پروفایل کاربر

مجتبی حسینی

شکایت از سمت پلیس فتا

من در برج ۵ سال ۱۴۰۳ درگیر یکی از این کارهای کلاهبرداری اینترنتی شدم و و سه نفر از دستم شکایت کردند نفر اول دادگاه با توجه به مدارکی که بهش ارائه دادم منو تبرئه کرد نفر دوم ده روز بعد از نفر اول شکایت کردند و هنوز که هنوز هست اقدامی نکرده و نفر سوم برج ۸ شکایت کرده که با شکایت نفر سوم کل حساب های بنده مسدود هست میخواستم ببینم چکار باید انجام دهم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد جواد توحیدی

فروش خودرو

سلام و احترام
من پرایدی دارم که بدلیل نیاز مالی مبرم به قیمت 92 تومن آگهی کردم شخصی خودرو را خواست و 20 تومان از مبلغ را به عنوان بیعانه به بنده داد و قولنامه ای نوشتیم که روز بعد بریم محضر و مقرر شد که مابقی مبلغ در محضر پس از تحویل گیری خودرو پرداخت شود. اما چند روز هست که هیچ خبری از ایشان نیست. می خواستم بدونم از نظر قانونی من خودرو را به شخص دیگری بفروشم و مبلغ 20 تومان هم به نفر قبلی برگردونم مشکل دارد یا خیر؟

پروفایل کاربر

رامین فرحزاد

رسیدگی به جرایم غیرقابل گذشت با تعدد شکات

سلام اگر جرم غیرقابل گذشت مثل کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع ۲۰شاکی داشته باشه وشاکی ها نباشن وکلا شکایت نکرده باشن وجرم توسط دادستان ودادگاه کشف بشه ویا مجرم خودشو معرفی کنه وبگه ۲۰شاکی دارم ۱_دادسرا ودادگاه نسبت به ۲۰ شاکی یکجا رسیدگی میکنه ومنع تعقیب یا محکومیت صادر میکنه بسته به دلایل؟۲_ پس از رسیدگی ۲۰شکات دیگه نمیتونن درخصوص کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع از مجرم از کیفری شکایت کنن ویا زندانیش کنن شامل امر مختومه میشه؟ممنونم.

اعسار تا چند دفعه قبول است 2

سلام

توی پرونده حقوقی خوانده من ، محکوم به پرداخت طلب و خسارت تادیه شده ، سند گذاشته و اعسلر داد که پذیرفته نشد و اعتراض کرد ...تجدیدنظر هم اعسار رو رد کرد ... الان دوباره اعسار داده ... سوالم اینه که تا چند دفعه میتونه اعسار بده و راه حل من چیه و چطور به پولم برسم؟

خیلی ممنون