مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!

مهریه وتوقیف اموال

سلام من یه ماشین از دار دنیا دارم که سندش به نام من نیس فقط پلاکش به ناممه اگه قبل شکایت برای مهریه من طبق پولی که پدرم به حسابم واریز کرده 5ماه پیش که پیرینت واریزش موجوده.وقلنامه بنویسم به همون تاریخ که پول واریز کرده و تو ثبت اسناد وکالت پلاکو به نام پدرم بزنم ( پلاک هنوز جابجانشده) وروماشین اسنپ کارمیکنم ومدارک هر روز کارکردنم هم موجوده ایا میتونه ماشینو ازم بگیره بجای مهریه یا ن ممنون میشم اگه هرچه سریع تر جوابمو بدین

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام،


در مورد سوال شما، موارد زیر قابل توجه است:



  1. مالکیت خودرو: اگر سند مالکیت خودرو به نام شما نیست و فقط پلاک به نام شماست، به طور کلی نمی‌توان خودرو را به عنوان دارایی شما برای پرداخت مهریه در نظر گرفت. اما اگر خودرو به نام شما ثبت شده باشد، ممکن است به عنوان دارایی شما محسوب شود.



  2. انتقال مالکیت و وکالت: اگر قصد دارید مالکیت خودرو را به پدر خود منتقل کنید و یا وکالت پلاک را به او بدهید، باید این انتقال به صورت قانونی و با رعایت مقررات مربوطه انجام شود. اگر این انتقال به صورت صوری و به منظور فرار از پرداخت مهریه باشد، ممکن است در دادگاه به چالش کشیده شود.



  3. استفاده از خودرو برای کار: اگر از خودرو برای کار استفاده می‌کنید و مدارک مربوط به کارکرد شما موجود است، این موضوع می‌تواند در دادگاه به عنوان دلیل بر نیاز شما به خودرو برای تأمین معیشت مطرح شود.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور خانواده و مهریه مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای حفظ حقوق خود انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

اعاده دادرسی در دعاوی کیفری

با سلام
در صورتی که رای قطعی در شعبه بدوی مبنی بر برائت متهم صادر شده باشد، و پس از تاریخ صدور رای، مدارکی بدست آید که مجرم بودت شخص تبرئه شده رو مشخص می کنه، چگونه و طبق کدام مواد قانونی می توان اعاده دادرسی نمود؟

پروفایل کاربر

امیر امیر

واگذاری انبار به غیر از ساکنین آپارتمان

با سلام،در صورت وضعیت تفکیکی آپارتمان ما یک باب انباری مسقف در محوطه پارکینگ ها وجود دارد که سازنده با وجود اینکه تمام واحدها را فروخته است و‌خودش واحدی در آپارتمان ندارد از ابتدا این انبار را به هیچکدام از خریداران منتقل نکرده بود تا اینکه اخیرا بعد از ده سال این انباری را به مالک‌مغازه مجاور فروخته است و برای آن‌بر روی مغازه سند گرفته است.سوال این هست که آیا مالک قانونا میتوانست بدون اخذ رضایت مالکین‌واحدها، انباری را به فردی غیر از مالکین واحدهای مسکونی واگذار کند و آیا میتوان برای ابطال این معامله اقدام کرد؟

پروفایل کاربر

محمدرضا عالی نژاد

آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می...

سلام با طرح دعوای ابطال صورت جلسه هیات مدیره تعاونی راجع به افزایش سرمایه ( که تجاوز از حیطه وظایف آن مدیریت بوده) و نیز ابطال مجمع عمومی فوق العاده که راجع به اخراج اعضا بوده در دادگاه موفق به اخذ رای در ابطال هر دو مصوبه شدیم .با اعتراض شرکت ، دادگاه تجدید نظر با رد دادخواست آن را به مرکز داوری تعاون ارجاع داده است ، آیا این مرکز دارای صلاحیت لازم و کافی و قانونی در این امر هست یا خیر ؟