
زهرا اسلامی
ممنوع الخروجی -تامین خواسته
برای مهریه دادخواست تامین خواسته به دادگاه داده ام و می خواهم همسرم را ممنوع الخروج کنم روند ممنوع الخروجی به چه صورت هست
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
برای ممنوعالخروج کردن همسر خود به دلیل مطالبه مهریه، میتوانید به صورت زیر اقدام کنید:
درخواست تأمین خواسته: همانطور که اشاره کردید، شما دادخواست تأمین خواسته را به دادگاه ارائه دادهاید. در این مرحله، شما میتوانید از دادگاه درخواست کنید تا به عنوان یکی از تدابیر تأمینی، همسر شما را ممنوعالخروج کند.
صدور دستور ممنوعالخروجی: پس از بررسی دادخواست شما، دادگاه میتواند دستور ممنوعالخروجی همسر شما را صادر کند. این دستور به اداره گذرنامه ارسال میشود و همسر شما تا زمان پرداخت مهریه یا رفع دلیل ممنوعالخروجی، نمیتواند از کشور خارج شود.
اجرای دستور: پس از صدور دستور، اداره گذرنامه موظف به اجرای آن است و همسر شما در صورت تلاش برای خروج از کشور، با ممانعت مواجه خواهد شد.
لطفاً توجه داشته باشید که ممنوعالخروجی به عنوان یک اقدام تأمینی موقت است و تا زمان تسویه مهریه یا رفع دلایل دیگر، معتبر خواهد بود.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

امید شیرمحمدی
وکالت
با احترام خدمت دوستان محترم سوال بنده از حضور حضرات این هست که بنده در مشاغل نظامی در حال خدمت هستم میخواستم بدونم با توجه مستفاد بند ۲ ماده ۱۰ لایحه استقلال کانون وکلا که اشعار می دارد " کارمندان دولتی اگر در شغل خود فعالیت داشته باشند، تحت هیچ شرایطی نمیتوانند وکیل شوند. به عبارت دیگر یک فرد نمیتواند بصورت همزمان در حوزهی وکالت و شغلهای اجرایی، قضایی، مدیریتی و کارشناسی موسسات و سازمانهای دولتی و نهادهای عمومی فعالیت داشته باشد" ایا منظور قبولی شخص در مرکز وکلای قوه قضاییه می باشد که شخص با توجه به دوشغله شدن و این که چون کارمند رسمی قوه قضاییه می شود این امکان را ندارد سوال اصلی بنده ابن هست که ایا قبولی شخص در کانون کلای مرکز نیز همین شرایط رو دارد یا خیر چون کانون وکلای مرکز وابستگی سازمانی به قوه ندارد خواهشن حضرات عزیز لطف بفرمایند توضیح کامل مبذول نمایند.

یاسمن همتی
شکایت مستاجر از موجر
سلام و خسته نباشید. بنده یک واحد آپارتمان را در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰ اجاره دادم. مستاجر یک خانم هست که وقتی برای بازدید ملک به همراه مشاور املاک آمده بود پنجره اتاق خواب روی ایشان افتاد و صورت ایشان کمی کبود شد، گویا دست ایشان هم مو برداشت ولی با اینحال ایشان فردای همان روز آمدند و آپارتمان بنده را اجاره کردند و گفتند شکایتی ندارند. الان بعد از گذشت سه ماه ایشان اجاره را به موقع پرداخت نمیکنند زنگ هم میزنم جواب نمیدهند. من به ایشان پیام دادم که اگر اجاره را به موقع واریز نکنند من مجبورم اقدام قانونی کنم چون خودم هم قسط پرداخت میکنم و متضرر میشم. ایشون پیام دادند و من رو تهدید کردند که پرونده بیمارستان رو دارند و از من میخوان بابت افتادن پنجره شکایت کنند. آیا بعد از گذشت سه ماه که اتفاق یک حادثه بوده و مشکل جدی برای ایشان به وجود نیامده میتوانند از من شکایت کنند؟

فرید اسدی
استرداد خودرو
سلام بنده یک دستگاه پراید خریدم و انتقال سند و تعویض پلاک انجام ندادم فقط قولنامه دستی آخر سال ۴۰۱ کارت ماشین و کارت سوخت مفقود شد متاسفانه پست شده بودن به منزل مالک قبلی اون هم با سو استفاده حکم توقیف گرفت و ماشین رو هم از پارکینگ آزاد کرد با اینکه سند و برگ سبز و قولنامه دست من بود از سال گذشته ماشینو از پارکینگ بیرون آورد و الانم دست خودشه با شکایتی ک من کردم حکم قطعی الزام ب تنظیم سند رسمی اومده ولی الان وکیلم درخواست استرداد مال منقول رو مطرح کرده این مراحل ۱۸ماه طول کشیده ولی با این وجود هنوز نمیدونم چقد زمان لازمه که استرداد صادر بشه و بعد از اونم چ مراحلی باید طی بشه ممنون میشم راهنمایی کنید