وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فرهاد کرمی

3 ماه پیش

رفع مسدودی حساب

سلام وقت یخیر من به جای برادرم برای پرداخت مهریه همسرش به مبلغ 200 میلیون چک دادم .چک رو نتونست پاس کنه و حساب من قفل شده تا الان یک 100 میلیون و یک 50 میلیون چرداخت کردم و باقیش اعسار شده ماهی 9 میلیون ولی هنوز حساب من مسدوده چیکار باید بکنم؟ میتونم ازشون شکایت کنم؟ تمام وام هامو عقب افتاده واریز میکنم قفل میشه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام. برای رفع مسدودی حساب خود و حل مشکل چک برگشتی، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:



  1. واریز مبلغ کسری چک به حساب جاری: در صورتی که حساب جاری شما نزد شعبه مفتوح و توسط مراجع قضایی مسدود نشده باشد، می‌توانید مبلغ کسری چک را به حساب جاری واریز کنید و درخواست مسدودی به مدت یک‌سال را ارائه دهید.



  2. ارائه رضایت‌نامه محضری: در صورتی که ذی‌نفع چک رضایت داشته باشد، می‌توانید با حضور در دفترخانه اسناد رسمی، رضایت‌نامه محضری تهیه کرده و به بانک ارائه دهید.



  3. ارائه نامه رسمی از مرجع قضائی یا ثبتی: اگر عملیات اجرایی در خصوص چک به اتمام رسیده باشد، می‌توانید نامه رسمی از مرجع قضائی یا ثبتی دریافت کرده و به بانک ارائه دهید.



  4. ارائه حکم قضایی مبنی بر برائت ذمه: در صورتی که حکم قضایی مبنی بر برائت ذمه صاحب حساب در خصوص چک صادر شده باشد، می‌توانید آن را به بانک ارائه دهید.



  5. سپری شدن مدت سه سال از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت: اگر سه سال از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت گذشته باشد و دعوای حقوقی یا کیفری در خصوص چک مطرح نشده باشد، می‌توانید درخواست رفع سوء اثر از چک را ارائه دهید.




برای شکایت، می‌توانید با یک وکیل مشورت کنید تا بتوانید بهترین راه‌حل را برای مشکل خود پیدا کنید. همچنین، در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، می‌توانید با متخصصان حقوقی وینداد مشورت کنید. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

‌ ‌

2 ماه پیش

پس گرفتن شناسنامه

سلام وقت بخیر در دوران عقد زن شناسنامه مرد را گرفته و پس نمیدهد و میگوید اگر حلقه ی ازدواج مرد را بگیرد پس میدهد چگونه میتوان شناسنامه را به صورت قانونی پس گرفت بدون دادن حلقه ی ازدواج مرد که قانونا مال اوست

پروفایل کاربر

محمد چاوشی

5 ماه پیش

حساب مسدود شده و رفع ان

با سلام خدمت تیم وکلای عزیز بنده جریمه ای داشتم و از سمت دادسرا حسابامو از اداره ثبت اسناد بانک ملی مسدود کرد طی گذشت زمان برای پرداخت و احرای حکم حاضر شدم بعد از پرداخت و اجرای حکم و مختومه شدن نامه زدن برای باز شدن حساب اکنون ۵ روز گذشته هنوز باز نشده میرم شعبه اجرا میگن ما نامه زدیم میرم بانک میگ مربوط ب ثبت و دادسراس چقدر طول میکشه مگ باز بشه با چهار پا یا قاتر ک بهتره بفرستن زودتر میرسه و باز میشه

پروفایل کاربر

مجید ملک پور

1 سال پیش

انتقال از خدمات مدیریت کشوری به شهرداری

سلام.
بنده کارمند رسمی دانشگاه تهران بوده و الان مامور در شهرداری رشت هستم. آیا میتوانم انتقال دائم به شهرداری رشت بگیرم؟ دانشگاه مدیریت خدمات کشوری هست و شهرداری نهاد عمومی غیردولتی می باشد. ضمناً تعدادی از آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان انتقال دایم گرفته اند.
سپاسگزارم