مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

زهرا ایثارزاده

8 ماه پیش

شرایط ضمن عقد

باسلام

ایا در عقدنامه مجاز هستم که بنویسم هرگاه خانم قصد اشپزی داشته باشد مرد نصف کارها را به عهده بگیرد

با توجه به اینکه کارهای خونه از قبیل اشپزی کردن و... با زن نیست. ایا نوشتن این موضوع صحیح هست؟ به چا نحوی نوشته بشه صحیحه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

8 ماه پیش

با سلام و احترام،


در عقدنامه ازدواج، طرفین می‌توانند شروطی را که مخالف با مقتضای عقد نباشد، درج کنند. بر اساس ماده 1119 قانون مدنی ایران، طرفین عقد ازدواج می‌توانند هر شرطی که مخالف با مقتضای عقد نباشد را در ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگر بنمایند.


بنابراین، شما می‌توانید شرطی را در عقدنامه درج کنید که بر اساس آن، هرگاه خانم قصد آشپزی داشته باشد، مرد موظف به انجام نیمی از کارها باشد. این شرط به عنوان یک توافق بین طرفین قابل قبول است و می‌تواند در عقدنامه ذکر شود.


برای نوشتن این شرط به صورت صحیح، می‌توانید از عبارتی مشابه زیر استفاده کنید:


"هرگاه خانم قصد آشپزی داشته باشد، آقا موظف است نیمی از کارهای مربوط به آشپزی را به عهده بگیرد."


توصیه می‌شود که برای تنظیم دقیق و قانونی این شرط، با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا اطمینان حاصل شود که شرط به درستی و به صورت قانونی در عقدنامه درج شده است.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نسترن یزدانی

9 ماه پیش

تمکین

سلام وقت بخیرمن بخاطر بارداری پرخطری که داشتم یه مدت خونه پدرم بودم تو این مدت شوهرم دادخواست تمکین داده بود الان خونه خودم هستم و این هفته جلسه دوم دادگاه هست میخواستم ببینم الان که اومدم خونه خودم چی میشه و اینکه از این قضیه میتونم به نفع خودم استفاده کنم برای طلاق یا گرفتن حضانت بچه ها به کارم میاد؟و چجوری ممنون

پروفایل کاربر

عسل بدیعان

2 سال پیش

فحاشی همسایع

سلام،روز بخیر،در آپارتمان پنج واحدی زندگی میکنم یکی از همسایه ها به دلیل خصومت شخصی اقدام به خط انداختن ماشینم که در پارکینگ پارک بود کرد،تصمیم به نصب دوربین در پارکینگ با هزینه شخصی داشتم با رضایت اکثریت ساکنین دوربین را به هزینه خودم نصب کردم,که همان شخص در صورتی که همسرش رضایت داده بود بعد از نصب دوربین شروع به داد و بیداد و فحاشی کرد به در منزل ما لگد و مشت میزد که من هم فیلم دارم و هم صدا و درصورتی که ما با صد و ده تماس گرفتیم اما پدر بنده بخاطر همسر این خانم شکایت نکرده ولی این خانم از پدرم شکایت کرده،میخواستم بدونم میتونیم ما محکومش کنیم؟
بعد برای رضایت به رضایت مالکین یا مستاجرین نیاز داریم؟
و. ما میتونیم بابت فحاشی ازش شکایت کنیم؟

پروفایل کاربر

امیرحسین لشکری

8 ماه پیش

فروش وکالتی ماشین

بنده از نمایشگاه یک ماشین به صورت وکالتی خریدم و قبل از این که تعویض پلاک کنم ماشین را به صورت توکیل به غیر به فرد دیگری فروختم...خریدار بابت تعویض پلاک مراجعه نموده است و متوجه شده که خودرو به علت کشف حجاب مالک قبلی حکم توقیف دارد.آیا خریدار میتواند معامله را فسخ کند؟در صورتی که من هیچ اطلاعی از این قضیه نداشتم و فقط در نقش واسطه حضور داشتم.راهکار حل شدن قضیه چیست؟