وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اصغر داودی

3 ماه پیش

نداشتن شاهد

سلام،شوهرم باعموش دعوا کرده وباچاقوبهش حمله شده وسروصورتش زخمی شده،پزشکی قانونی هم رفته،دادگاه شاهد خواسته ولی چون فامیلن کسی نمیاد شهادت بده دوربینی هم اونجا نبوده میخوام بدونم بدون شاهد وفیلم میتونیم ثابت کنیم روشوهرم چاقو کشیدن؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام،


در صورتی که شاهد یا فیلمی از حادثه وجود نداشته باشد، همچنان می‌توانید از سایر مدارک و شواهد برای اثبات ادعای خود استفاده کنید. در این موارد، مدارک پزشکی و گزارش پزشکی قانونی می‌تواند بسیار مهم و تاثیرگذار باشد. در ادامه چند نکته که می‌تواند به شما کمک کند ذکر شده است:



  1. گزارش پزشکی قانونی: گزارش پزشکی قانونی که به جراحات و نوع آسیب‌های وارد شده اشاره می‌کند، می‌تواند به عنوان مدرک قوی در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد. این گزارش می‌تواند نشان دهد که جراحات با استفاده از ابزار تیز مانند چاقو وارد شده است.



  2. شهادت افراد غیر مستقیم: اگر افرادی هستند که بعد از حادثه به محل رسیده‌اند و وضعیت و جراحات را مشاهده کرده‌اند، می‌توانند به عنوان شاهد غیر مستقیم در دادگاه حاضر شوند و شهادت دهند.



  3. گزارش پلیس: اگر پلیس در محل حادثه حضور داشته و گزارشی از حادثه تهیه کرده است، این گزارش نیز می‌تواند به عنوان مدرک در دادگاه استفاده شود.



  4. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکارهای قانونی را برای دفاع از حقوق خود انتخاب کنید.




در نهایت، قاضی با بررسی تمامی مدارک و شواهد موجود، تصمیم‌گیری خواهد کرد. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرزانه محمدپور

5 ماه پیش

خلعیت

با سلام حکم خلعیت تا جایی اجرا شده که منزلم با تمام وسایل پلمپ شده و همسرم وسایلو تخلیه نمیکنه دادگاه میگه باید انبار یا جایی را زوجه اجاره کنه تا وسایلو تخلیه کنن اونجا و خونه رو به من تحویل بدن ولی من از لحاظ مالی توانایی چنین کاری ندارم دادگاه هم میگه انبار عمومی نداریم اگر هم باشه باز هزینه داره و کارمند اجرای احکام هم توصیه کرده به هیچ وجه تقاضای استعداد جهیزیه ندم چون زمانبره و دیرتر به خونه م میرسم لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم

پروفایل کاربر

حسین حبیبی

3 ماه پیش

پلاک موتور

سلام درود بنده یه موتورپلاک ملی سال ۸۶ خریدم بردم برای تعویض پلاک نکرد گفت معاینه فنی میخواد بردم تعمیرگاه گفتن قطعاتش پیدا نمیشه و تعویض پلاک نتونستم کنم حا لا من چیکار کنم

پروفایل کاربر

مریم سلمانی

5 ماه پیش

چک برگشتی و اعسار

سلام وقت بخیر از یکی چک دارم600ت چک ایشان برگه خورده ایشان تقاضای ابطال کرده و ایشان تهمت سرقت و جعل زده تا دوسال ب قانون اثبات کردم ک من این کارو نکردم و رای قطعی ب نفعم صادرشد تو این دوسال طرفم دوبار اعسار زده و رد شده طرفم بازنشسته هم هست انداختمش زندان الان یک ماهه زندانه و دوباره اعسار زده آیا چون رفته زندان اعسارش قبول میشه؟