مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی حیدری

وکالت حق طلاق

سلام .بنده یه سری مشکلاتی در زندگی شخصی دارم که از نظر کمیسیون پزشکی حق با من است و از این طریق نمیتونن اقدامی کنن فقط الان خانم برای بار دوم خونه را ترک کرده و یکی از شروطش وکالت در طلاق هست .

چندتا سوال دارم :

یک : آیا میشه در این وکالت زمان تعیین کرد مثلا اعتبار تا ۲ سال ؟

دو : میشه تعیین کرد خانوم نباید تا موقعی که داره زندگی میکنه و مشکلی نیست مخالفتی واسه بارداری نکنی ؟

سه : آیا خیانتی از سمت خانوم حتی پیامکی قابل اثبات باشه باعث ابطال وکالت بشه ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوالات شما، به نکات زیر توجه کنید:



  1. تعیین زمان برای وکالت در طلاق:



    • به طور کلی، وکالت در طلاق می‌تواند به صورت محدود به زمان خاصی اعطا شود. این به معنای آن است که شما می‌توانید در متن وکالت‌نامه، مدت زمان مشخصی را برای اعتبار وکالت تعیین کنید. پس از انقضای این مدت، وکالت به طور خودکار باطل می‌شود.



  2. شرط عدم مخالفت با بارداری:



    • تعیین شرطی مبنی بر عدم مخالفت با بارداری در وکالت‌نامه طلاق، از نظر قانونی ممکن است با چالش‌هایی مواجه شود. زیرا این شرط ممکن است با حقوق شخصی و آزادی‌های فردی همسر در تضاد باشد. بهتر است در این مورد با یک وکیل متخصص مشورت کنید تا شرایط و محدودیت‌های قانونی را بررسی کنید.



  3. ابطال وکالت به دلیل خیانت:



    • خیانت همسر، حتی اگر از طریق پیامک قابل اثبات باشد، به خودی خود ممکن است باعث ابطال وکالت نشود. اما می‌تواند به عنوان دلیلی برای درخواست ابطال وکالت در دادگاه مطرح شود. دادگاه با بررسی شواهد و مدارک موجود، تصمیم‌گیری خواهد کرد.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بهترین راهکار حقوقی را برای شرایط خاص خود انتخاب کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی آریامنش

سیاسی

باسلام.ایا مجرمی که قبلا جرایم  سیاسی  داشته و به اقدام مسلحانه و غیره انجام  داده ولی پس از معرفی ب پزشکی قانونی کمیسیون پزشکی مطلوب الاختیار وی را حین ارتکاب جرم راتایید کرده و در بازپرسی قرار  منع پیگرد صادر گردید و ب روانپزشکی معرفی شده و بعد از دو ماه ترخیص می‌شود اگر همان مجرم مجددا مرتکب جرایم سیاسی گردد آیا قاضی ب جنون دائمی وی مطروحه در پرونده قبلی استناد می‌کند یا خیر و احتمال معرفی مجددش ب روانپزشکی وجود دارد یا خیر؟؟

پروفایل کاربر

لیلا مقیمیان

حقوقی

سلام خسته نباشید می خواستم سوال کنم دوربین یه رستوران را چجوری می توان چک کرد همسر من با کسی آنجا بوده من رفتم رستوران گفتن نمیشه باید مراجع قضایی دستور صادر کنن حالا مت چه کار کنم

پروفایل کاربر

امیرمحمد رضایی

نمایش اطلاعات شاکی برای متشکی

سلام اطلاعات شخصی قابل رویت برای متشکی عنه

در ابلاغیه شامل چه مواردی است (شکایت کیفری)