وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مهدی محمودی

بازگشت به خدمت ناجا

سلام عرض ادب

بنده نیروی پیمانی تهران بزرگ و تیرماه سال 1401 با حضور در دادسرای نظامی و پرداخت جریمه حکم اخراجم صادر شده

اما بنده به دلیل مشکلات فرزند ارشد و زمین گیر شدن پدر خانواده به ناچار غیبت بیش از شش ماه داشتم تا به الان که وضعیت تاهل دارم و نگه داری والد به عهده شخص دیگری هستش تا حدودی .

میخواستم بدونم با توجه به وجود سن استخدام در بنده و تبصره یک ماده 112 قانون استخدام ناجا و با پیگیری از سمت خود ناجا و یا دیوان عدالت اداری میتوانم مجدد به خدمت برگردم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خود کارشناسان گزینش پاسخ صحیح نمیدهند

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، بازگشت به خدمت پس از اخراج به دلیل غیبت طولانی مدت ممکن است چالش‌برانگیز باشد. اما برخی از اقدامات قانونی و حقوقی که می‌توانید انجام دهید عبارتند از:



  1. بررسی قوانین و مقررات: ابتدا باید به دقت تبصره‌ها و مواد قانونی مربوط به استخدام و اخراج در نیروی انتظامی را بررسی کنید. تبصره ۱ ماده ۱۱۲ قانون استخدام ناجا ممکن است شرایطی را برای بازگشت به خدمت فراهم کند، اما نیاز به بررسی دقیق دارد.



  2. ارائه مستندات و دلایل موجه: اگر دلایل موجهی برای غیبت خود دارید، مانند مشکلات خانوادگی و نگهداری از والدین، باید این دلایل را به همراه مستندات مربوطه به دیوان عدالت اداری یا مراجع ذی‌صلاح ارائه دهید.



  3. پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری: می‌توانید شکایتی به دیوان عدالت اداری ارائه دهید و درخواست بررسی مجدد پرونده خود را بدهید. در این شکایت باید دلایل و مستندات خود را به طور کامل توضیح دهید.



  4. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور استخدامی و نظامی مشورت کنید تا شما را در تهیه شکایت و پیگیری‌های قانونی یاری کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید جباری

قطع مشترکات بدلیل بدهی ملک

مالک بابت هزینه های عمرانی و تعمیراتی مشاعات بدهکار است ولی واحد در اختیار مستاجر است
بعد از ثبت اظهارنامه و اخطار برابر ماده ده قانون آپارتمان ، میتوان آب واحد که دارای کنتورمشترک است را قطع نمود
یا بدلیل عدم سکونت مالک و حضور مستاجر این ماده از قانون قابل اجرا نیست؟

پروفایل کاربر

مریلا زنگنه

بردن دخترم توسط شوهرم بدون اجازه

سلام من چند ماهه با شوهرم مشکل دارم. دوتا دختر بچه با سن 3 و 4 سال دارم. من چند وقتیه که قهر کردم و به همراه بچه ها اومدم خونه مادرم. چند ماه گذشت، با شوهرم توافق کردیم که اگر حق طلاق رو به من بده، من برمیگردم و با اون زندگی میکنم. در غیر اینصورت نمیخوام به زندگی با اون ادامه بدم. اون قبول کرد و به همراه برادرش از شهر خودشون به شهر ما اومد برای انجام کار ها.به دلیل یک سری مشکلات مجبور شد که شب رو خونه مادرم بمونه. در اون زمانی که من مشغول انجام کار خونه بودم،موقعی که حواسم نبود شوهرم و برادرش دختر 4 ساله ام رو برداشته بودن و برده بودن. وقتی بهش زنگ زدم گفت من بچه رو بردم تهران با خودم. حالا من موندم چیکار کنم بخدا دارم سکته میکنم توروخدا کمکم کنید

پروفایل کاربر

احسان حسینی

کلاهبرداری

سلام از شخصی ده نفر بابت صدور چک بلامحل و سفته شکایت کردیم و پرونده تو دادگاه رسیدگی و الان طرف جلب شده و تو زندان هستش و بالغ بر چهار میلیارد تومان کلاهبرداری کرده ولی طرف برای اینکه روند کار دادگاه رو طولانی کنه اتهام ربا رو به همه پرونده ها زده و میخواد از دین خودش به مردم به هر نحوی شده فرار کنه

خواستم بدونم ده نفر می‌تونند ازش بابت کلاهبرداری شکایت کنند که اینکه دادگاه وقتی سوابق شو استعلام کنه دلیل بر این میشه که چون ده نفر شاکی داره و طرح شکایت کردند از اتهامی که میزنه رد بشه ممنون از شما