وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

دانیال صمصام

سایت ترب

درود

۱۱ فروردین از سایت ترب خرید کردم که لینک شد به فروشگاه و خرید انجام شد.

یک روز بعد از فروشگاه تماس گرفتند مبنی بر افزایش قیمت و گویا نواری در سایت فروشگاه اعلام کرده بود که در روزهای تعطیلات فروش انجام نمیشه.

متوجه نشدم و خرید کردم.

مراودات نوشتاری در سایت از سوی من فروشنده و ترب انجام شد و در نهایت پس از چهار روز از فروشگاه تماس گرفته شد که مبلغ خرید بازگردانده شده به حساب من بدون ارسال فیش واریزی.

اما ! توهین های فروشنده به من از بابت شهروند اصفهانی بودن و الفاظ رکیک هست که مانده‌ام این مملکت در این حد بی سامان شده که مسیر ادب به از بین رفتن حق و حقوق یک شهروند منجر شود ؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با توجه به توضیحات شما، موضوع شامل دو بخش اصلی است: یکی مربوط به عدم انجام تعهد توسط فروشگاه و دیگری مربوط به رفتار نادرست و توهین‌آمیز فروشنده.


1. عدم انجام تعهد توسط فروشگاه:


بر اساس قانون تجارت الکترونیکی، فروشگاه‌ها موظفند اطلاعات دقیق و شفافی از شرایط فروش و قیمت‌ها در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند. اگر فروشگاه پس از انجام خرید به بهانه افزایش قیمت از ارسال کالا خودداری کرده است، این موضوع می‌تواند به عنوان نقض تعهد تلقی شود. ماده 39 آیین‌نامه اجرایی قانون تجارت الکترونیکی به صراحت بیان می‌کند که در صورت عدم موجودی کالا یا عدم امکان اجرای خدمات، فروشنده باید مبلغ دریافتی را فوراً به خریدار بازگرداند.


2. رفتار نادرست و توهین‌آمیز:


رفتار توهین‌آمیز و استفاده از الفاظ رکیک از سوی فروشنده، خارج از چارچوب‌های قانونی و اخلاقی است. شما می‌توانید با ارائه مستندات و شواهد موجود، شکایتی رسمی از فروشگاه و فروشنده به مراجع ذی‌صلاح (مانند سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان یا پلیس فتا) ارائه دهید.


توصیه‌ها:



  • مستندسازی: تمامی مکاتبات و شواهد مربوط به این موضوع را ذخیره و مستند کنید.

  • شکایت رسمی: در صورت عدم همکاری فروشگاه، می‌توانید شکایتی رسمی به مراجع ذی‌صلاح ارائه دهید.

  • مشاوره حقوقی: در صورت نیاز، با یک وکیل متخصص در امور تجارت الکترونیکی مشورت کنید تا راهنمایی‌های دقیق‌تری دریافت کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کاربر حق جو

اضافه کردن جرم های دیگر پس از ثبت شکوایه

درود
پس از ثبت شکوایه علیه شخصی، اگر متهم جرم های دیگری هم مرتکب شده باشد چگونه میتوان به شکایت ثبت شده اضافه کرد؟(منظور در همان واقعه‌ای که دادخواست داده‌ایم)

توضیح بیشتر اینکه شخصی با سلاح سرد اقدام به ضرب و شتم و اسیب رساندن به شخص دیگری نموده و علاوه بر این، به مضروب فحاشی و وی را نیز تهدید نموده و باعث ایجاد رعب و وحشت فرزند کوچک مضروب گردیده و به خودروی وی خسارت وارد کرده.

شخص مضروب در شکایت خود موارد: (ضرب و شتم) – (فحاشی) – (خسارت) را ثبت نموده و پرونده تشکیل شده. حال سوال بنده این است الان که 3 روز از ثبت شکایت میگذرد چگونه میتوان جرم های (تهدید) و (ایجاد رعب و وحشت) را نیز به پرونده اضافه کرد؟؟؟؟

سپاس از توجه شما

پروفایل کاربر

آرش فلاح

ایا همچین حقی داره سرباز وظیفه.

سلام
درود بر شما خدا قوت.
نحوه برخورد سرباز وظیفه که همراه زندانی که از زندان راهی بیمارستان شده و زندانی که للان عمل کرده همراه ندارد.و سرباز ب فرد زندانی رسیدگی نمیکنند.و خانواده زندانی از این ماجرا باخبر شده است آیا میتواندپدر مادر زندانی را راه ندهد داخل اتاق همراه بیمارش باشد.خلاصه کلام. الان داداش من ی نادانی ی اشتباهی کرده ما رضایت شاکی هاشم گرفتیم فقط طی چند ماه آینده آزاد میشه.
حق همچین برخوردی داره آیا..
من هنوز بیمارم داخل بیمارستان عمل کرده دکترا میگن دست بند و باز کنید بزارید‌ بیمار معاینه کنیم میتونه اصلا راه بره توجه نمیکنن.
لطفا اگه راه حلی داره خواهش میکنم راهنمایم کنید.ممنون و سپاس.

پروفایل کاربر

احسان هاشمی

سرقت (جزای اختصاصی۱)

بر اساس گزارش مامورين ناحيه انتظامي مشکين شهر 3 نفر، ساعت 30/11 شب ، مورخ 22/3/1382 با تخريب ديوار دامداري متعلق به شاکي ، تعداد 35 راس گوسفند متعلق به شاکي را با کمک دو دستگاه اتومبيل نيسان از محل سرقت نموده و متواري شده اند . همچنين يکي از سارقان نگهبان دامداري را که متوجه ورود سارقان به دامداري شده و در صدد ممانعت از سرقت احشام بوده با ميلگرد آهني شديداً مورد ضرب و جرح قرار داده است . پس از چند روز سارقان در حين فروش احشام در اردبيل دستگير مي شوند . با دستگيري سارقان بنامهاي کريم ...، سالار... و فرخ ...مشخص مي شود که عامل ضرب و جرح نگهبان دامداري، کريم ...بوده است." حال به فرض صحت تمامي مندرجات پرونده و صرف نظر از جرم سرقت حدي :

1ـ سرقت واقع شده را با کدام ماده از قانون مجازات اسلامي تطبيق مي دهيد ؟ و چه مجازاتي را براي سارقان تعيين مي کنيد ؟

2ـ اگر سرقت به دليل حضور نگهبان در محل و فرار سارقان در مرحله شروع به جرم متوقف مي گرديد ، در آن صورت چه مجازاتي براي سارقان در نظر مي گرفتيد ؟

3ـ اگر سرقت مزبور با کيفيات مذکور ولي بدون ضرب و جرح نگهبان دامداري ، صورت مي گرفت در آن صورت سرقت واقع شده مشمــول کدام ماده از قــــانون مجازات اسلامي بود و چه مجازاتي متـــوجه متهمان مي گرديد ؟