
مهدی رسولی
سرقت خودرو با قولنامه بدون پرداخت
سلام. بنده مورد سواستفاده قرار گرفتم.
برج ۳ سال پیش خودرویی دست من امانت دادن و با کارگردانی به نظر تحت اختیار من سرقت شد. بابت این موضوع شخص اقدام به دریافت پول کرد از من. چون در لحظه پولی نداشتم قولنامه ای برای ماشین خودم تحت عنوان اسقاطی نوشتیم و مبلغ ۲۵ م نوشته شد بابت بدهی قبلی.
بعد از ثبت قولنامه پلاکهای ماشین من و کلیه مدارک آن توسط شخص ضبط شد. خودرو دست خودم بود.
یک مورد حدود۵ م موبایل به کاسب موبایل فروختم و مبلغ را ایشان بخ حساب شخص واریز کرد. این رقم قابل پیگیری است. در ادامه حدود ۱۰ گرم طلا به ایشان دادم که جایی ثبت نشده.
بعد از یک ماه حدود ۷م باقی حساب فرضی ایشان از بنده طلب شد.
و بعد از ۲ روز پیگیری و ایجاد فشار روانی برای مادر پیرم. خودرویی که قبلتر قولنامه شده بود از منزل ما با ید کش بردند.
حتی بعداز این حرکت تلاشم کردم مبلغ ۷ تومن که طلب کرده بود بدهم. اما خودرو نشان نمیداد بعد از مدتی هم متواری شد.
به نظر میاد خودرو من ب دوستی داده اند که ایشان من تحت فشار گذاشته بود برای انتقال مالکیت.
چند مورد هست که کمک میخوام. قصد طرح دعوا دارم. چون قولنامه وجود داره ولی پولی داده نشده... اکثرا میگن بخاطر قولنامه حرفت بخ جایی نمیرسه.
اگه طرح دعوا با مطرح کردن قولنامه کنم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.
یک مورد دیگه اگر موضوع قولنامه مطرح نشود برای دریافت توقیف خودرو میشه دستم جلو باشه.؟
مورد دیگه خودرو بعلت تصادف فکر میکنم سقف براش گذاشته بودند و خودرو ۵ دست گذشته وکالتی معامله شده بود. (اول که پلاک به نام شخص دیگری بوده. دوما کل مدارک به جز وکالت نامه من ندارم)
مورد آخر اگر بتونم توقیف خودرو بگیرم. اطلاع دارم خودرو داخل پارکینگ شخصی نفر سوم است.
در این خصوص چگونه میتوان خودرو را از داخل منزل توقیف کرد.
مورد دیگر. که من حدود ۴ ماه بیکار شدم چون منبع درآمدم با آن ماشین بود. آیا میتوان از کار افتاده گیم هم طلب کنم؟
ممنون میشم کمکم بفرمایید. تنها سرمایه ام همین ماشین بود.
پیشاپیش بابت تمام الطاف شما بزرگواران سپاس گزارم.
از عوامل سایت وینداد هم بسیار ممنونم.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با توجه به شرایط پیچیدهای که توضیح دادید، توصیه میکنم که به صورت جدی با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و کیفری مشورت کنید. اما به طور کلی، نکات زیر میتواند به شما در پیگیری حقوقی کمک کند:
قولنامه و بدهی: اگر قولنامهای امضا کردهاید که مبلغی بابت بدهی قبلی نوشته شده، مهم است که بتوانید ثابت کنید که این مبلغ پرداخت نشده و تنها به عنوان ضمانت یا امانت بوده است. اگر هیچ مبلغی پرداخت نشده، ممکن است بتوانید این موضوع را در دادگاه مطرح کنید.
مدارک و شواهد: هر مدرکی که ثابت کند شما پولی پرداخت نکردهاید یا خودرو به ناحق از شما گرفته شده است، میتواند کمککننده باشد. این مدارک میتواند شامل رسیدهای بانکی، شهادت شهود، یا هرگونه سند دیگری باشد.
توقیف خودرو: برای توقیف خودرو، میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید. اگر خودرو در پارکینگ شخصی قرار دارد، ممکن است نیاز به حکم قضایی برای ورود به ملک خصوصی داشته باشید. این موضوع را میتوانید با وکیل خود بررسی کنید.
جبران خسارت: اگر به دلیل از دست دادن خودرو دچار خسارت مالی شدهاید، میتوانید درخواست جبران خسارت کنید. این شامل از دست دادن درآمد و سایر خسارات مالی میشود. برای این کار، نیاز به مدارک و شواهدی دارید که نشان دهد این خسارات به دلیل اقدامات طرف مقابل ایجاد شده است.
مشاوره حقوقی: با توجه به پیچیدگی و اهمیت موضوع، پیشنهاد میکنم حتماً با یک وکیل متخصص مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهحل را برای مشکل خود پیدا کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محسن توکلی
دعوای مجدد طلاق توسط زوجه
سلام،
در ابتدا وظیفه میدونم بابت این فرصت و رفتار خوب شما تشکر کنم.
بنده در دفترخانه اسناد رسمی به خانمم وکالت طلاق دادم در مقابل ایشون مهریه را ابرا کرد. زوجه وکیل گرفت و دادخواست طلاق از جانب زوج را مطرح کردند و گواهی عدم سازش هم از دادگاه دریافت کردند. هنوز مدت ۲۰ روز اعتراض به رای گواهی عدم سازش تموم نشده که ایشون مجدد رفته دادخواست طلاق از جانب زوجه را با عنوان عسر و حرج در دفتر خدمات قضایی ثبت کرده به شعبهای از شورای حل اختلاف تهران ارجاع شده.
خواستم بپرسم این رفتار چه پیامدی برای من میتونه داشته باشه و من در مقابل باید چه واکنشی داشته باشم

حمید حسینی
خسارت قراردادی
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده مستاجر بودم و با توافق طرفین ، قرارداد اجاره را فسخ و مبلغ 19 میلیون تومان از مبلغ قرضالحسنه به عنوان ضمانت تسویه قبوض مصرفی و مالیات دارایی و بیمه و خسارات احتمالی به ملک تا زمان تسویه کامل نزد موجر ماند. پس از ارائه صورتحساب ها و تسویه حساب ، موجر 15 میلیون تومان رو عودت داد و 4 میلیون تومان رو به بهانه واهی خسارت به درب و کرکره برقی برگشت نداد که از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و پس از رای محکومیت قطعی ایشان در دادگاه تجدید نظر مبلغ رو پس گرفتم . حال با توجه به ماده 6 قرارداد اجاره (موجرمکلف است به محض اتمام مدت اجاره یا فسخ و اقاله، عین مورد اجاره را تحویل گرفته و کل مبلغ قرضالحسنه را به مستاجرپرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت مبلغ مذکور روزانه مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان خسارت به مستاجر پرداخت نماید) می توانم به دلیل اینکه کل مبلغ قرض الحسنه رو برگشت نداده از ایشان مطالبه خسارت قراردادی بکنم ؟

فرهاد علیزاده
اعسار از رد ثمن در غبن افحش
با سلام، زمینی خریدم با 300 عدد سکه و پس از 15 روز به علت غبن افحش با اظهارنامه اعلام فسخ دادم، دادخواست تایید فسخ و رای قطعی تجدید نظر مبنی بر تایید فسخ و رد ثمن سکه شده، حال محکوم علیه که متمول است اعسار داده ولی اموال ثبت شده ندارد. آیا اصل بر ایسار است؟ یا اعسار پدیرفته میشود؟