مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

Sh Nouri

7 ماه پیش

درخواست تمدید ۲ ساله خدمت دولتی

با سلام و ارادت. بنده مدرک تحصیلی ام دکترا ، سابقه خدمتی در احکام کارگزینی صادره توسط توسط دولت ۳۵ سال ( با احتساب خدمت سربازی ) و این در

حالیه که واریزی پول به حساب صندوق بازنشستگی کشوری ۳۳ سال هست( چون خدمت سربازی رو نخریدم ) سوال ؟!!! آیا میتونم با توجه به عدم خرید سربازی تا ۳۵ سال در دستگاه دولتی خدمت کنم ؟!!! جهت اطلاع از رزمندگان دفاع مقدس هم میباشم. کدوم مرجع دولتی در این زمینه پاسخگو هست و میتونم به اون مراجعه طرح دعوی کنم؟!!! با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوال شما درباره ادامه خدمت در دستگاه دولتی با توجه به عدم خرید خدمت سربازی، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. محاسبه سنوات خدمت:



    • بر اساس قوانین و مقررات مربوط به بازنشستگی، سنوات خدمت شامل مدت زمان خدمت سربازی نمی‌شود مگر اینکه خریداری شده باشد. بنابراین، اگر خدمت سربازی را خریداری نکرده‌اید، این مدت به عنوان سنوات خدمت محاسبه نمی‌شود.



  2. ادامه خدمت تا 35 سال:



    • در صورتی که سنوات خدمت شما بدون احتساب خدمت سربازی به 35 سال نرسیده باشد، می‌توانید تا تکمیل این مدت در دستگاه دولتی خدمت کنید. اما برای اطمینان بیشتر، بهتر است با واحد منابع انسانی یا کارگزینی سازمان خود مشورت کنید.



  3. مراجعه به مراجع ذی‌صلاح:



    • برای دریافت اطلاعات دقیق و رسمی، می‌توانید به سازمان اداری و استخدامی کشور یا صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه کنید. این مراجع می‌توانند شما را در مورد قوانین و مقررات مربوط به بازنشستگی و ادامه خدمت راهنمایی کنند.




پیشنهاد می‌شود با واحد منابع انسانی سازمان خود نیز مشورت کنید تا اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه دریافت کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رها اکبری

7 ماه پیش

اجاره مسکن

سلام.
چهارماهه در خانه ایی مستاجریم،قبل از ما صاحبخانه در این خانه زندگی میکرده.اداره برق دو روزه برق راقطع کرده چون 12ماهه پول پرداخت نشده.
صاحبخانه پول بدهی قبض برق را نمیپردازد، و اجازه نمیدهد از اجاره هم پول کسر کنیم. و میگوید اگر از اجاره کم کنید،و به اداره برق بپردازید، از پول پیش برمیدارم. تکلیف ما چیست؟

پروفایل کاربر

شهرام رحمانی

2 سال پیش

صلح ثمن مبیع

با سلام. آیا در متن یک مبایعه نامه عادی برای یک ملک میتوان مبلغ ثمن‌ را به کمترین مقدار صلح کرد ؟کمتر از حد واقعی ارزش ملک ؟

پروفایل کاربر

محمدحسین سعیدی

1 هفته پیش

عدم صدور رای قاضی

از شخصی ۱۲۵۰۰۰۰۰ هزار تومان بابت خرید گوشی طلب دارم . دادخوست مطالبه وجه دادم . جلسه دادگاه بدوی در ۱۴۰۴/۰۵/۱۳ تشکیل شد . اما دو ما می گذرد اما هنوز قاضی رای صادر نکرده چه کار کنم ؟؟ راهنمایی بفرمایید. ممنونم