
اعظم مظاهری
مراقبت از مالی که هنوز به ارث نرسیده
سلام و درود
پدر بنده حدود ۱۰ سال پیش فوت کردن و یک باغ کوچک داشتن که الان نیاز به مراقبت و آبیاری دارد.مادرم در قید حیات هستند و حقوق پدرم رو دریافت میکنند.ما سه خواهر و یک برادر هستیم.با توجه به اینکه هنوز ارثی تقسیم نشده ،هزینه مراقبت و آبیاری این باغ رو چه کسی باید پرداخت کند؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در خصوص هزینههای مربوط به مراقبت و آبیاری باغی که به عنوان ارثیه باقی مانده است، باید به نکات زیر توجه کنید:
مالکیت مشترک: تا زمانی که ارثیه به صورت رسمی تقسیم نشده است، تمامی ورثه به صورت مشترک مالک باغ محسوب میشوند. بنابراین، هزینههای مربوط به نگهداری و آبیاری باغ نیز به عهده تمامی ورثه است.
توافق بین ورثه: بهترین راهحل این است که ورثه با یکدیگر توافق کنند که چگونه هزینههای مربوط به باغ را تقسیم کنند. این توافق میتواند به صورت شفاهی یا کتبی باشد.
تقسیم ارثیه: اگر توافقی بین ورثه حاصل نشود، میتوانید از طریق مراجع قضایی درخواست تقسیم ارثیه را مطرح کنید. در این صورت، پس از تقسیم رسمی ارثیه، هر یک از ورثه مسئولیت هزینههای مربوط به سهم خود را بر عهده خواهند داشت.
پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث مشورت کنید تا شما را در این زمینه به بهترین نحو راهنمایی کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهدی سلطانی
خیانت در امانت در قرارداد
سلام.مبلغ 100 میلیون اسناد از جمله 70 میلیون سفته و30 میلیون وجه نقد به عنوان ضمانت به شرکتی داده شده که اگر خسارتی ایجاد شد وصول و در غیر این صورت 1 ماه پس از فسخ قرارداد مسترد شود(تمام موارد در قرارداد مهر و امضا شده) حال شرط 1 ماه محقق شده و از استرداد خودداری شده در حالیکه حساب کتابها انجام شده(منظور اینکه موضوع خسارت وجود ندارد و اسناد و وجه نقد باید مسترد شود).ضمن اینکه بنده علاوه بر این موارد مبلغی هم به عنوان حقوق طلب کار هستم که از طریق اداره کار شکایت انجام شده و در دادخواست علاوه بر حقوق موارد اسناد و وجه نقد مطالبه شده.
در یک بند قرارداد اشاره شده تمام وجه نقد ضمانتی پرداختی کارگر به کارفرما تبدیل به کالا در محیط کار می شود و کارگر نسبت به این موضوع اطلاع و اعتراضی ندارد.

فضل الله حسنوند
کم کردن اقساط مهریه
سلام بنده محکوم به ۱۰ماهی یک سکه شده ام حال ندارم پرداخت کنم چگونه تعدیل ان راانجام بدهم وچی بنویسم

رضا حسینی
اثبات جعل
باسلام و احترام
در یک پرونده اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند که براساس مبایعه نامه ای رسمی و دارای کد رهگیری شکایت نمودم در دادگاه بدوی حقوقی رای به نفع من و اثبات عقد بیع شد. بعدا فروشنده با همدستی مشاور املاک دو نسخه دیگر از مبایعه نامه را آوردند که امضا و اثرانگشت من در آن نبود و جعل کرده بودند و در پایین آن نیز متنی اضافه کرده بودن که این مبایعه نامه در فلان تاریخ با حضور طرفین فسخ شد. از این افراد به جرم جعل سند عادی و استفاده از سند جعلی شکایت کیفری کردم که با تایید نظریه کارشناسی مشخص شد جعل انجام شده است. در دادگاه بدوی کیفری رای مجرمیت برایشان صادر شد و محکوم به حبس تعزیری شدند اما در تجدیدنظر متاسفانه از طریق آشنایی که دارند پرونده را بایگانی نمودن و قاضی استدلال نموده که چون در هر سه نسخه امضای من وجود ندارد پس اثبات جعل و استفاده از سند جعلی امکان ندارد. و تاکید کرده که در نسخه در دست من امضاهای خریدار و فروشنده و کدرهگیری و امضای و مهر املاک براساس نظر کارشناسی صحیح است. فروشنده مدعی شده که مبایعه نامه صوری تنظیم شده و برای گرفتن وام بوده و لذا در نسخه من خودش امضا کرده ولی در نسخه های دیگر بجای من!!! امضا نموده و اثرانگشت زده. آیا این استدلال واقعا درست است ؟؟؟ پس جرم جعل چه معنایی دارد؟ اگر امضای من بود که جعلی صورت نگرفته بود. آیا چون سه نسخه مشابه هم نیستن و دو نسخه آنها که دست خودشان هست و در آن براساس کارشناسی جعل انجام داده اند دلیل کافی بر تحقق بزه جعل نیست واقعا؟؟؟
قاضی تجدیدنظر اناطه صادر کرده و از من خواسته که مجدد بروم و دادخواست اثبات جعلیت سند را مطرح کنم!!!!
ممنونم از زحمات شما عزیزان