وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مهرداد مددی

درخواست مبلغ ارزش افزوده بابت اعلام یک زمین خالی به عنوان کوچه که از سال‌های بسیار دور کوچه بوده است

باسلام

ساختمان ما درسال ۶۰ ساخته شده بغلش هم یک کوچه غیر بن بست بوده که چندتا هم خونه در ۲طرفش هست که تقریبا همه فرسوده شدن الان ما با یک پیمانکار قرارداد بستیم که شراکتی تخریب و نوسازی بشه بعد از کارهای اولیه توسط پیمانکار و انجام برخی کارهای شهرداری و تخریب بخشی از ساختمان پیمانکار اعلام کرده شهردای اجازه بقیه کار رو بدلیل درخواست چند صد میلیونی ارزش افزوده اون محل خالی میخواد و میگه اونجا ۵ساله کوچه شده و شما باید خسارت یا همون ارزش افزوده ایجاد شده رو پرداخت کنید ما هم گفتیم اینجا که از اول کوچه بود ضمنا مگه ما خواستیم که کوچه ای که قبلا بوده الان میگید کوچه کردید خسارت بدیم یا به ما اعلام کرده بودید

خواستم بفرمایید ۱-آیا همچین چیزی امکان داره و۲-چرا پیمانکار قبل تخریب یا در حین کارهای اداری موضوع مذکور رو به ما نگفتن لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنیم؟ خیلی ممنون از شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

سلام و وقت بخیر،


در پاسخ به سوالات شما، به موارد زیر توجه کنید:



  1. مطالبه ارزش افزوده: بر اساس قوانین و مقررات شهرداری، در برخی موارد ممکن است شهرداری از مالکان برای ارزش افزوده‌ای که به دلیل تغییرات در معابر یا کوچه‌ها ایجاد شده، مبلغی را مطالبه کند. این موضوع معمولاً در مواردی اتفاق می‌افتد که تغییراتی در وضعیت معابر عمومی به وجود آمده باشد که منجر به افزایش ارزش ملک شما شود. با این حال، اگر کوچه از ابتدا وجود داشته و تغییری در آن ایجاد نشده، مطالبه چنین مبلغی ممکن است مورد سوال باشد.



  2. مسئولیت پیمانکار: پیمانکار موظف است قبل از شروع به کار، تمام مجوزهای لازم را از شهرداری و سایر مراجع ذی‌صلاح دریافت کند و شما را از تمامی هزینه‌ها و تعهدات احتمالی آگاه سازد. اگر پیمانکار این کار را نکرده و شما را در جریان نگذاشته، می‌توانید موضوع را با او مطرح و درخواست توضیح کنید.



  3. اقدامات پیشنهادی:



    • مشاوره حقوقی: با یک وکیل متخصص در امور ملکی و شهرداری مشورت کنید تا بتوانید از حقوق خود به درستی دفاع کنید.

    • مذاکره با شهرداری: با مراجعه به شهرداری و ارائه مستندات و شواهد خود، موضوع را پیگیری کنید و دلایل مطالبه ارزش افزوده را بررسی کنید.

    • بررسی قرارداد با پیمانکار: اگر پیمانکار تعهدات خود را به درستی انجام نداده، می‌توانید موضوع را از طریق قرارداد پیگیری کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین امیری

تقسیم نامه واحدهای احداثی

سلام، بنده به عنوان سازنده اقدام به عقد قرارداد مشارکت در ساخت نمودم، متاسفانه یکی از مالکین در مدت قرارداد فوت کردند، داخل قرارداد مشارکت در جدولی واحدها تقسیم هز قبل تقسیم شده‌اند. متاسفانه یکی از وراث همکاری نمی‌کردند که از طرف دادگاه حقوقی همه وراث ملزم به سند رسمی(۳ دانگ)، ملزم به اخذ پایان‌کار و ملزم به اخذ صورتمجلس تفکیکی شده‌اند. الان اگر بخوام برای واحدهای احداثی سند بگیرم، چه دادخواستی به دادگاه باید بدم؟ آیا تقسیم نامه داخل قرارداد برای دادگاه مورد قبول هستش؟

پروفایل کاربر

غلامرضا قناعت

تعیین میزان ضرر با توجه به مقصر بودن یکی از شرکا

در یک قرارداد شراکت با نسبت سهام مساوی، انجام کار به یکی از شرکا واگذار شده و نامبرده در انجام کار عامدانه، ایجاد ضرر کرده است (یک کتابفروشی بوده که با فروش کتاب و عدم درج در سیستم حسابداری، وجوه کتاب را برای خود برمیداشته است). آیا میتوان تمام ضرر حاصل از کار شراکت را به شریک مقصر انتساب داد؟ یا میزان ضرر به نسبت سهم الشرکه است؟

پروفایل کاربر

وحید ربیعی

چگونگی محاسبه بهای یک فروشگاه شراکتی

سلام
تبریک برای ساید بسیار خوب و تبریک سال نو
من ۹ سال است که در فروشگاهی شریک هستم. و قصد دارم جدایی و مستقل شدن در فروشگاه برای خودم را دارم و هنوز با شریکم گفتگویی نکردم .ما همه تخم مرغ های داخل سبد رو نصف و توافق میکنیم یعنی سود و زیان را. اما نمیدونم چطور خود مرغ تخم گذار رو نصف کنم. یعنی من که دارم جدا میشم یک فروشگاه اکتیو و با گردش مالی خوب رو دارم رها میکنم نمیدونم چطور چه مبلغی رو از شریکم و تحت چه عنوان حقوقی بابت حق شراکت طلب کنم. یعنی اینکه یک فروشگاه قوی رو رها باید برم از صفر شروع کنم و در عوض شریکم فعلی بدون هیچ هزینه جابجایی و زحمت اسباب کشی و تبلیغات تبدیل به یک رقیب قوی برام بشه برام گیج کننده است.