مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

اسماعیل الفتی

11 ماه پیش

وکالت

سلام ملکی سال ۹۷ خریدم وسند دهرد مالک متن سند در قید حیات ودست دوم که وکالت تفحیض کراه ففوت کروه ایا مالکدسند زنده هسنش وکالت باطله

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

10 ماه پیش

با سلام، در خصوص سوال شما درباره وکالت و فوت یکی از وکلا، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. فوت وکیل یا موکل: بر اساس قوانین مدنی ایران، وکالت با فوت وکیل یا موکل به پایان می‌رسد. در صورتی که وکیل یا موکل فوت کند، وکالت‌نامه باطل می‌شود و دیگر قابل استفاده نیست.



  2. وکالت تفویضی: اگر وکالت‌نامه‌ای به صورت تفویضی به شخص دیگری داده شده باشد و وکیل اصلی فوت کند، وکالت تفویضی نیز باطل می‌شود. بنابراین، اگر وکیل اصلی فوت کرده باشد، وکالت‌نامه‌ای که به شخص دیگری تفویض شده نیز اعتبار خود را از دست می‌دهد.



  3. اقدامات بعدی: در صورتی که وکالت‌نامه باطل شده باشد، باید از طریق ورثه یا نمایندگان قانونی مالک اصلی اقدام به انجام معاملات یا انتقال ملک نمایید.




توصیه می‌شود در این خصوص با یک وکیل متخصص در امور ملکی و وکالت مشورت کنید تا بر اساس شرایط خاص پرونده شما، راهنمایی دقیقی ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن بهشتی

2 سال پیش

مرجع صالح قضایی

مرجع صالح برای طرح شکایت از اداره ثبت با موضوع عدم اجرای رای هیئت حل اختلاف ثبت اسناد و املاک ذیل ماده ۱۴۸ صادر در سال 1386 ، کجا است ؟

پروفایل کاربر

سپهر زهرایی

1 سال پیش

انحصار وراثت

سلام

مادر من مقداری طلا از خودش بجا گذاشته. برای انحصار وراثتش باید چه کرد دقیقا؟ مالیات سنگین داره؟

پروفایل کاربر

سمیه قلندری

2 ماه پیش

مرخصی

سلام وقت بخیر من یک ماهه در یک پرده‌فروشی مشغول به کارم. پرده‌فروشی‌ها کلا مشتری زیادی ندارن. شاید روزانه یکی یا دو تا.. نهایتا ۳ تا... رئیس بنده گفته بودن مرخصی نداریم. اما من فکر نمی کردم این شامل تمام موارد بشه. مثال می‌زنم: من نوبت دکتر داشتم و گفتم نیم ساعت تا یک ساعت دیرتر میام یا زودتر می‌رم. ایشون اخماشون رو کشیدن توی هم که من گفته بودم مرخصی نداریم. در حالی که من به جای اون ۱ ساعت، ۲ تا ۳ روزهای دیگه بیشتر موندم. وقتی هم گفتم بهشون گفتن خب بیشتر نمون. ولی مرخصی هم نرو. می‌خواستم بدونم در چنین شرایطی حق با کیه؟ و من می‌تونم به این کارشون اعتراضی داشته باشم؟ فقط برای یه ساعت مرخصی نزدیک بود اخراجم کنن. اونم برای نیاز بود.