
محمد پاسره
چگونگی احقاق حق ورفع انسداد حساب بانکی
درصورتیکه بین سازمان تامین اجتماعی و شخص حقیقی یا حقوقی دیگر بر موضوعی اختلاف داشته باشند نحوه رسیدگی به چه صورت است
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در صورتی که بین سازمان تأمین اجتماعی و شخص حقیقی یا حقوقی اختلافی پیش بیاید، روند رسیدگی به این اختلافات به صورت زیر است:
مراجع حل اختلاف کار: در بسیاری از موارد، اختلافات بین کارگر و کارفرما یا سازمان تأمین اجتماعی در مراجع حل اختلاف کار بررسی میشود. این مراجع شامل هیأتهای تشخیص و حل اختلاف هستند که بر اساس فصل نهم قانون کار و آییننامههای مربوطه به شکایات رسیدگی میکنند.
صلاحیت مراجع حل اختلاف: مراجع حل اختلاف کار صلاحیت رسیدگی به دعاوی مربوط به حقوق بیمهای کارگر و الزام قانونی سازمان تأمین اجتماعی به اجرای آراء را دارند. براساس آرای وحدت رویه دیوان عدالت اداری، سازمان تأمین اجتماعی ملزم به تبعیت از آرای قطعی صادره از سوی مراجع حل اختلاف کار است.
اجرای آرای قطعی: آراء قطعی صادره از مراجع حل اختلاف به عنوان اسناد رسمی لازمالرعایه هستند و سازمان تأمین اجتماعی موظف به اجرای آنها در چارچوب قانون تأمین اجتماعی است.
امکان اعتراض: در صورتی که هر یک از طرفین با رأی صادره موافق نباشند، میتوانند از طریق مراجع قضایی بالاتر درخواست تجدیدنظر کنند.
بنابراین، در صورت بروز اختلاف با سازمان تأمین اجتماعی، میتوانید از طریق مراجع حل اختلاف کار اقدام کنید و در صورت لزوم، از مشاوره وکیل متخصص نیز بهرهمند شوید
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نازینین محمدی
گرفتن مهریه از پدر شوهر
سلام وقتتون بخیر همسر من در قیو حیات هستند اما چیزی ندارند ک بتونممهریه ازش بگیرم و خیلی اذیت میکنه میتونم آیا مهریه رو از ارث پدرش بگیرم پدرشون هم زنده هستند اگر توی سند ازدواج امضا کرده باشن آیا این امکان رو داره ؟
اگر خیر در چه صورت میتونم مهریه رو از ارثش بگیرم؟

زهرا صالحی
طلاق حضانت فرزند
سلام وقت بخیر من حق طلاق دارم و میخوام از همسرم جدا بشم ۲تا سوال دارم اول اینکه با وجود حق طلاق جدایی چقدر طول میکشه دوم اینکه دخترم ۱۷ سالشه تا نوبت دادگاه میتونه پیش من باشه یا باید بمونه پیش پدرش

مهران خندستانی
حقوقی
سلام خسته نباشید من به طرف ۷۷ تومان بدهکارم و برام اجرائیه صادر شده و ازمهلت ۳۰ روز اجرائیه ۴ روز باقی مانده که دادخواست اعسار محکوم به دادم و شهود معرفی کردم تا پرونده تشکیل بشه و جلسه دادگاه ّبذارن ببخشید سوالم این بود که آیا خواهان تا کی نمیتونه حکم جلب منو را بگیرد باتشکر از زحمات شما