مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد ناصر حاجی میرزایی

عدم صدور رای توسط قاضی

با سلام واحترام

شکایتی را علیه اداره اوقاف اصفهان در خصوص تولیت غیر قانونی مطرح کرده و الان یکسال از زمان دادرسی می گذرد و قاضی رای نمی دهد. هر زمان که مراجعه میکنم قاضی می‌گوید هنوز فرصت نکرده ام. آیا این کار قاضی قانونی است؟ چکار میتوانم بکند که قاضی رای دهد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

11 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد تأخیر در صدور رأی توسط قاضی، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. مهلت قانونی برای صدور رأی:



    • بر اساس ماده 374 قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه باید پس از اعلام ختم دادرسی، در همان جلسه یا حداکثر ظرف یک هفته به انشای رأی مبادرت کند. تخلف از صدور رأی در مهلت مقرر می‌تواند موجب محکومیت انتظامی قاضی تا درجه چهار شود.



  2. اقدامات پیشنهادی:



    • پیگیری از طریق رئیس دادگستری: می‌توانید به رئیس دادگستری یا معاونت نظارت و بازرسی دادگستری استان مراجعه کرده و موضوع تأخیر در صدور رأی را گزارش دهید.

    • درخواست کتبی: می‌توانید درخواست کتبی برای تسریع در صدور رأی به دادگاه ارائه دهید و نسخه‌ای از آن را به دبیرخانه دادگاه تحویل دهید.

    • مشاوره حقوقی: با یک وکیل متخصص مشورت کنید تا شما را در پیگیری حقوقی و ارائه درخواست‌های لازم یاری کند.



  3. شکایت انتظامی:



    • در صورتی که تأخیر در صدور رأی به صورت غیرموجه ادامه یابد، می‌توانید از طریق مراجع انتظامی قضات، شکایتی را مطرح کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجتبی قاسمی

سلام، مبلغی روبرای بیعانه خریدمبل بحساب شخصی واریزکردم اما شماره حساب شخص دیگه ای رودادومنم فیش واریزی روبراش فرستادم الان دوماه م...

سلام، مبلغی روبرای بیعانه خریدمبل بحساب شخصی واریزکردم اما شماره حساب شخص دیگه ای رودادومنم فیش واریزی روبراش فرستادم الان دوماه میگذره نه مبل رومیده ونه مبلغ بیعانه رو، البته اشتباه خودم بودکه بحساب کسی دیگه ریختم لطفا میشه بفرمایید راهی برای گرفتن مبلغ وجوددارد یاخیر؟

پروفایل کاربر

فاصل نصیری

شکایت از اداره کار

سلام بنده حقیر ازطرف اداره بیمه تامین اجتماعی یک فیش واریزی به مبلغ35میلیون تومان بابت 4درصد سختی کار داد تا اداره کار شکایت کنم هیئت مدیره کار کار فرما ملزم به پرداخت ان محکوم گردید من که توان پرداخت یکجا نداشتم مجبورم کردند اقساطی به مدت9 ماه پرداخت کنم تا حالا2 سال میگذرد کارفرما نصف مبلغ پرداخت کرد حالا بنده باید دوباره مبلغ باقی مانده را شکایت کنم ضرر و زیان ببینم که باعثش اداره کار است اداره کار همکاری با قشر کارگر ندارد فقط باعث درد سر است ایا فقط باید پول واریزی را شکایت کرد/

پروفایل کاربر

ایرج آقالو

علت درج نام مدیر عامل شرکت با مسئولیت محدود در اجرائیه دادگاه به عنوان محکوم علیه

درود بر شما ... شرکتی با مسئولیت محدود داریم که از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ بصورت پیمانکاری فعال بوده و تعدادی پرسنل داشته است . در حال حاضر سختی کار یک پرسنل تایید شده و شرکت بابت ۴ درصد حق بیمه مربوطه به سازمان تامین اجتماعی بدهکار شده است . کارگر خود ۴ درصد را پرداخت کرده و در اداره کار برعلیه شرکت اقامه دعوی کرده است . رای هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف هردو شرکت را محکوم به پرداخت مبلغ مورد نظر به کارگر نموده و در رای مربوطه نام شخص مدیر عامل به عنوان محکوم وجود ندارد . کارگر با رای هیئت حل اختلاف اداره کار به دادگاه حقوقی مراجعه و‌ درخواست صدور اجراییه نموده است . در احراییه صادره ، در ردیف اول نام شرکت و در ردیف دوم نام مدیر عامل به عنوان محکوم علیه آورده شده است .
پرسش این است که در حالی که در رای هیئت حل اختلاف تنها شرکت به عنوان محکوم به پرداخت شناخته شده ، چرا در برگ اجراییه صادره نام مدیر عامل نیز به عنوان محکوم علیه دیده می شود؟