مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مرتضی دهقان

6 ماه پیش

شناسنامه ایرانی یا پاسپورت اتباع افغانی

خودم ایرانی هستم ومادرم اتباع افغانی و پدرم فوت کرده.مشخصات مادرم توی شناسنامه من ثبت نشده وهیچ مدرکی از مادرم ندارم، میشه ازطریق شناسنامه خودم برای مادرم شناسنامه ایرانی یا اتباع افغانی بگیرم ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد درخواست شما برای دریافت شناسنامه برای مادرتان، باید توجه داشته باشید که فرآیند دریافت شناسنامه یا مدارک هویتی برای اتباع خارجی و یا افراد بدون مدارک هویتی مشخص، نیازمند طی مراحل قانونی خاصی است. در اینجا چند نکته مهم را برای شما توضیح می‌دهم:



  1. شناسنامه ایرانی:



    • برای دریافت شناسنامه ایرانی، مادرتان باید شرایط قانونی لازم برای تابعیت ایران را داشته باشد. این شرایط شامل اقامت قانونی در ایران و سایر الزامات قانونی است. در صورتی که مادرتان شرایط لازم را داشته باشد، می‌توانید با مراجعه به اداره ثبت احوال و ارائه مدارک مورد نیاز، درخواست شناسنامه ایرانی کنید.



  2. مدارک اتباع افغانی:



    • اگر مادرتان تابعیت افغانی دارد و مدارک هویتی او مفقود شده است، می‌توانید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری افغانستان در ایران، درخواست صدور مدارک هویتی جدید کنید. این فرآیند ممکن است نیازمند ارائه مدارک و اطلاعاتی از جمله شناسنامه شما باشد.



  3. مشاوره حقوقی:



    • پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور مهاجرت و تابعیت مشورت کنید تا شما را در این فرآیند یاری کند و راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نقی قلی زاده

6 ماه پیش

تقسیم میراث

سلام و درود

وقت بخیر

بنده پدر بزرگم ۲۰ سال پیش فوت کرده بودند.۳ پسر و ۲ دختر داشتند.یک خانه از ایشان به جا مانده بود که هنوز هم بین ورثه تقسیم نشده و به نام پدر بزرگم هست.مادر بزرگم هم در قید حیات هستند.پدر من چند هفته پیش فوت کرد. الان از پدر بزرگم به من(نوه) هم ارث میرسه؟(با وجود اینکه خاله ها و دایی هام زنده‌‌اند)

پروفایل کاربر

اسماعیل عسگری

5 ماه پیش

درخواست اعسار

با سلام-بنده از همسرم جدا شدم وحضانت دختر 4 ساله مونو تا 9 سال به ایشان میباشد طبق رای دادگاه مقرر شد که ماهانه مبلغ 2 میلیون وپانصد هزار تومان نفقه بدهم به فرزندم و سالانه ا میلیون و پانصد به آن اضافه شود ولی به دلیل اینکه همسر سابقم با التماس های مکرر اعلام میداشتند که 25 کمه من مجرد و تنها بودم و خرج زیادی جز اجاره منزل نداشتم یه تعهد محضری دادم که ماهانه 5 میلیون نفقه بدم ولی مدتی در تعهد قید نکردم حالا ازدواج مجدد داشتم و مخارج زندگی متاهلی و اجاره منزل و مشکلات اقتصادی موجود توان پرداخت مبلغ تعهد شده سخت شده میخواستم ببینم به تعهد محضری بنده میشود دادخواست اعسار داد تا پرداختی ماهانه تعدیل گردد با تشکر

پروفایل کاربر

عطیه عبدالمجیدی

3 ماه پیش

وکالت

یک موتور را از شخصی با وکالت خریدم و در زمان وکالت به نام خودم نزدم و دوباره مهلت وکالت که تمام شد یک وکالت دیگر از او گرفتم و همان موقع با قولنامه موتور را فروختم،بعد از انقضای وکالت بنده صاحب اولیه موتور دوباره به شخص دیگری وکالت برای موتور داده و همسر صاحب اولیه تحت عنوان طلب مهریه موتور را توقیف کرده ،موتور متعلق به چه کسی است و چه کسی می‌تواند دادخواست الزام به تنظیم سند موتور توقیفی را بدخد؟