وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اعظم مظاهری

مراقبت از مالی که هنوز به ارث نرسیده

سلام و درود

پدر بنده حدود ۱۰ سال پیش فوت کردن و یک باغ کوچک داشتن که الان نیاز به مراقبت و آبیاری دارد.مادرم در قید حیات هستند و حقوق پدرم رو دریافت میکنند.ما سه خواهر و یک برادر هستیم.با توجه به اینکه هنوز ارثی تقسیم نشده ،هزینه مراقبت و آبیاری این باغ رو چه کسی باید پرداخت کند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

با سلام و احترام،


در خصوص هزینه‌های مربوط به مراقبت و آبیاری باغی که به عنوان ارثیه باقی مانده است، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. مالکیت مشترک: تا زمانی که ارثیه به صورت رسمی تقسیم نشده است، تمامی ورثه به صورت مشترک مالک باغ محسوب می‌شوند. بنابراین، هزینه‌های مربوط به نگهداری و آبیاری باغ نیز به عهده تمامی ورثه است.



  2. توافق بین ورثه: بهترین راه‌حل این است که ورثه با یکدیگر توافق کنند که چگونه هزینه‌های مربوط به باغ را تقسیم کنند. این توافق می‌تواند به صورت شفاهی یا کتبی باشد.



  3. تقسیم ارثیه: اگر توافقی بین ورثه حاصل نشود، می‌توانید از طریق مراجع قضایی درخواست تقسیم ارثیه را مطرح کنید. در این صورت، پس از تقسیم رسمی ارثیه، هر یک از ورثه مسئولیت هزینه‌های مربوط به سهم خود را بر عهده خواهند داشت.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث مشورت کنید تا شما را در این زمینه به بهترین نحو راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ایرج قره گوزلو

برنامه دیواروکلاهبرداری

سلام من دربرنامه دیوار یک آگهی دیدم نوشته بود گواهینامه. فوری وقابل استعلام و تماس گرفتم گفتم بخاطر شرایط شغلی که دارم نمیتونم کلاس شرکت کنم گفت ماخودمون آموزشگاه رانندگی هستیم و همه چی قانونی وقابل استعلام و منم متاسفانه قبول کردم ومبلغ ده میلیون واریزکردم ومدارک ارسال کردم و فیلم یک گواهی نامه رو برام والان دیگه جوابم نمیدن دوتا شماره تماس دارم ویک شماره کارت آیه میتونم کاری بکنم وآیا برای خودم شکل پیش نمیادممنون میشم راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

احسان حسینی

افترا

با سلام از کسی بابت سفته پول طلب داشتم رای دادگاه حقوقی به نفع بنده صادر شد ولی طرف رفت اعتراض زد که ماهیت دین ربا می‌باشد ولی در دادگاه حضور پیدا نکرد و دادگاه نیز رای رو مجدد به من داد بنده هم به اتهام افترا شکایت کردم پرونده به دادسرای کیفری رفت و دادیار محترم نیز اظهارات منو گرفت ضمنا متهم نیز بعلت بدهی های متعدد نیز درحال حاضر در زندان می‌باشد علی الیحال دادیار حکم دادگاه حقوقی رو ازم گرفت
خواستم بدونم رای بهم میده یا اینکه متهم رو از زندان احضار می‌کنه

پروفایل کاربر

اصغر فرهادی

مزاحمت درب منزل

سلام وقت بخیر
سه ماه پیش یکی از همسایگان به درب منزل لگد میزد و داد و بیداد و فحاشی انجام میداد ایشون فحش ناموسی دادند و همچنین گفتند که این محله یا جای منه یا جای شماها(ایا این یک تهدید حساب میشه) من و مادرم و داداش کوچیکم(زیر18 سال) و پدرم خونه بودیم و از بالا هم کامل فیلم گرفتیم(بجز قسمت لگد زدن به در) ایا با این شواهد میشه شکایت کرد و به نتیجه رسوند؟یا بهتره شکایت نکنم چون مدارک قوی ندارم و بعدا ایشون میتونن اعاده حیثیت کنن؟