وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

عباس‌ بلوربرزاده

ملک سرقفلی

سلام ملکی سرقفلی خریدم به نام خودم هست ولی با برادرم پولش دادیم الان می خوام بین خودم برادرم نوشته ی باشه که مشخص باشه ۵۰درصد مال برادرم هست

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام،


برای تنظیم یک توافق‌نامه یا سندی که نشان دهد ۵۰ درصد از ملک سرقفلی به برادرتان تعلق دارد، می‌توانید به روش‌های زیر اقدام کنید:



  1. تنظیم قرارداد شراکت: می‌توانید یک قرارداد شراکت تنظیم کنید که در آن به وضوح مشخص شود که ۵۰ درصد از ملک به برادرتان تعلق دارد. این قرارداد باید شامل جزئیات مربوط به سهم هر یک از طرفین، نحوه مدیریت ملک، و سایر شرایط مرتبط باشد.



  2. ثبت در دفاتر اسناد رسمی: برای اطمینان از قانونی بودن و اعتبار سند، می‌توانید قرارداد شراکت را در یکی از دفاتر اسناد رسمی ثبت کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در صورت بروز اختلافات، سندی معتبر و قانونی در دست داشته باشید.



  3. مشاوره حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا به شما در تنظیم قرارداد و اطمینان از رعایت تمامی جوانب قانونی کمک کند.




لطفاً توجه داشته باشید که من نمی‌توانم اسناد حقوقی مانند قراردادها را تهیه کنم. برای دریافت خدمات تخصصی به وب‌سایت Vindad مراجعه کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر مجیدی نژاد

پیش خرید آپارتمان

سلام من پارسال یک آپارتمان پیش خرید کردم وطبق قراردادوقولنامه دفتراملاک باید۱۴۰۰/۵/۱ تحویل دهدوروزی ۵میلیون تومان خسارت دیرکردتقبل کند۴ماه دیرشده وهیچ مبلغی راقبول نمیکند. من چکنم ومطالبه من قانونی است؟ لطفا رهنمایی کنید و اگه میشه قولنامه را بفرستم.

پروفایل کاربر

امیر خلقی

قرارداد کار

سلام من ۴ ماهه با یه نفر قرار داد بستم و باهم شروع به کار کردیم ولی بد اخلاق و بد دهنه و نمیتونم باهاش کار کنم در قرار داد نوشته شده به هیچ دلیلی نمیشه فسخ کرد چند بار هم در راجب کار باهم در گیر شدیم خواستم ببینم راهی هست که بشه قرار داد رو فسخ کرد؟

پروفایل کاربر

حسین قاسمی

تبانی مشاور املاک و مالک

سلام من و شریک ام از طریق یکی از بنگاه متوجه شدیم که یه نفر میخواد زمینش بده مشارکت و بعد از عقد قرار داد مشکلاتی پیش اومد که قرار داد مشارکت توسط همون مشاور املاک با استفاده از شرط داوری فسخ شده و خسارت های که به نفع مالک زده شده کاملا جانبدارانه بوده و دلایل تبانی مالک و مشاور املاک مشهود است ولیکن میگن گه نمیتونیم اعتراض کنیم برا اینکه تو جلسه داوری شرکت نکردیم وعلت شرکت نکردن این بوده که اصلا مشاور املاک بعنوان داور قبول نداریم ممنون میشم راهنمایی ام کنید