
علی فراهانی
خرید زمین و فوت فروشنده
با سلام و خسته نباشید
بنده یه زمین از شخصی خریداری کردم و قولنامه ای با هم امضا کردیم که وجه ثمن معامله را سر موقع بدون تاخیر واریز کردم و تمام شد که بعد از مدتی فروشنده زمین فوت نمودن ولی در متن قولنامه نوشته بودیم که در صورت وجود فساد در رابطه با این زمین فروخته شده فقط تا زمان حیات فروشنده امکان احقاق حق وجود دارد و از وراث ایشان نمی شود احقاق حق نمود که من هم امضا کرده بودم . حالا اگه بعد از مدتی شخصی پیدا بشه که ادعای مالکیت زمین رو بکنه و فروشنده زمین هم که فوت کردن امکان احقاق حق من از بابت این زمین با آن جمله در متن قولنامه وجود دارد ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با توجه به شرایطی که ذکر کردید، نکات زیر را میتوان مد نظر قرار داد:
شرط محدودیت زمانی برای احقاق حق: شرطی که در قولنامه ذکر شده مبنی بر اینکه احقاق حق فقط تا زمان حیات فروشنده ممکن است، میتواند از نظر قانونی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. این شرط ممکن است به عنوان یک شرط محدودکننده حقوق قانونی شما تلقی شود. در این موارد، تفسیر دقیق قرارداد و شرایط آن توسط یک وکیل متخصص ضروری است.
ادعای مالکیت از سوی شخص ثالث: اگر شخصی ادعای مالکیت زمین را داشته باشد، شما به عنوان خریدار میتوانید از حقوق خود دفاع کنید و مدارک و مستندات خود را به دادگاه ارائه دهید. این شامل قولنامه، مدارک پرداخت ثمن و هرگونه سند دیگری است که مالکیت شما را اثبات میکند.
مشاوره با وکیل متخصص: توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار حقوقی را برای دفاع از حقوق خود انتخاب کنید. وکیل میتواند به شما در تحلیل قرارداد و شرایط آن کمک کند.
پیگیری قانونی: در صورتی که ادعای شخص ثالث به دادگاه کشیده شود، شما میتوانید با ارائه مدارک و مستندات خود از حقوق خود دفاع کنید. همچنین، اگر شرطی در قرارداد وجود دارد که به نظر شما ناعادلانه است، میتوانید از دادگاه درخواست بررسی بیشتر کنید.
در نهایت، هر پرونده حقوقی نیازمند بررسی دقیق و تخصصی است و مشاوره حضوری با وکیل میتواند به شما کمک شایانی کند
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نگار محمدی
ماده صد
سلام،خونه شریکی داریم سال ۷۰ ساخته شده طبق سند سیصد متر باید میبود ولی ما با توجه به اینکه قرار بود خیابون کشیده بشه و مشخص نبود که خیابون کجاست با تعهد به شهرداری و مقدار کمترساختیم بدون دریافت پول و زمین،وقتی خیابون مشخص شد شهرداری۱۰۰ متر زمینون پس داد و اجازه حصارکشی.در این بین سال ۸۸همسایه فرصت طلب ومزاحم زمانی که حصار نکشیده بودیم،در دیوار اشتراکی و مشرف به این زمین شخصی ما درب و پنجره گذاشت،رای ماده صد محکوم شد، کار به دادگاه کشید بازم محکوم شد.منتها شریک ما در سال ۹۰ از نزولخور پول قرص گرفت و پس نداد،اونم سهمش از طریق وکالت منتقل کرد وصاحب شد خلع ید کل ملک گرفت که قضیه درب و پنجره هام مسکوت شد، الان ۵ ساله خونه را خلع ید کرده و باز نمیکنه.از طریق شهرداری پیگیری کردم گفتن تخریب میگیره و پرونده را به جریان انداختن،منتها چون ملک ما خلع ید داره و کسی اونجا نیست شهرداری میتونه مشکل حل کنه ؟
و ایا با وجود داشتن رای ماده صد و همینطور محکومیت همسایه مزاحم در رای قطعی حقوقی به بستن در و پنجره ها و پرداخت نقدی مجازات، چطور میشه قاطعانه باهاشون برخورد کرد؟

وحید ملک پور
پول قرضی
سلام
چند وقت پیش با خانمی در تلگرام دوست شدم. فقط مجازی. بعد مدتی 8ملیون تومان قرض یک ماهه از من گرفتند. الان بعد 5ماه پس نمیدهد و می گوید برو شکایت کن. پیامهای ایشان که پول از من خواسته بودند هم ندارم. تنها سندم پرینت حساب است. سوالم این است که من شکایت کنم با این عنوان که پول قرض داده ام یا اینکه بگویم اشتباه کارت به کارت کردم و ایشان نمی دهند. کدام بهتر است؟

پ ت
امضای شاهد چند ماه بعد از عقد قرارداد
سلام
وقت بخیر
بنده ۱۰ ماه قبل ملکی اجاره دادم و در مشاور املاک اجاره نامه تنظیم کردیم، متاسفانه فقط یک شاهد اجاره نامه رو امضا کرده
میتونیم با توافق و رضایت طرفین به مشاور املاک مراجعه کنیم و در حضور موجر و مستاجر و مشاور املاک یک نفر شاهد جدید هر ۳نسخه اجاره نامه رو امضا کنه؟ (این شاهد در زمان عقد قرارداد حضور نداشته!!)
با این شرایط امضای شاهد اعتبار داره؟
اعتبار اجاره نامه از بین نمیره؟