وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امیدی امیدی

4 هفته پیش

نحوه اجرای حکم و گواهی نشوز

سلام و ارادت

بنده بعد از قطعی شدن رای تمکین تقاضای صدور اجراییه کردم و در تاریخ 1403 /12 /26اجراییه صادر شد تا چه تاریخی وایسم تا تقاضای صدور گواهی نشوز کنم

آیا تقاضا باید از دادگاه بدوی باشه

آیا میشه همزمان تقاضای گواهی نشوز و مجوز ازدواج مجدد رو در یک لایحه بنویسم ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 روز پیش

سلام،


در مورد سوالات شما، به نکات زیر توجه کنید:


1. زمان تقاضای صدور گواهی نشوز:



  • پس از صدور اجراییه و عدم تمکین زوجه، شما می‌توانید تقاضای صدور گواهی نشوز کنید. زمان خاصی برای این کار تعیین نشده است، اما بهتر است پس از گذشت مدت معقولی از صدور اجراییه و عدم انجام تمکین توسط زوجه، اقدام به این کار کنید. این مدت معمولاً به تشخیص دادگاه بستگی دارد.


2. مرجع تقاضا:



  • تقاضای صدور گواهی نشوز باید از دادگاهی که رای تمکین را صادر کرده است (دادگاه بدوی) انجام شود.


3. تقاضای همزمان گواهی نشوز و مجوز ازدواج مجدد:



  • شما می‌توانید در یک لایحه تقاضای صدور گواهی نشوز و همچنین مجوز ازدواج مجدد را مطرح کنید. این دو موضوع مرتبط هستند و دادگاه می‌تواند به بررسی هر دو تقاضا به صورت همزمان بپردازد.


در هر صورت، برای اطمینان بیشتر و تنظیم دقیق لایحه، مشورت با یک وکیل متخصص در امور خانواده توصیه می‌شود.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی حمزه

1 ماه پیش

تمدید قرارداد بدون امضا یکی از شرکا

سلام وقت بخیر

سال 99 آپارتمانی را خریدم که قرارداد 5 ساله با شرکت ایرانسل جهت اجاره پشت بام بابت نصب دکل و تجهیزات را از سال 98 بسته بود و نامی از من هم در قرارداد نبود.

اسفند 1403 قرارداد به پایان رسید و تا این تاریخ به صورت کتبی و رسمی اعلام مالکیت آپارتمان را به ایرانسل اعلام نکرده بودم اما شفاهی همه کارکنان و مدیر قراردادهای شرکت ایرانسل می دانستند که مالک من هستم.

قرارداد در ابتدای اسفند 1403 به پایان رسید و از آنجاییکه مسئول قراردادهای شرکت ایرانسل نتوانست بنده را برای تمدید قرارداد راضی کند، بدون تایید و امضا بنده اقدام به تمدید 6 ماهه قرارداد با سایر مالکین نمود. حال برای اعتراض نسبت به این اقدام چه کارهایی باید انجام بدهم

پروفایل کاربر

سیدعلی اصغر میرعیسایی

9 ماه پیش

استشهاددروغ درخواست بی تی اس یاهمون دستورقاضی ازتائید استشهادازمخابرات

باسلام.بصورت مانورمتقلبانه ازبنده ظهرحواله ای امضاواثرانگشت گرفتن که در کارشناسی تائیدشددرظهرهمون حواله امضافرددیگری هم وجوددارد که انفرددوم امضاکننده استشهاددروغ باامضای ۳نفرازکارگرانش بعنوان شاهدذییل این استشهادراتائیدکردند.متن استشهاداینبودکه نفردوم امضاکننده نوشت این حواله روبابت طلبی که ازپسربنده داشته روپدرش آورده دفترم وجلوی این شاهدین ظهرانراامضاومن حواله روبه فردیکه به‌بدهکاربودم ظهرحواله روامضاوتحویل طلبکارخودم دادم.
درصورتیکه بنده این شخص استشهادکننده رونه می‌شناختم نه دفترشوبلدبودنه دفترش رفتم.الان ۸سال ازایننوضوع میگذره(استشهاد)من بابت همین امضاییکه بصورت متقلبانه ازم گرفتن ۴ونیم دانگ مغازه ام رفت چون این امضاواثرانگشت درکارشناسی تائیدشد.
سوال اصلی حقیرازحضرات اینکه بعدازگذشت ۸سال میتونم شکایتی علیه استشهاددروغ دردادگاه مطرح کنم وازقاضی تقاضای (بی.تی.اس)یاهمون تائیددروغ یادرست بودن موضوع روازمخابرات مشخص کنه؟

پروفایل کاربر

مهدی صیاد

4 ماه پیش

وراثت

سلام پدرم قبل ازفوت خود یک دستگاه اپارتمان مرحوم پدرم درمحضربه نفع شخصی غریبه داخل سند نوشته تاموقعی که زنده است هم می توان استفاده کندیااجاره دهد. اجاره داده باعث مشکل شده من بعنوان ورثه می توانم. کاری انجام دهم.