وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مصی ابراهیمی

1 ماه پیش

فرزندخواندگی دختری که پدر و مادرش زنده هستند

بنده دخترم و 23 سال سن دارم و پدر و مادرم زنده هستند آیا امکانش وجود داد فردی که 6۰ سال سن دارد بنده را به فرزند خواندگی خود بگیرد؟ آیا این موضوع گناه دارد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 روز پیش

بر اساس قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست مصوب ۱۳۹۲، شرایط خاصی برای فرزندخواندگی وجود دارد. در این قانون، فرزندخواندگی به منظور تأمین نیازهای مادی و معنوی کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست تعریف شده است. برخی از نکات مهم در این زمینه عبارتند از:



  1. شرایط سنی و تأهل: معمولاً فرزندخواندگی برای کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال که بی‌سرپرست یا بدسرپرست هستند، اعمال می‌شود. شما با توجه به سن ۲۳ سالگی و داشتن والدین زنده، شرایط قانونی برای فرزندخواندگی را ندارید.



  2. گناه یا حرام بودن: از نظر حقوقی، فرزندخواندگی برای افراد بالای ۱۸ سال و افرادی که والدین زنده دارند، معمولاً در قوانین ایران پیش‌بینی نشده است. از نظر شرعی، فرزندخواندگی به خودی خود گناه یا حرام نیست، اما باید به مسائل شرعی و حقوقی مانند محرمیت و ارث توجه شود.



  3. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا در مورد مسائل حقوقی و شرعی مربوط به این موضوع راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کاظم محبوب

8 ماه پیش

خرید خانه با مستاجر و مشاور املاکی که اجاره نامه نمیدهد

ما بهمن سال 1402 در یکی از شهرستان های تهران قصد خرید ملکی را داشتیم مشاور املاک برای یک روز با صاحب ملک هماهنگ کرد که ما قرارداد ببندیم ولی اون روز رو کنسل کرد و برای فردا با ما قرار گذاشت بعد از اینکه رفتیم متوجه شدیم از مالک وکالت گرفته و وکالتش رو به ما منتقل کرد تا کارهای سند رو انجام بدیم موقع قرارداد به ما گفت مستاجر با 100 تومان رهن کامل در خانه نشسته و در قرارداد ما ذکر شد که مبلغ ملک 570 که 100 تومان رهن مستاجر میباشد. و یه اجاره نامه با همین شرایط نوشتند و قسمت مشخصات مستاجر رو خالی گذاشتند گفتند مستاجر نیست شما امضا کنید من مستاجر رو میارم که امضا کنه به شما خبر میدهم.قرارداد اجاره نامه با مالک قبلی رو هم به ما نشان نداد.بعد از گذشت چند ماه که ما درخواست مباهینامه با کد پیگیری و اجاره نامه بودیم امروز و فردا کرد بعد دیگه جواب مارو نمیداد.چون ما تو اون شهر زندگی نمیکردیم و رفت و امد برای ما مشکل بود بعد از گذشت چند ماه که سند خانه هم صادر شده بود به ادرس خانه مراجعه کردیم مستاجر گفت ما از دی 1402 قرارداد اجاره داریم با مالکی که مشاور املاک ما ازش وکالتنامه گرفته بود ولی در یک مشاور املاک دیگر قرارداد اجاره نامه داشتند و گفتند مبلغ پیش پول 60 میلیون و اجاره 1.5 میلیون می باشد و از بهمن ماه مشاور املاک ما به انها اعلام کرده بود که مالکه و ماهی 1.5 اجاره از انها میگرفته ولی هیچ قرارداد جدیدی با انها ننوشته
الان ما باید چیکار کنیم ما یه اجاره نامه با شرایط 100تومن رهن کامل دست مشاور املاک داریم که هنوز مشخصات مستاجری داخلش نیست و من فقط عکسشو دارم. الان اگر ما شکایت کنیم مابه تفاوت 40 تومن رهن رو مشاور املاک از ما میگیره یا اون مقصر میشه ؟اون اجاره نامه که فقط 100 تومن رهنه و ما امضا کردیم رو باید چی کار کنیم؟ چرا باید مستاجر برای مشاور املاک اجاره بریزه؟

پروفایل کاربر

عباس هاشمی

2 ماه پیش

هزینه تعمیر پکیج

با سلام خدمت شما

بنده مستاجر هستم و پکیج منزل من خراب شده و هزینه آن بر عهده موجر می باشد

موجر از پرداخت سر باز زده است و من به اب داغ و پکیج احتیاج دارم

اگر من هزینه های پکیج را پرداخت کنم و در آخر موجر راضی به پرداخت نشود می توانم بعد از تعمیرات بر علیه او شکایت کنم یا باید قبل از تعمیرات شکایت را انجام بدم ؟؟

پروفایل کاربر

فاطمه علیدوست

3 ماه پیش

سهم الارث

سلام ملک موروثی ما ۲بار در مزایده به فروش نرفته. من میخوام سهم خودمو بردارم و ساکن بشم. باید چه دادخواستی بدهم؟ برای سهم الارث خودم نیاز به رضایت سایر وراث دارد یا خیر ؟