مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

اصغر داودی

3 ماه پیش

نداشتن شاهد

سلام،شوهرم باعموش دعوا کرده وباچاقوبهش حمله شده وسروصورتش زخمی شده،پزشکی قانونی هم رفته،دادگاه شاهد خواسته ولی چون فامیلن کسی نمیاد شهادت بده دوربینی هم اونجا نبوده میخوام بدونم بدون شاهد وفیلم میتونیم ثابت کنیم روشوهرم چاقو کشیدن؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مواردی که شاهد یا فیلمی برای اثبات حمله با چاقو وجود ندارد، همچنان می‌توانید از روش‌های دیگری برای اثبات موضوع استفاده کنید:



  1. گزارش پزشکی قانونی: گزارش پزشکی قانونی می‌تواند به عنوان یک مدرک معتبر در دادگاه ارائه شود. این گزارش نشان‌دهنده نوع و شدت جراحات وارد شده است و می‌تواند به قاضی کمک کند تا در مورد وقوع حمله تصمیم‌گیری کند.



  2. اظهارات طرفین: اظهارات شوهر شما و همچنین شخص متهم می‌تواند در دادگاه بررسی شود. قاضی ممکن است بر اساس تناقض‌ها یا جزئیات ارائه شده توسط طرفین تصمیم‌گیری کند.



  3. شهادت غیرمستقیم: اگر افرادی هستند که بلافاصله پس از حادثه شوهر شما را دیده‌اند و می‌توانند در مورد وضعیت او شهادت دهند، این شهادت‌ها می‌تواند به عنوان شواهد غیرمستقیم در نظر گرفته شود.



  4. مدارک و شواهد دیگر: هرگونه مدرک یا شاهدی که می‌تواند به صورت غیرمستقیم به وقوع حادثه اشاره کند، می‌تواند به شما کمک کند. این ممکن است شامل پیام‌های متنی، تماس‌های تلفنی، یا هرگونه مدرک دیگری باشد که نشان‌دهنده وقوع حادثه است.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید تا بتوانید از حقوق خود به بهترین نحو دفاع کنید و راهکارهای مناسب برای ارائه مدارک و شواهد در دادگاه را بررسی کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین فرخی

2 سال پیش

شکایت از برنامه ترب

سلام.یک عدد چرخ خیاطی خرید کردم ولی کالای دریافت شده با شرایط ذکر شده تو وبسایت فرق داره و بعد از ثبت سفارش و قبل از ارسال کالا با مدیر فروشگاه در مورد صحت ذکر شده تو وبسایت صحبت کردم ولی متاسفانه حالا زیر بار نمی روند و هیچ یک پاسخگو نیستند در ضمن ۲۵۰۰۰۰۰ تومان هم هزینه اضافه پس از ثبت سفارش از من دریافت کردن که به حساب حاضر مدیر فروشگاه واریز کردم.

پروفایل کاربر

یاسر نظری

8 ماه پیش

خرید اپارتمان با پارکینگ

سلام سه سال پیش آپارتمانی با پارکینگ خریدم وبعداز مدتی شرکت سازنده گفته واحد شما فاقد پارکینگ است وبر اساس امتیاز پارکینگ تعلق می‌گیرد واین اپارتمان به ۵ نفر فروخته شده ومن نفر پنجم هستم وهمه با پارکینگ خریدند وبا پار کینگ هم فروختند الان اگر من میخام شکایت کنم قیمت پارکینگ را نفری که ازش خریدم باید بپردازد یا مالک اولیه ممنون ازشما

پروفایل کاربر

Amir Admin

2 سال پیش

وراثت

درود برشما
من درحال حاضر دوفرزند دارم که همراه مادرشان زندگی میکنند
چندسالی است که مادرم به رحمت خدارفته ولیکن اموال ایشون تقریبا تاامروز باقی مونده
من زمان زیادی تا ترک این دنیا ندارم و باشرایط بوجود اومده مطمئن هستم که روشن شدن تکلیف ارث ومیراث مادرم بیشتراز عمر من طول میکشه
میخوام بدونم ایا میتونم وراثت خودم رو نسبت به میراث مادرم عینا به فرزندانم انتقال بدم ؟
یعنی اونها بتونن بعدازمن حقوقشون رو ازمیراث من دریافت کنن؟
واینکه چطور میتونم ملکی که قولنامه ای خریدم و سند نداره رو به فرزندانم انتقال بدم ؟ به همون روش قولنامه به نام اونها یا روش دیگه ای هست ؟
دختر من 18 وپسرم 12 سال سن دارند .
سپاس ازشما