مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!

مهریه وتوقیف اموال

سلام من یه ماشین از دار دنیا دارم که سندش به نام من نیس فقط پلاکش به ناممه اگه قبل شکایت برای مهریه من طبق پولی که پدرم به حسابم واریز کرده 5ماه پیش که پیرینت واریزش موجوده.وقلنامه بنویسم به همون تاریخ که پول واریز کرده و تو ثبت اسناد وکالت پلاکو به نام پدرم بزنم ( پلاک هنوز جابجانشده) وروماشین اسنپ کارمیکنم ومدارک هر روز کارکردنم هم موجوده ایا میتونه ماشینو ازم بگیره بجای مهریه یا ن ممنون میشم اگه هرچه سریع تر جوابمو بدین

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

سلام،


در مورد سوال شما، موارد زیر قابل توجه است:



  1. مالکیت خودرو: اگر سند مالکیت خودرو به نام شما نیست و فقط پلاک به نام شماست، به طور کلی نمی‌توان خودرو را به عنوان دارایی شما برای پرداخت مهریه در نظر گرفت. اما اگر خودرو به نام شما ثبت شده باشد، ممکن است به عنوان دارایی شما محسوب شود.



  2. انتقال مالکیت و وکالت: اگر قصد دارید مالکیت خودرو را به پدر خود منتقل کنید و یا وکالت پلاک را به او بدهید، باید این انتقال به صورت قانونی و با رعایت مقررات مربوطه انجام شود. اگر این انتقال به صورت صوری و به منظور فرار از پرداخت مهریه باشد، ممکن است در دادگاه به چالش کشیده شود.



  3. استفاده از خودرو برای کار: اگر از خودرو برای کار استفاده می‌کنید و مدارک مربوط به کارکرد شما موجود است، این موضوع می‌تواند در دادگاه به عنوان دلیل بر نیاز شما به خودرو برای تأمین معیشت مطرح شود.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور خانواده و مهریه مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای حفظ حقوق خود انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین علیمی

حقوقی کیفری

یک نفرروماشینم اسید ریخته اوراشناختم شکایت کردم کارشناس ۸۰میلیون خسارت برآوردکرده ازنظرکیفری محکوم به حبس شده آیاخسارت منومیتونن بگیرن یابایدحقوقی هم شکایت کنم

پروفایل کاربر

علی امینی

تخلیه مستأجر

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ی واحد آپارتمانی دارم که دادم اجاره ولی متأسفانه مستاجر بنده آدم خوبی نیست و همه رو اذیت می‌کنه و همسایه ها هم همه شاکی هستن و تو اجاره دادن هم اذیت میکرد . و وقت قراردادش هم تموم شده پول پیشش آماده س ولی مستاجر میگه در نمیام و میگه تمدید کن چیکار میتونم بکنم و چ راهکاری داره

پروفایل کاربر

عباس زرین قلم

هزینه ثبت شکایت

آیا برای ثبت شکایت نیاز پرداخت ودیعه بحساب قوه قضایه میباشد و اکر چنین است مقدارش بر چه مبنا محاسبه می‌شود بعنوان مثال بنده یه شکایت کیفری به وکیلم دادم ثبت کنه و ارزش آن بمقدار ۱۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومن بوده وکیل بنده مدعی لیست حداقل مبلغ ۱۷۰ میلیون می‌بایست بحساب قوه قضایه واریز کنم تا پرونده ام در روال قانونی قرار بگیرد همچنین مدعی شده بوازات نیاز به ثبت شکایت حقوقی علیه فرد مورد نظر لست و بابت آن مونده نیز می‌بایست ۱۰ درصد ارزش مورد نظر در پرونده وجه می‌بایست سپرده کنم آیا اینچنین است یا بهتر بگم در مراحل ثبت شکایت حقوقی و کیفری می‌بایست مبالغی بجز هزینه تمبر باطل کردن در صندق دولت وثیقه کرد ؟؟؟