مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید میلاد ناطق

مال غیر

سلام ببخشید من پول بابت ماشین دادم که مال غیر بوده آشنا هست ۳ ماه هست درگیرم که نداده پولم حالا نه ماشین میده نه پول چقدر طول میکشه قانون پولمو بگیره ازش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

با سلام و احترام،


در صورتی که شما پولی بابت خرید ماشینی پرداخت کرده‌اید که متعلق به شخص دیگری بوده و فروشنده قادر به تحویل ماشین یا بازگرداندن پول شما نیست، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید. در این خصوص، مراحل زیر را می‌توانید دنبال کنید:



  1. تنظیم شکایت: ابتدا باید شکایتی را در دادسرای محل وقوع جرم یا محل اقامت خود تنظیم کنید. در این شکایت، باید تمامی جزئیات معامله و مدارک مربوطه را ارائه دهید.



  2. پیگیری قضایی: پس از ثبت شکایت، پرونده شما به دادگاه ارجاع داده می‌شود و مراحل قضایی آغاز می‌شود. این مراحل ممکن است شامل جلسات دادگاه، ارائه مدارک و شواهد، و بررسی توسط قاضی باشد.



  3. صدور حکم: در صورت اثبات ادعای شما، دادگاه می‌تواند حکمی مبنی بر بازگرداندن پول شما صادر کند. این حکم ممکن است شامل جبران خسارت و هزینه‌های دادرسی نیز باشد.



  4. اجرای حکم: پس از صدور حکم، می‌توانید از طریق واحد اجرای احکام دادگستری، اجرای حکم و بازگرداندن پول خود را پیگیری کنید.




مدت زمان این فرآیند بستگی به پیچیدگی پرونده و تراکم کاری دادگاه‌ها دارد و ممکن است چندین ماه طول بکشد. پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای پیگیری حقوق خود اتخاذ کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

اعاده دادرسی در دعاوی کیفری

با سلام
در صورتی که رای قطعی در شعبه بدوی مبنی بر برائت متهم صادر شده باشد، و پس از تاریخ صدور رای، مدارکی بدست آید که مجرم بودت شخص تبرئه شده رو مشخص می کنه، چگونه و طبق کدام مواد قانونی می توان اعاده دادرسی نمود؟

پروفایل کاربر

امین محمدی

طرح دعوی از وکیل دفترخانه ای

ایا وکیل دفترخانه ای میتواند به جای موکل خود شکایت نماید؟؟

پروفایل کاربر

رضا سعیدی

دستور قضایی

سلام خسته نباشید

من یکم ماه قبل تصادف کردم و کل مدارکم تکمیل فق چون کلانتری ۲برگ کپی از دستور قضایی ازم میخوان پرونده م کلانتری مونده و بهم گفتن۲روز بعد ثبت شکایت پیامک دستورقضایی میاد چون بیمارستان بودم۱۰روزپیش دفترقضایی شکایتمو ثبت کردم اما پیامک دستور قضایی دریافت نکردم و چه دفتر قضایی چه دادگاه میرم جواب نگرفتم و با ماشینم مشغول کار در اسنپ هستم برای تهیه داروهای مادرم لطفا راهنمایی کنید ممنونم