مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی فراهانی

4 ماه پیش

خرید زمین و فوت فروشنده

با سلام و خسته نباشید

بنده یه زمین از شخصی خریداری کردم و قولنامه ای با هم امضا کردیم که وجه ثمن معامله را سر موقع بدون تاخیر واریز کردم و تمام شد که بعد از مدتی فروشنده زمین فوت نمودن ولی در متن قولنامه نوشته بودیم که در صورت وجود فساد در رابطه با این زمین فروخته شده فقط تا زمان حیات فروشنده امکان احقاق حق وجود دارد و از وراث ایشان نمی شود احقاق حق نمود که من هم امضا کرده بودم . حالا اگه بعد از مدتی شخصی پیدا بشه که ادعای مالکیت زمین رو بکنه و فروشنده زمین هم که فوت کردن امکان احقاق حق من از بابت این زمین با آن جمله در متن قولنامه وجود دارد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با توجه به شرایطی که ذکر کردید، نکات زیر را می‌توان مد نظر قرار داد:



  1. شرط محدودیت زمانی برای احقاق حق: شرطی که در قولنامه ذکر شده مبنی بر اینکه احقاق حق فقط تا زمان حیات فروشنده ممکن است، می‌تواند از نظر قانونی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. این شرط ممکن است به عنوان یک شرط محدودکننده حقوق قانونی شما تلقی شود. در این موارد، تفسیر دقیق قرارداد و شرایط آن توسط یک وکیل متخصص ضروری است.



  2. ادعای مالکیت از سوی شخص ثالث: اگر شخصی ادعای مالکیت زمین را داشته باشد، شما به عنوان خریدار می‌توانید از حقوق خود دفاع کنید و مدارک و مستندات خود را به دادگاه ارائه دهید. این شامل قولنامه، مدارک پرداخت ثمن و هرگونه سند دیگری است که مالکیت شما را اثبات می‌کند.



  3. مشاوره با وکیل متخصص: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار حقوقی را برای دفاع از حقوق خود انتخاب کنید. وکیل می‌تواند به شما در تحلیل قرارداد و شرایط آن کمک کند.



  4. پیگیری قانونی: در صورتی که ادعای شخص ثالث به دادگاه کشیده شود، شما می‌توانید با ارائه مدارک و مستندات خود از حقوق خود دفاع کنید. همچنین، اگر شرطی در قرارداد وجود دارد که به نظر شما ناعادلانه است، می‌توانید از دادگاه درخواست بررسی بیشتر کنید.




در نهایت، هر پرونده حقوقی نیازمند بررسی دقیق و تخصصی است و مشاوره حضوری با وکیل می‌تواند به شما کمک شایانی کند

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی محمدی

2 سال پیش

ملکی (مزاحمت و ممانعت و خسارت)

سلام وقتتون بخیر
من داخل محدوده یک شرکتی زمین دارم و الان شرکت مانع میشه که من برم سر زمینم و به زمین منم خسارت وارد کرده و من رفتم شکایت کردم و درخواست خسارت کردم و تو دادخواستم نوشتم که درب و حصار رو بردارن و خسارتی که وارد کردن رو جبران کنن.
و حالا متوجه شدم این مزاحمت و ممانعتی که با کذاشتن درب ایجاد کردن جنبه کیفری هم داره
و الان سوالم اینجاست که ایا ضمن لایحه ای میتونم افزایش خواسته بدم و جنبه کیفریش رو هم پیگیری کنم یا نمیتونم؟
و این افزایش رو قبل جلسه اول برم از الکترونیک قضایی انجام بدم یا همون جلسه اول خود قاضی هم میتونه افزایش خواستم رو به پرونده اضافه کنه؟

پروفایل کاربر

مهرداد کرمی

1 سال پیش

قرار داد پیمان

آیا در قرار داد پیمان اگر کارفرما مبِغی را خارج از قرار داد به پیمانکار پرداخت کند،تا من اجتماعی حق ادعا را دارد؟

پروفایل کاربر

حامد نقره ای

5 ماه پیش

پرداخت نکردن قسط وام

سلام ضامن یک نفر شدم بانک بعد از یک سال با من تماس گرفت (تاریخ سررسید گذشته) و گفت حکم جلب شما را می‌گیریم و حساب را می‌بندیم،می‌خواستم بدونم چقدر زمان میبره حکم جلب گرفته بشه،و آیا بعد از کسر پول از حسابم می‌تونم از وام گیرنده شکایت کنم