وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مریم عاشوری

درخواست اعسار

سال پیش من از شخصی که چک داشتم وبرگشت خورده بود شکایت کردم. نامبرده محکوم به پرداخت شدند و درخواست اعسار ایشون رد شد. مجدد بعد یکسال رفتن درخواست اعسار زدن. مگه امکان داره کسی که حکم جلب داره و محکوم شده مجدد درخواست اعسار بزنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 روز پیش

درود بر شما،


در مورد سوال شما درباره امکان درخواست مجدد اعسار، باید توجه داشته باشید که:



  1. درخواست اعسار: طبق قانون، محکوم‌علیه می‌تواند در هر زمان که وضعیت مالی او تغییر کند و قادر به پرداخت بدهی نباشد، درخواست اعسار بدهد. این درخواست باید مستند به دلایل و مدارک جدیدی باشد که نشان‌دهنده تغییر وضعیت مالی او است.



  2. بررسی مجدد: دادگاه موظف است هر درخواست اعسار را به صورت مستقل بررسی کند. اگر دلایل و مدارک جدیدی ارائه شده باشد که نشان‌دهنده عدم توانایی مالی محکوم‌علیه در پرداخت بدهی باشد، دادگاه ممکن است درخواست اعسار را بپذیرد.



  3. شرایط جدید: اگر محکوم‌علیه به دلایلی مانند از دست دادن شغل، افزایش هزینه‌های زندگی یا هر تغییر دیگری در وضعیت مالی خود، قادر به پرداخت بدهی نباشد، می‌تواند مجدداً درخواست اعسار بدهد.




بنابراین، امکان ارائه درخواست مجدد اعسار وجود دارد، اما باید مستند به دلایل و مدارک جدیدی باشد که نشان‌دهنده تغییر وضعیت مالی است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

دانیال صمصام

سایت ترب

درود

۱۱ فروردین از سایت ترب خرید کردم که لینک شد به فروشگاه و خرید انجام شد.

یک روز بعد از فروشگاه تماس گرفتند مبنی بر افزایش قیمت و گویا نواری در سایت فروشگاه اعلام کرده بود که در روزهای تعطیلات فروش انجام نمیشه.

متوجه نشدم و خرید کردم.

مراودات نوشتاری در سایت از سوی من فروشنده و ترب انجام شد و در نهایت پس از چهار روز از فروشگاه تماس گرفته شد که مبلغ خرید بازگردانده شده به حساب من بدون ارسال فیش واریزی.

اما ! توهین های فروشنده به من از بابت شهروند اصفهانی بودن و الفاظ رکیک هست که مانده‌ام این مملکت در این حد بی سامان شده که مسیر ادب به از بین رفتن حق و حقوق یک شهروند منجر شود ؟؟

پروفایل کاربر

حسين حسینی

ادعای معامله فضولی از جانب ولی قهری

سلام
بنده ششدانگ یک واحد آپارتمان 65 متری را پیش خرید کردم در زمان معامله (پدر خانواده با وکالت فروش از طرف همسر) به عنوان فروشنده معامله را امضاء کرد و ثمن‌ معامله به حساب ایشان واریز شد و بعد از صدور مبایعنامه کد رهگیری دار جهت تحویل مبایعنامه و مدارک که به املاک مراجعه‌ کردم متوجه شدم که سهم این خانواده از ساختمان مشارکتی در حال ساخت 2 واحد آپارتمان با 3 سند(به نام 2 فرزند صغیر و مادر خانواده) که هر کدام 10 سهم از 180 سهم کلی عرصه را داشتند در طبقه 2 ساختمان در تقسیم نامه مشارکت نامه ساخت، معین شده و در مبایعنامه بنده تنها اسم و 10سهم مادر خانواده قید شده و به سند فرزندان و سهم آنها اشاره ای نشده. با اصرار بنده مبنی بر درج نام و سهم فرزندان در لیست فروشندگان مبایعنامه، در زمان تحویل آپارتمان تنها (موضوع تحویل و تسویه و تاریخ تنظیم سند ششدانگ آپارتمان پشت قرارداد قید شد و پدر خانواده وکالتا و ولایتا امضا کرد) و واحد تحویل اینجانب شد. همچنین بعد از مشخص شدن متراژ دقیق از طرف نظام مهندسي مبلغی از مانده ثمن‌ بابت سند به حساب یکی از فرزندان و پدر این خانواده واریز شد.
اما اکنون بعد از گذشت 15 ماه از تحویل آپارتمان و 10 ماه پس از مشخص شدن متراژ دقیق و همینطور گذشت 5 ماه از زمان تنظیم سند،پس‌از دادخواست بنده برای تنظیم سند،با ارسال اظهارنامه به بنده مادر خانواده ادعا دارد سهمش 44 متر بیشتر نیست و درخواست شماره حساب برای استرداد وجه دارد و پدر این خانواده ادعای انجام معامله فضولی نسبت به سهم فرزندان خود در آپارتمان فروخته شده به بنده را دارد و معامله را تنفیذ نمیکند و از تنظیم سند ششدانگ خودداری کرده و می‌گویند ما فقط 10 سهم مربوط به مادر خانواده را فروختیم و سهم فرزندان فروخته نشده و بایستی بهشون برگدادنده شود.
عذر خواهی بابت طولانی شدن توضیحات. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چطور میتوانم به حق خود الزام به تنظیم سند 6 دانگ برسم. سپاسگذارم

پروفایل کاربر

علیرضا رشتبریان

چک ثبت نشده

اگه یکی چک رو ثبت نکنه و به اون شخص اگه شکایت کنیم به عنوان کلاه برداری و ما رو بفرستن به شورای حل اختلاف اگه چک مال شهر دیگه ای باش واسه شورای حل اختلاف میرن واسه اون شهری که چک ماله اون شهره یا میرن شورای حل اختلاف اون شهری که تو اونجا شکایت کردن