مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

اسد رزوان

6 ماه پیش

حقوقی

من تیر 1403تصادف کرده مقصر بوده طرف شکایت کرده و افت میخواد آیا بیمه پرداخت می‌کنه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امین صفری

4 ماه پیش

چک صیادی

سلام وقت بخیر خسته نباشید

چک به مبلغ ۳۰۰ ملیون از یه شخصی دارم مبلغ ۱۷۰ ملیون به حسابم واریز کرد و ۱۳۰ ملیون از طلبم باقی ماند که بعد از چند ماه که گذشته واریز نکرد و پاسخگو نبود. دو ماه پیش چک ۳۰۰ ملیونی را برگشت کردم و اجرائیه گرفتم چند روز پیش درخواست ابطال اجرائیه به دادگاه داده و تیر ماه جلسه رسیدگی داریم. سوالم این هست که من باید تا روز دادگاه اقدامی انجام بدم؟؟آیا لایحه خاصی باید به دادگاه بدم؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

م حسنی

2 سال پیش

اتمام وکالت کاری

سلام من یک ماشین خریدم با وکالت کاری ولی در وقت مقرر به دلیل بیماری نتونستم برم و طرف یا فروشنده حالا نمیاد باید چیکار کنم

پروفایل کاربر

امیر آریا

2 سال پیش

رای بدوی استرداد طلا

باعرض سلام خسته نباشید وکلای عزیز
دادخپاست استرداد طلا دادیم واستماع شهود ابلاغ شد در تاریخ مراجعه کردیم دادگاه و خوانده ها هم حضور داشتند 40 گرم طلا بوده ولی یکی از خوانده ها 30 گذم گفت و یکی گفت 10 گرم 4 تا النگو بود و اینا گفتند 2 تا و قاضی هرچی گفتند یادداشت کردند ولی ما تصویر طلا رو بهشون داده بودیم الان چون فاکتورم دست اینا بود امانت فاکتور نداشتیم حالا خواستم بدونم چگونه قاضی رای خواهد داد؟