونی که در صورت جلسه بله بران قید گردیده است را درقبال حق سکونت خودش به همسر آقای ...خود صلح نمودوحق هرگونه ادعا واعتراضی راازخودسلب نمود و زوج متعهد گردید هرشهری که زوجه برای سکونت تعیین نمود قبول نماید.

الان همسرم(زوجه)شکایت کرده و مطالبه یک دانگ را کرده...

لطفأ راهنمایی کنید مگه میشه وقتی صلح کرده دوباره مطالبه کنه؟

توضیحأ تاکنون همسرم ادعایی مبنی بر تعیین محل سکونت نکرده...

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوال شما، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. صلح مهریه: بر اساس سند عادی که همسرتان امضا و انگشت زده‌اند، ایشان مهریه خود را به یک دانگ از منزل مادرتان صلح کرده‌اند. این به معنای این است که ایشان در قبال حق سکونت، از مهریه خود صرف‌نظر کرده‌اند.



  2. مطالبه مجدد: اگر همسرتان با امضای سند عادی، مهریه خود را صلح کرده‌اند، به طور قانونی نمی‌توانند مجدداً همان مهریه را مطالبه کنند، مگر اینکه سند صلح به دلایلی باطل یا قابل ابطال باشد.



  3. بررسی سند: برای اطمینان از صحت و اعتبار سند صلح، پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید. وکیل می‌تواند سند را بررسی کرده و شما را در مورد حقوق و تعهدات قانونی‌تان راهنمایی کند.



  4. عدم تعیین محل سکونت: اگر همسرتان تاکنون محلی برای سکونت تعیین نکرده‌اند، این موضوع به معنای عدم اجرای تعهدات از سوی ایشان نیست، مگر اینکه در سند صلح شرط خاصی در این باره ذکر شده باشد.




پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شرایط خاص شما ارائه دهد و در صورت نیاز، از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علیرضا افشار

8 ماه پیش

قرار منع تعقیب

بهمن سال قبل مشاجره ای.داستم که طرفین شکایت کردند که دراردیبهشت امسال دادیرا قرار منع تعقیب من صادر شد حالا بعد از 7ماه شاکی مجددا همان پرونده را ثبت کرده برای من اللاغ امده ایا من به جللسه دادسرا برم یا امکان جلب وجود دارد

پروفایل کاربر

ت ت

7 ماه پیش

اجرائیه

سلام
پرونده من در مرحله اجرائیه قرار دارد و من به ۳۱ میلیون افت قیمت خودرو متهم شدم. در یک تصادف سه طرفه من ۱۰۰ درصد مقصر اعلام شدم و طرف مقابل به طور کامل پول تعمیر خودرو خود را از بیمه من گرفت اما بعد از درخواست بررسی مجدد، من ۵۰ درصد و یک خودرو دیگر هم ۵۰ درصد مقصر اعلام شد ولی فردی که از من شکایت کرده یعنی نفر سوم تقصیری نداشته است.
به خاطر خرج تعمیر خودرو سوم، ۴۵ میلیون از بیمه من کم شده در صورتی که نصف این مبلغ باید کم بشود و سقف بیمه من هم ۶۰ میلیون است و کفاف این محکومیت را نمی‌دهد.
میخواستم ببینم میتونم به اجرائیه بگم که اضافه پرداخت بیمه من را از محکومیتم کم کند؟
این مسائل را به قاضی هم گفتم اما در رای خود لحاظ نکرده است و منکر مطرح شدن این مطالب در دادگاه شد.

پروفایل کاربر

محمد ایرانی

9 ماه پیش

آیا تفویض وکالتنامه با این شرایط قابل پیگیری است ؟

با سلام. در سال 76 یک نفر بعنوان مالک (فوت شده) برای یک قطعه زمین، یک وکالتنامه تام الاختیار به شخصی (در قید حیات) میده. اون شخص هم در همان سال بجای بدهی که به پدر بنده (فوت شده) داشته، همون زمین رو با پیوست به وکالتنامه اول، یه وکالتنامه دیگه بصورت تام الاختیار به پدر بنده میده و به تمام مفاد وکالتنامه اول در وکالتنامه دوم که بین خودش و پدر بنده هم بوده، اشاره میکنه و هر دو وکالتامه با نوع سند (نیم برگی) ثبت محضری شدن.
سوال من اینجاست، آیا این وکالتنامه دومی با گذشت این همه سال هنوز جنبه قانونی داره ؟ و آیا میشه توسط وراث در موردش پیگیری های لازم صورت بگیره یا خیر ؟؟ با تشکر.