مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی محمودی

بازگشت به خدمت ناجا

سلام عرض ادب

بنده نیروی پیمانی تهران بزرگ و تیرماه سال 1401 با حضور در دادسرای نظامی و پرداخت جریمه حکم اخراجم صادر شده

اما بنده به دلیل مشکلات فرزند ارشد و زمین گیر شدن پدر خانواده به ناچار غیبت بیش از شش ماه داشتم تا به الان که وضعیت تاهل دارم و نگه داری والد به عهده شخص دیگری هستش تا حدودی .

میخواستم بدونم با توجه به وجود سن استخدام در بنده و تبصره یک ماده 112 قانون استخدام ناجا و با پیگیری از سمت خود ناجا و یا دیوان عدالت اداری میتوانم مجدد به خدمت برگردم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خود کارشناسان گزینش پاسخ صحیح نمیدهند

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، بازگشت به خدمت پس از اخراج به دلیل غیبت طولانی مدت ممکن است چالش‌برانگیز باشد. اما برخی از اقدامات قانونی و حقوقی که می‌توانید انجام دهید عبارتند از:



  1. بررسی قوانین و مقررات: ابتدا باید به دقت تبصره‌ها و مواد قانونی مربوط به استخدام و اخراج در نیروی انتظامی را بررسی کنید. تبصره ۱ ماده ۱۱۲ قانون استخدام ناجا ممکن است شرایطی را برای بازگشت به خدمت فراهم کند، اما نیاز به بررسی دقیق دارد.



  2. ارائه مستندات و دلایل موجه: اگر دلایل موجهی برای غیبت خود دارید، مانند مشکلات خانوادگی و نگهداری از والدین، باید این دلایل را به همراه مستندات مربوطه به دیوان عدالت اداری یا مراجع ذی‌صلاح ارائه دهید.



  3. پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری: می‌توانید شکایتی به دیوان عدالت اداری ارائه دهید و درخواست بررسی مجدد پرونده خود را بدهید. در این شکایت باید دلایل و مستندات خود را به طور کامل توضیح دهید.



  4. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور استخدامی و نظامی مشورت کنید تا شما را در تهیه شکایت و پیگیری‌های قانونی یاری کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن محمودی

ضمانت

سلام.معلم هستم .میخواستم ضامن شخصی بشم که فعلا موقت در زندان هستش بابت چک پنج میلیاردریالی .وکیل گفت شما بیا ضمانت کن تاموقت از زندان آزاد بشه. مثل اینکه دادگاه گفتن هروقت حکم نهایی صادرکردن .ازپنج میلیارد ریال .یک میلیارد ریال بازپرداختش به عهده ضامن هست که به صورت اقساطی ازحقوقم ماهانه یک سوم کم میشه .آیا چنین چیزی تو قانون هست که چنین مبلغی بعد ازمحکومیت از ضامن کم میکنن. نمیدونم حالا چکار کنم

پروفایل کاربر

امیر امیر

واگذاری انبار به غیر از ساکنین آپارتمان

با سلام،در صورت وضعیت تفکیکی آپارتمان ما یک باب انباری مسقف در محوطه پارکینگ ها وجود دارد که سازنده با وجود اینکه تمام واحدها را فروخته است و‌خودش واحدی در آپارتمان ندارد از ابتدا این انبار را به هیچکدام از خریداران منتقل نکرده بود تا اینکه اخیرا بعد از ده سال این انباری را به مالک‌مغازه مجاور فروخته است و برای آن‌بر روی مغازه سند گرفته است.سوال این هست که آیا مالک قانونا میتوانست بدون اخذ رضایت مالکین‌واحدها، انباری را به فردی غیر از مالکین واحدهای مسکونی واگذار کند و آیا میتوان برای ابطال این معامله اقدام کرد؟

پروفایل کاربر

بیتا رضایی

عدم پرداخت ودیعه از طرف موجر به مستاجر بعد تخلیه

با سلام من یه خونه ای اجاره کردم که مشکل اب داشت و قادر به زندگی نبودم مجبور به تخلیه شدم موجر شب تخلیه دستنوشته ای مبنی بر دریافت کامل ودیعه به من داد امضا کنم تا فرداش پولو بزنه که متاسفانه بعد امضا دو سه روز بعد نصف ودیعه را دادهو نصفشو ۲۵ روزه امروز و فردا میکنه نمیده مالک جدید من هم بخاطر بدعهدی موجر قبلی منو تهدید به تخلیه کرده چون نصف ودیعه رو نتونستم بدم اگه قانونی اقدام کنم چقدر زمان میبره به پولم برسم؟و اینکه میشه طلب خسارت بخاطر مشکلاتی که بابت بد عهدی ایشون متوجه من شده کرد؟