مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی سجودی زاده

آتش سوزی ساختمان

با سلام

بنده یکی از واحد های ساختمان هستم که طبقه اول اون توسط سقفی که غیر مجاز هست آتش گرفته و به طبقات بالاتر که بنده هم یکی از اونها هستم سرایت کرده و سیمکشی و رنگ خانه به صورت کامل خسارت دیده همچنین لوازم شخصی من هم دچار خسارت شده

سوال من اینه که آیا پرداخت هزینه های سیمکشی و نقاشی خونه ای که من توش مستاجرم به عهده من هست یا صاحب خانه؟ چون الان میگن من باید پرداخت کنم بعد شکایت کنم از طبقه اول بگیرم

آیا اصلا من حقی در مورد عرصه و عیان خانه دارم که بتونم بخاطرش شکایت کنم؟منطقا به عهده مالک هست این چیزها چون من مسببش نبودم ولی خواستم نظر حقوقی هم بپرسم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

سلام،


در مورد وضعیت شما به عنوان مستاجر در یک ساختمان که دچار آتش‌سوزی شده است، نکات زیر را می‌توان بیان کرد:



  1. مسئولیت تعمیرات: بر اساس قوانین مربوط به اجاره، تعمیرات اساسی و کلی که به اصل بنا مربوط می‌شود، به عهده مالک (موجر) است. این شامل سیم‌کشی و نقاشی که بر اثر آتش‌سوزی آسیب دیده‌اند نیز می‌شود. بنابراین، شما به عنوان مستاجر مسئولیتی برای پرداخت این هزینه‌ها ندارید.



  2. حق شکایت: شما به عنوان مستاجر حق دارید از واحدی که باعث آتش‌سوزی شده است، به دلیل خسارات وارده به اموال شخصی‌تان شکایت کنید. این شکایت می‌تواند شامل خسارات وارده به لوازم شخصی شما باشد.



  3. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و اجاره مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکارهای حقوقی را در این زمینه انتخاب کنید.



  4. درخواست از مالک: همچنین می‌توانید با مالک واحد خود تماس بگیرید و از او بخواهید که برای تعمیرات لازم اقدام کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید امیر مظفری

شکایت بخاطر پول بهر ه ای

من از دختر خالم طی سه مرحله مبلغ 150میلیون تومان گرفتم که ماهیانه به ایشان سود دهم.بعد از مدتی نتوانستم پرداختی به ایشان داشته باشم ومجبور شدم چک راخط بزنم و450میلیون پشت نویسی کنم.بازهم نتوانستم پرداختی داشته باشم ومجبور شدم همان چک را خط بزنم و 760میلیون تومان پشت نویسی کنم.الان ایشان شکایت کرده وحکم 4.نیم میلیارد تومانی گرفته ومن چون قادر به پرداخت نیستم بایستی به زندان بروم..ایا میتوانم بخار اینکه بعد از ان مبلغ اولیه واریزی به حسابم نداشتند شکایت پول بهر ه ای کنم؟

پروفایل کاربر

سعید رحمتی

پارک موتور سیکلت داخل مشاعات

همسایه ما موتور سیکلت خود را به داخل ساختمان می آورد و آنرا داخل مشاعات پارک می کند / چطور می توان اشر آن خلاص شد؟

اطلاع خوانده

سلام وقت بخیر
اخیراً شکایتی مبنی بر تامین خواسته برای مبلغی داشته‌ام که اقدام قبل از ابلاغ بوده و حساب‌هایش را مسدود نموده‌ام
از فردی که شکایت کردم هیچ خبری نیست و واریز‌های متعددی نیز به حسابش داشته است
بعد از گذشت حدود 8 روز مجدد شکایتی مبنی بر مطالبه وجه و تاخیر انجام دادم و حدود دو روز از آن گذشته است و باز هم خبری نیست به نظر شما باید به فرد اطلاع بدم یا همان مسیر قانونی را طی کنم؟؟
لازم به ذکر است که فرد در ایران ساکن نیست (ترکیه است ) وجهی که بابت آن شکایت کردم مربوط به سال 1402 است که ادعا می‌کرد ندارد برای پرداخت.
نظر شما چیست