مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید میلاد ناطق

مال غیر

سلام ببخشید من پول بابت ماشین دادم که مال غیر بوده آشنا هست ۳ ماه هست درگیرم که نداده پولم حالا نه ماشین میده نه پول چقدر طول میکشه قانون پولمو بگیره ازش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

با سلام و احترام،


در صورتی که شما پولی بابت خرید ماشینی پرداخت کرده‌اید که متعلق به شخص دیگری بوده و فروشنده قادر به تحویل ماشین یا بازگرداندن پول شما نیست، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید. در این خصوص، مراحل زیر را می‌توانید دنبال کنید:



  1. تنظیم شکایت: ابتدا باید شکایتی را در دادسرای محل وقوع جرم یا محل اقامت خود تنظیم کنید. در این شکایت، باید تمامی جزئیات معامله و مدارک مربوطه را ارائه دهید.



  2. پیگیری قضایی: پس از ثبت شکایت، پرونده شما به دادگاه ارجاع داده می‌شود و مراحل قضایی آغاز می‌شود. این مراحل ممکن است شامل جلسات دادگاه، ارائه مدارک و شواهد، و بررسی توسط قاضی باشد.



  3. صدور حکم: در صورت اثبات ادعای شما، دادگاه می‌تواند حکمی مبنی بر بازگرداندن پول شما صادر کند. این حکم ممکن است شامل جبران خسارت و هزینه‌های دادرسی نیز باشد.



  4. اجرای حکم: پس از صدور حکم، می‌توانید از طریق واحد اجرای احکام دادگستری، اجرای حکم و بازگرداندن پول خود را پیگیری کنید.




مدت زمان این فرآیند بستگی به پیچیدگی پرونده و تراکم کاری دادگاه‌ها دارد و ممکن است چندین ماه طول بکشد. پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای پیگیری حقوق خود اتخاذ کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

وحید ایرانی

شهادت دروغ

آیا اینکه کسی در فضای مجازی عکس با مشروبات الکلی دارد باعث می شود که قاضی شهادتش را در پرونده ای رد کند؟

پروفایل کاربر

محمود توکل زاده

اختلاف وراث

با سلام و عرض ادب.

پدر بنده سال گذشته فوت نمونده اند. ایشان در یکی از اموال خود که شامل یک مغازه و گاراژ میباشد با یکی از برادرانم صلح نموده اند و سه دانگ کل این ملک به همراه نصف سرمایه داخل آن را طی یک صلحنامه به ایشان واگذار کرده اند. ایشان در وصیت نامه خود ذکر نموده اند که حساب دفتری و اختیار امو مالی سرمایه خود را(نه اختیار خود سرمایه) به برادرم داده اند تا ایشان مخارچ مربوط به خمس و ذکات و مواردی از این قبیل را پرداخت کنند ولی عنوان نکرده اند که سهم سرمایه خود را نیز به ایشان واگذار کرده اند.

حال ایشان با استناد به این بند وصیت نامه ادعا دارند که چون پدر بنده امور مربوط به خمس و ذکات و سایر امور مالی و دفتری را به ایشان محول کرده اند پس در این صورت کسی که خمس مال خود را پرداخت نکند و آن را به عهده کسی دیگر بگذارد پس خود آن مال نیز متعلق به او نیست و از تقسیم سرمایه ذکر شده بین وراث سرباز میزنند. به نظر شما آیا ادعای ایشان درست است یا سرمایه نیز باید همانند ملک به مطابق قانون بین وراث تقسیم شود؟

پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

شکایت کیفری بهتره یا شکایت حقوقی؟

سلام، من میخوام از یکی شکایت کنم، متوجه شدم که شکایت کیفری و شکایت حقوقی فرق میکنن، حالا کدوم بهتره؟ من باید چه شکایتی کنم؟