مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فاطمه محرمی

فروش گوشی

سلام من گوشی فروش هستم یه گوشی فروختم به صورت قسطی ولی نه چک نه وثیقه نه امضاء چیزی هیچ‌چیزی از طرف ندارم ولی حق مالکیت و کارتون دست خودمه و رفتم گوشی رو اعلام سرقت کردم و رفتم دادگستری و گفتن اگه طرف اراده حیثیت کنه من باید جریمه بدم الان من باید چیکار کنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد وضعیت شما، باید به چند نکته توجه کنید:



  1. اعلام سرقت: اعلام سرقت گوشی در صورتی که واقعاً سرقت نشده باشد، می‌تواند به عنوان گزارش کذب تلقی شود و شما ممکن است به دلیل ارائه اطلاعات نادرست به مراجع قانونی، با مشکلات قانونی مواجه شوید.



  2. پیگیری حقوقی: اگر گوشی را به صورت قسطی فروخته‌اید و هیچ مدرکی از خریدار ندارید، می‌توانید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوی کنید. اما باید توجه داشته باشید که بدون داشتن مدارک معتبر، اثبات ادعای شما ممکن است دشوار باشد.



  3. مشاوره حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و کیفری مشورت کنید تا بهترین راهکار حقوقی را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید.



  4. توافق با خریدار: در صورت امکان، سعی کنید با خریدار به توافق برسید و مشکل را به صورت دوستانه حل کنید. این می‌تواند شامل بازپس‌گیری گوشی یا دریافت مبلغ باقی‌مانده باشد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نیما لَک

کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

سلام و وقت بخیر
حدود 4روز پیش شخصی رو بعنوان فروشنده و فروش صندلی دانشگاهی پیدا کردم و بعداز واریز مبلغ
((مبالغ جداگونه ،ولی برای انجام یک امر واریز شده، برای شخص اول 95میلیون و برای 3شخص دیگر نفری دومیلیون که باعث میشه هزینه به 101 میلیون برسه))
متوجه شدم کلاهبردار هستش.
—1) الان شکایت کنم کلاهبرداری بالای 100میلیون تومان حساب میشه یا نه پیایین 100میلیون و جرم هرشخص با شخص دیگه فرق خواهد کرد؟
—2) این شخص اصلی که کلاهبرداری کرده فکر کنم کارت بانکی این اشخاص رو اجاره کرده خب، و فقط میدونم یک شماره تماس با شخص اصلی کلاهبردار تماس گرفته و میدونم با کارت بانکی یک نفر دیگه رفته از یک سایت ایرانی خرید کرده((باتوجه به IP که داخل سایت میوفته ،اطلاعات‌گوشی و شماره سیمکارت قابل استخراج و استعلام هستش))> آیا میتونم با استفاده از اون هم درخواست استعلام و استخداج رو بدم؟ با اینکه اون شماره کارت مال شخص بنده نیست و مال یک شخص دیگه ،ولی مال آشنا هست. امکانش هست؟
—3) بنده قبلاً یک شکواییه دیگه‌ای رو بر علیه افراد ناشناس تنظیم کرده بودم و از طریق کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده شد ،اتهاماتی هم بر بنده زده شده بود که به دادسرای کیفری اراجاع داده شده بود ولی منع تعقیب صادر شد.الان این سوال رو میخوام بپرسم که وقتی الان بنده شکایت میکنم از کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده میشه و بعدش دادگاه یا ازکلانتری به حل اختلاف و بعدش به دادسرا و بعدش به دادگاه؟

پروفایل کاربر

س ملادپور

رفع مسدودی حساب حقوق وقسطی کردن بدهی

باسلام

یک سال پیش کارت بانکی من توسط آشنابه سرقت میره و من اطلاعی نداشتم .چندبار از پلیس فتا و ازشهرهای مختلف تماس میگرفتن که پول واریز کردن به کارت من ،مشخص شد که شخصی توتلگرام کلاهبرداری میکردن (به عنوان پرداخت روزانه سود،فروش ارز،و...)و شماره کارت بنده جهت واریزی به آنها داده بودن و زود برداشت میکردن (چون باکارت زیاد کار نمیکردم و پیامکی هم نمیومد اطلاعی از این واریزی و برداشت ها نداشتم)الان بیشتر دادگاه‌ها منع تعقیب صادر کردن و یکی دوتا از پرونده ها هنوز در جریان و یا محکوم شدم وهمه حسابهی بانکی مسدود شدن الان میخاستم بدونم راهی هست که حسابی که مربوط به حقوق ماهیانه هست رفع مسدودی کنن؟یا بدهی محکومیتم را قسطی کنن؟

ممنون

پروفایل کاربر

اصغر راد

در مورد چکهای قدیمی سنتی

سلام
خرداد۱۴۰۱دفتری اجاره نمودم جهت تهیه یک فیلم پس از تنظیم اجاره تهیه کننده امضا کرد و یک چک تخلیه به مبلغ ۲۰۰ میلیون از چکهای سنتی قدیمی با خط من پر شد تهیه کننده امضا کرد و به صاحب ملک دادیم، در طی ساخت فیلم تهیه کننده ۲۲۰ ملیون بابت هزینه ها به من بدهکار شد،پس از تخلیه ملک به من گفت الان پول ندارم آن چک تخلیه پیشت باشد پول که رسید پرداخت میکنم و چک را میکیرم،تا الان که۱۴۰۳ است بدهی به من را پرداخت نکرده، می‌توانم روی چک اقدام کنم؟