
محسن گیوکی
مباینامه ای تنظیم شده بخشی
مباینامه ای تنظیم شده بخشی ازثمن معامله به حساب شخص ثالث بدون اجازه واریز شده شخص ثالث همان مبلغ رابحساب واریز کننده برگشت داده ایاشخص ثالث شامل جرم میشود
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد سوال شما، بر اساس قوانین ایران، اگر شخص ثالث بدون اجازه و اطلاع طرفین معامله، مبلغی را دریافت کرده و سپس آن را به حساب واریز کننده بازگردانده باشد، به طور کلی نمیتوان گفت که این عمل به خودی خود جرم محسوب میشود. اما نکات زیر را باید در نظر داشت:
قصد و نیت: اگر شخص ثالث با قصد سوء نیت و به منظور کلاهبرداری یا سوء استفاده از این مبلغ را دریافت کرده باشد، ممکن است تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.
بازگشت مبلغ: بازگرداندن مبلغ به حساب واریز کننده نشاندهنده این است که شخص ثالث قصد سوء نیت نداشته و به محض اطلاع از اشتباه، اقدام به اصلاح آن کرده است.
مشاوره حقوقی: در صورتی که احساس میکنید حقوق شما در این معامله نقض شده است، پیشنهاد میشود با یک وکیل مشورت کنید تا شما را در پیگیری حقوقی موضوع یاری کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مجتبی شهرابی
اعسار از هزینه دادرسی
سلام و عرض ادب ...
بنده جهت مطالبه وجه از شخصی شکایت حقوقی کردم و همچنین درخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم .
وضعیت مالی متوسط دارم ولی متاسفانه حدود 2 ماه است که بیکار شده ام و جهت تسویه حساب با کارفرما ، ایشان برای خرداد 1403 ، دو فقره چک به مبلغ 500 میلیون تومان به من داده و همچنین مبلغ 100 میلیون تومان هم نقدا داده که تا خرداد 1403 جهت گذران زندگی استفاده نمایم .
سوال :
1) آیا دادگاه درخواست بنده را ( با در نظر گرفتن شرایط فوق ) جهت اینکه کل هزیته دادرسی را در خرداد 1403 پرداخت نمایم قبول میکند ؟
حتی پیشنهاد این را دارم که برای پرداخت هزینه دادرسی ، به دادگاه چک شخصی خود را به تاریخ خرداد 1403 ارائه دهم !!!
2) آیا دادگاه برای پرداخت هزینه دادرسی با شرایط مذکور ، جهت ضمانت پرداخت یا کلا پرداخت هزینه دادرسی ، چک قبول مینماید ؟؟؟
با سپاس

محمدرضا واقف زاده
فروش مال غیر
باسلام.اپارتمانی پیش خرید کردم بعد از اتمام ساخت فروشنده حاضر به تحویل نبوده.شکایت حقوقی کردم دادگاه حقوقی رای به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی داده فروشنده بعد از صدور اجراییه اقدام به انتقال همان پلاک ثبتی را به نزدیکان خود نموده در احکام حقوقی و مبایعه نامه به پلاک ثبتی اشاره شده آیا این مصداق فروش مال غیر می باشد و می توان شکایت کیفری فروش مال غیر تنظیم کرد
ممنونم

عماد رستمی
مطالبه وجه
با سلام یکی از شرکت های تاکسی اینترنتی با ارسال پیام طرح تشویقی برای راننده که به تعداد انجام سفری مشخص مبلغی را به عنوان پاداش به راننده میدهد راننده را تحریک به انجام تعداد زیادی سفر با کرایه پایین کرده و در چند مرحله بدون دلیل موجه پاداش مذکور را جمعا به ارزش دو ملیون تومان واریز نکرده و نه از طریق پشتیبانی تلفونی و حضوری پاسخگو نمیباشد .
سوال :
1- آیا ارگان یا سازمان تحت نظارت برای شکایت حضوری وجود دارد یا باید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری نمود
2- مورد شکایت باید الزام به تامین وجه باشد یا گزینه دیگر ماننده مطالبه وجه؟