
محمد پاسره
مسیولیت مالی ودیون شرکت تعاونی
سازمان تامین اجتماعی بدلیل بدهی شرکت تعاونی به شماره...بدلیل حق بیمه تعیینی،اقدام به توقیف وانسدادحساب بنده که دریک بازه زمانی بعنوان مدیرعامل تعاونی مسیولیت داشتم نموده است.همچنین تعاونی فعال می باشد.اولا طبق قانون آیا طلبکاران اعم از حقیقی یا حقوقی میتوانند طلب و خسارات را از اعضا ویا مدیرعامل اخذ وتادیه نمایند؟لطفا در هر دو صورت شامل داشتن حق یا عدم آن قوانین مربوطه را شرح دهید.ودرصورت عدم داشتن حق اینکار چگونه نسبت به احقاق حق خود اقدام نمایم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در مورد سوال شما درباره توقیف حساب شخصی به دلیل بدهی شرکت تعاونی به سازمان تأمین اجتماعی، باید به نکات زیر توجه کنید:
مسئولیت مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره: بر اساس قوانین مربوط به شرکتهای تعاونی و قانون تأمین اجتماعی، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره ممکن است در برخی موارد مسئولیتهایی نسبت به بدهیهای شرکت داشته باشند. با این حال، این مسئولیتها معمولاً به بدهیهای ناشی از دوران مدیریت آنها محدود میشود.
توقیف حساب شخصی: طبق ماده 202 قانون مالیاتهای مستقیم و قوانین مرتبط، مسئولیت تضامنی برای مدیران تنها در مواردی اعمال میشود که بدهی مربوط به دوران مدیریت آنها باشد و این مسئولیت به اعضای هیأت مدیره که در آن زمان مسئولیتی نداشتهاند، تسری نمییابد.
اقدامات قانونی برای احقاق حق: اگر معتقدید که توقیف حساب شما نادرست است، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
- اعتراض به توقیف: با مراجعه به دادگاه صالح، میتوانید نسبت به توقیف حساب خود اعتراض کنید و مدارکی را ارائه دهید که نشاندهنده عدم مسئولیت شما در قبال بدهیهای شرکت است.
- مشاوره با وکیل: پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور مالیاتی و تأمین اجتماعی مشورت کنید تا به شما در تهیه دفاعیات و پیگیری قانونی کمک کند.
با توجه به پیچیدگی موضوع و اهمیت آن، توصیه میشود که از مشاوره حقوقی تخصصی استفاده کنید تا بهترین راهکار را برای حل مشکل خود پیدا کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

اشکان اسماعیل زاده
دسگیری شخص ساکن خانه توسط پلیس ۱۱۰
با سلام من یک پسر 21 ساله دانشجو در حال تحصیل هستم،با پدرم جروبحث کردم و پدرم با هدف بیرون کردن من از خانه زنگ زد 110 مامور اومد به من گفت بیا بریم کلانتری،من گفتم اگر از خونه بیام بیرون پدرم درو قفل میکنه و دیگه منو راه نمیده،گفت اگر نیای با زبون دیگه ای میبریمت،گفتم با هر زبونی صلاح میدونی ببر،دستبندشو در آوورد و منو دستگیر کردو برد کلانتری تعهد گرفتن و اومدم خونه،به رئیس کلانتری گفتم به چه منظور من رو دستگیر کردن و دست بند زدن؟ دستبند مال مجرم یا متهم هست با چه اجازه ای دستبند زدن و عزت نفس و حرمت شخصی من رو زیر سوال بردند؟گفت چون خونه به اسم پدرت هست و خواسته از خونش بری بیرون و نرفتی مامور ما این اجازه رو داشته دستگیرت کنه و کار قانونی بوده.
خواستم بدونم این کارشون قانونی بوده؟
میتونم شکایت کنم؟
به کجا و از چه شخصی شکایت کنم؟
در صورت محکومیت نتیجه شکایت چه خواهد شد؟

ابوالفضل شکاری
هبه پدر به فرزند
سلام من پدرم سال 1394 یه خونه شش دانگ زده یه نامم (8سالم بوده)و یه مبلغ خیلی کمی هم دریافت کرده سند به نام دارم میخواستم بدونم الان میتونه دوباره ملک رو پس بگیره ؟ چون شنیده بودم اگه مبلغ کم بوده هبه محسوب میشه و باید یه برگه قصب ملک داشته باشی ولی همچین چیزی ندارم ؟ مشکلی ندارن که برگه قصب رو ندارم ؟ اگه مشکل داره الان میتونم بگیرم ؟

رضا رنجبر
استرداد گوشی موبایل
باسلام
بنده سال 1400 یک عدد گوشی وهنذفری به ارزش 7/5میلیون برای همسرم خریدم. فاکتورخرید به اسم خودم وهمچنین رسید پرداخت پول گوشی رو هم دارم.اززمان خرید (سال۱۴۰۰) تا الان گوشی دستشون هست و استفاده میکنند .لازم به ذکره طی این چندسال زندگی مشترک داشتیم باهم .الان به اختلاف خوردیم.
آیا میتوانم طبق فاکتور و رسید پرداختی وشاهدم دارم که گوشی رو بنده خریدم. میتونم دادخواست استرداد گوشی یا استرداد مال امانی بدم و گوشی رو پس بگیرم؟