مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی اصغر اکبری

واریزکننده فیش انتقال وجه ازحسابی به حسابم بجای اسم صاحب حساب اسم شخص ثالثی درج گردیده وطرف مدعی شده

مبلغی ازحسابی به حسابم بصورت انتقالی منتقل شده است واریزکننده بجای اسم صاحب حساب که وجه ازحساب اوبرداشت گردیده اسم شخص ثالثی درج گردیده وطرف مدعی شده سوال ایامن میتوانم ازبانک تقاضای اصلاح اسم واریزکننده فیش رابکنم ارشادبفرمایید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

در صورتی که در فیش بانکی نام واریزکننده به اشتباه درج شده باشد و شما نیاز به اصلاح آن دارید، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. مراجعه به بانک:



    • ابتدا به بانکی که تراکنش از طریق آن انجام شده است مراجعه کنید و موضوع را با مسئولین بانک مطرح کنید. بانک می‌تواند با بررسی مدارک و مستندات مربوطه، اقدام به اصلاح اطلاعات کند.



  2. ارائه مدارک:



    • مستندات و مدارکی که نشان‌دهنده اشتباه در درج نام واریزکننده است را همراه خود داشته باشید. این مدارک می‌تواند شامل رسید تراکنش، مدارک هویتی و هرگونه مستند دیگری باشد که به روشن شدن موضوع کمک کند.



  3. درخواست کتبی:



    • ممکن است بانک از شما درخواست کند که یک درخواست کتبی برای اصلاح اطلاعات ارائه دهید. در این صورت، درخواست خود را به صورت رسمی و کتبی تهیه و به بانک ارائه کنید.



  4. پیگیری:



    • پس از ارائه درخواست و مدارک، موضوع را پیگیری کنید تا بانک اقدامات لازم را برای اصلاح اطلاعات انجام دهد.




در نهایت، اگر بانک به هر دلیلی نتواند یا نخواهد اطلاعات را اصلاح کند، ممکن است نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشید تا بتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید. آیا پاسخ من برای شما کافی بود؟ در صورت نیاز به توضیحات بیشتر لطفاً بفرمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی اکبر ع

تقسیم زمین

سلام وقت بخیر
به ما (پدرم و عمه ها وعموها)یک زمین به ارث رسیده که باید تقسیم شود وسهم هرکس مشخص شود ولی هرچه به عمه ها وعموها میگوییم بیایید زمین تقسیم کنیم ، نمی ایند وچندسال هست که این زمین بلااستفاده مانده ؛ ایاراهی هست که مابتوانیم سهم خودمان اززمین (بدون حضور دیگر وراث) مشخص کنیم؟

پروفایل کاربر

پرویز الیاسی

ملک مشاعی

سلام و احترام
چهار نفر مشترکاً صاحب یک واحد کاری مشاع هستند، یک نفر صاحب سه دانگ و بقیه هر نفر صاحب یک دانگ هستند. راهنمایی بفرمایید هزینه این محل از قبیل منشی مشترک، نظافتچی، آبگرمکن مشترک و . . . چگونه حساب میشود. آیا این هزینه ها به صورت مساوی بین همه تقسیم میشود یا به دانگ مالکیت تقسیم میشود.

پروفایل کاربر

محمد دولتشاهی

دریافت هزینه ی آموزش به بهانه ارایه مدرک معتبر و شغل و عدم ایفای تعهدات

عرض سلام و خسته نباشید.

شخصی آگهی داخل اینترنت زده بود که آموزش تزریقات میده و داستانی که هست اینه که بعد از انجام آموزش ها، هم مدرک معتبر از وزارت علوم پزشکی میده و هم معرفی به کار میکنه و یک شغل در یک درمانگاه برای کار تزریقات ارایه میده. زمانی که رفتیم، گفتیم که ما به کار تزریقات مسلط هستیم و در حال حاضر در یک درمانگاه مشغول به فعالیت هستیم. اما چون مدرک مرتبط و معتبر نداریم، شرایط شغلی مناسب نداریم. یعنی مبلغی معادل 490 هزار تومن، جهت آموزش به نحوی دریافت شد که گفتن مدرک و شغل ارایه میدن. بعد ازینکه مبلغ رو گرفتن یک جلسه آموزشی هم برگذار شد و درنهایت گفتن که تعداد هنرآموزا به حدنصاب برسه برای آزمون بتون اطلاع میدیم که تشریف بیارین. حالا ما منتظر، اما بعد از یک مدتی پیام داد که مادر من بعلت سرطان فوت شده و بخاطر اینکه این مدت درگیر کارای درمان مادرم بودمو این حرفا همکاریم با نهادی که این مدرک رو میداده قطع شده. اگر خواستین من مقداری از مبلغ رو به شما برمیگردونم با اینکه مبلغی بابت مدرک از شما گرفته نشده و این مبلغ بابت هزینه آموزش بوده. حالا ما برای اینکه این شخص متقلبانه، با بیان ارایه مدرک معتبر و معرفی شغل معتبر، هزینه ی آموزش از ما دریافت کرده، سوال اول اینکه چطوری میتونیم حق خودمون روبگیریم و سوال دوم آیا این شخص کلاهبردار هستش؟ چون ما نمیدونیم که اون شخص واقعا مادرش فوت کرده یا اینکه واقعا همکاری با نهادی داشته که الان ارتباطش قطع شده یا اینکه به هر بیانی. آیا من در ارایه پرسش هام داخل اینترنت اگر شماره تماس و اسم و فامیلش رو زمان ارایه سوالم به همین ترتیب که اینجا پرسیدم آیا منتشر کنم مشکلی برای من ایجاد میکنه؟ سوال بعدی اینکه زمانی که میخواسته از ما مبلغ رو دریافت کنه شماره کارت بانکی فردی رو داده که با نام و هویت خودش مطابقت نداره. آیا این ممکنه مشکلی برای احقاق حقمون ایجاد کنه؟!