وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امید پولادوند

2 ماه پیش

فسخ مبایعه نامه به دلیل کاربری ورزشی



سلام وقت بخیر

چند واحد آپارتمان در یک مجموعه پیش خرید کردم اخیرا"متوجه شدم(تامین دلیل) فروشنده بدون اطلاع من یکی از طبقات پارکینگ،مجموعه را قصد کاربری ورزشی داره بدون اینکه به من که عملا مالک عمده اون مجوعه هستم اطلاع داده باشه!آیا امکان فسخ با توجه به افت ارزش معاملاتی و موارد دیگر، منجمله از بین رفتن آرامش و امنیت واحدهای مسکونی درمجموعه وجود داره ؟ممنون میشم راهنمائی بفرمائید؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام، وقت بخیر


در مورد سوال شما، تغییر کاربری پارکینگ به کاربری ورزشی بدون اطلاع و رضایت شما می‌تواند به عنوان نقض تعهدات قراردادی توسط فروشنده محسوب شود. این تغییرات ممکن است باعث افت ارزش معاملاتی و از بین رفتن آرامش و امنیت واحدهای مسکونی در مجموعه شود. در این شرایط، می‌توانید اقداماتی به شرح زیر انجام دهید:



  1. بررسی قرارداد:



    • ابتدا قرارداد پیش‌فروش را به دقت بررسی کنید. ببینید آیا بندی در قرارداد وجود دارد که فروشنده را ملزم به حفظ کاربری پارکینگ به عنوان پارکینگ کند.



  2. مذاکره با فروشنده:



    • با فروشنده مذاکره کنید و نگرانی‌های خود را در مورد تغییر کاربری پارکینگ و تأثیر آن بر ارزش و امنیت مجموعه مطرح کنید.



  3. استفاده از حق فسخ:



    • اگر در قرارداد بندی وجود دارد که به شما اجازه فسخ قرارداد در صورت نقض تعهدات توسط فروشنده را می‌دهد، می‌توانید از این حق استفاده کنید.



  4. مشاوره حقوقی:



    • با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راه‌حل قانونی را برای شما پیشنهاد دهد و در صورت لزوم، اقدامات قانونی را آغاز کنید.



  5. طرح دعوی:



    • در صورتی که مذاکرات به نتیجه نرسید، می‌توانید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوی برای فسخ قرارداد و یا مطالبه خسارت کنید.




توصیه می‌کنم با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا شما را در این مسیر راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین سمیعی

2 ماه پیش

تعزیرات

سلام ببخشید آیا ماده 237 قانون مجازات اسلامی که به شرح زیر است: همجنس‌گرایی انسان مذکر در غیر از لواط و تفخیذ از قبیل تقبیل و ملامسه از روی شهوت، موجب سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش است. آیا تعزیر منصوص شرعی است یا خیر؟ و آیا مشمول مرور زمان تعقیب میشود؟

پروفایل کاربر

منا خدمتی یگانه

2 سال پیش

طلاق رجعی

همسرمن دادخواست طلاق داده حکم رجعی اومده همسرمن متواری وکلشون اومدجاشون امضازدن محضرالان ۳ ماه ۶ روزاززمان عده میگذره امروزرفتم دوتاشاهدبردم محضرامضازدن براثبت طلاق اماوکیلش فعلن نیومده براامضااگه نیادچی میشه

پروفایل کاربر

ت ا

6 ماه پیش

شکایت از استاد راهنما

دانشجوی ترم ۷ دکتری یک دانشگاه دولتی در تهران هستم. موضوعی که استاد راهنما برای رساله ام تعریف کرده اند به دلیل عدم وجود مواد و تجهیزات در ازمایشگاه ایشان و زمان بر بودن و وارداتی بودن مواد اولیه قابل انجام نیست و یک سال و نیم وقتم سر این پروژه به هدر رفته و دیگه نمیخام وقتمو سر این پروژه هدر کنم اما استاد مخالفن. حالا درخواست تغییر موضوع رساله و استاد راهنما را داده ام اما استاد راهنما منو ریلیز نمیکنه که بتونم برم با استاد دیگه ای کار کنم و همچنان ۳ ماه هست که منو در برزخ نگه داشته و تهدید به انصراف از تحصیل میکنه. به گروه هم درخواست دادم ولی هنوز اقدام موثری صورت نگرفته. چطور میتونم از ایشون از طریق قانونی احقاق حق کنم؟