وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Ali P

3 ماه پیش

دیوان عدالت اداری

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم

بنده چن سال بود معلم بودم به خاطر ارسال عکس و محتوای اخلاقی در یکی از چت هام هسته ی گزینش رای به اخراج من داد

حالا با وجود داشتن مدارکی مثل گواهی حسن اخلاق و رفتار از مدرسه ، مسجد محل ، پایگاه بسبج و همسایه ها و ... و اینکه شخصی که باهاش چت کردم خارج از محیط کاری بوده و ربطی به محیط کاری نداشته و اینکه هیچ محکومیت کیفری و هیچ شاکی خصوصی ندارم امکانش هست دیوان رای به بازگشت کار بده

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

در مورد وضعیت شما، تصمیم‌گیری نهایی به دیوان عدالت اداری بستگی دارد و نمی‌توان به طور قطع پیش‌بینی کرد که آیا دیوان به بازگشت شما به کار رأی خواهد داد یا خیر. اما می‌توانید با ارائه مدارک و مستنداتی که نشان‌دهنده حسن رفتار و اخلاق شما است، شانس خود را برای بازگشت به کار افزایش دهید.


در این موارد، دیوان عدالت اداری به موارد زیر توجه می‌کند:



  1. مدارک حسن اخلاق: ارائه مدارکی مانند گواهی حسن اخلاق و رفتار از مدرسه، مسجد، پایگاه بسیج و همسایه‌ها می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد.



  2. عدم محکومیت کیفری: اگر هیچ محکومیت کیفری و شاکی خصوصی ندارید، این موضوع می‌تواند به نفع شما باشد.



  3. ارتباط چت‌ها با محیط کاری: اگر بتوانید ثابت کنید که چت‌ها و محتواهای ارسال شده ارتباطی با محیط کاری نداشته‌اند، ممکن است به نفع شما عمل کند.



  4. استفاده از وکیل: پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور اداری و دیوان عدالت اداری مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکارها را برای دفاع از حقوق خود انتخاب کنید.




در نهایت، تصمیم‌گیری نهایی با دیوان عدالت اداری است و بهتر است تمامی مدارک و مستندات خود را به صورت کامل و دقیق ارائه دهید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

S Z

8 ماه پیش

شراکت

میخوام بایکی شریک کاری بشم طبق خواست خودم قرارداد مکان و جواز بنام خودمه میخوام بدونم چه چهارچوب هایی باید گذاشته بشه یا چه مسئولیت هایی برام داره

پروفایل کاربر

reza fadae

1 سال پیش

وراثت

سلام و‌عرض ادب
پدر بنده چند سالیست فوت شده است ، سه دانگ از یک خانه را لفظا جلو همه ی خانواده به نام من زده است ۳ دانگ دیگر خانه قانونا به نام بنده می باشد، الان جمع خانواده ی بنده که ۷ نفر می باشند بر اساس این موضوع وکالت فروش را به نام بنده زده اند و حرفی ندارند ، جز یک نفر که سهمش را می خواهد ، حال سوال بنده این است با این همه شهود می توان آن ۱/۹ سهم از سه دانگ از شخص مدعی ( خواهر ) گرفت ؟!
و اگر بنده ۱/۹ سهم خواهرم را از ایشان نخرم ، با این مقدار کم از سه دانگ چه کار می تواند بکند؟
(در ضمن بنده تنها فرد مجرد و یکی از دو پسر خانواده می باشم)
پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم

پروفایل کاربر

حسنا خالقب

4 هفته پیش

سلام بزرگواران سوالی دارم : امروز گذرم به اداره کل ثبت افتاد از یک از مسئولین امور اسناد سوال پرسیدم: ملکی به دو ورثه رسیده که دار...

سلام بزرگواران سوالی دارم :
امروز گذرم به اداره کل ثبت افتاد از یک از مسئولین امور اسناد سوال پرسیدم:
ملکی به دو ورثه رسیده که دارای سند دفترچه ای کامل است اما یکی از دو ورثه همکاری نمیکنه برای تعیین تکلیف ملک و اون بنده خدا گفت با داشتن گواهی انحصار وراثت و گواهی مالیات برید اداره ثبت محل و اول سند مشاعی بگیرید و بهش گفتم نمیشه همون بار اول یک مرحله سند مجزا و افراز شده بگیرن من من کرد و گفت برید از ثبت محل بپرسید .
به نظر شما بزرگواران میشه یک مرحله ای سند جداگانه هر کسی بگیره یا نه