مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حمید اعتمادی

7 ماه پیش

پرداخت دیه

با سلام سال ١٣٩٩ فرزند اينجانب كه ١٧ سال داشت موتور سيكلت دوست خود را مي گيرد و با شخصي ديگر تصادف مي كند و شخص مصدوم فوت مي كند و فرزندم به ديه محكوم مي شود و بيمه موتور سيكلت كه بيمه ايران بود ديه را پرداخت مي كند و فرزندم كه به جرم نداشتن گواهينامه در كانون اصلاح تربيت بود بعد از مدتي آزاد مي شود حالا بعد از ٥ سال بيمه به صاحب موتورسيكلت زنگ زده كه شما اين مبلغ را بدهكار هستيد و اگر مبلغ را پرداخت نكنيد از شما شكايت ميشه صاحب موتور هم به ما زنگ زده كه از ما شكايت كنه حالا تكليف چيست ؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 ماه پیش

در مورد وضعیت شما، باید به چند نکته توجه داشته باشید:



  1. بیمه‌نامه و مسئولیت: بر اساس قوانین بیمه‌نامه‌های شخص ثالث، اگر راننده در زمان حادثه گواهینامه نداشته باشد، بیمه ممکن است پس از پرداخت دیه به زیان‌دیده، حق بازیافت مبلغ پرداختی را از راننده یا مالک وسیله نقلیه داشته باشد. در این مورد، به نظر می‌رسد که بیمه ایران پس از پرداخت دیه، به دنبال بازیافت مبلغ از مالک موتورسیکلت است.



  2. مسئولیت مالک موتورسیکلت: مالک موتورسیکلت ممکن است بر اساس شرایط بیمه‌نامه و قوانین مربوطه، مسئول پرداخت مبلغ دیه به بیمه باشد. در این صورت، مالک موتورسیکلت می‌تواند به دنبال بازیافت مبلغ از شما یا فرزندتان باشد.



  3. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در زمینه بیمه و مسئولیت مدنی مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما در بررسی شرایط بیمه‌نامه و همچنین حقوق و تعهدات قانونی شما کمک کند.



  4. مذاکره با مالک موتورسیکلت: ممکن است بتوانید با مالک موتورسیکلت مذاکره کنید و به توافقی برسید تا از شکایت جلوگیری شود. این توافق می‌تواند شامل پرداخت مبلغ به صورت اقساط یا توافق دیگری باشد.




پیشنهاد می‌شود که هرچه سریع‌تر با وکیل مشورت کنید تا بهترین راه‌حل قانونی را برای وضعیت خود پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین عبادی

6 ماه پیش

مطالبه وجه چک برگشت خورده ۱۳ سال پیش

آیا میتوان وجه چک برگشت خورده در تاریخ ۱۳ سال پیش را در محاکم قضایی مطالبه نمود؟ خسارت تاخیر تادیه هم تعلق میگیرد؟ لطفا نمونه دادخواست مربوطه طبق آخرین تغییرات قانون.

پروفایل کاربر

Ali P

7 ماه پیش

دیوان عدالت اداری

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم

بنده چن سال بود معلم بودم به خاطر ارسال عکس و محتوای اخلاقی در یکی از چت هام هسته ی گزینش رای به اخراج من داد

حالا با وجود داشتن مدارکی مثل گواهی حسن اخلاق و رفتار از مدرسه ، مسجد محل ، پایگاه بسبج و همسایه ها و ... و اینکه شخصی که باهاش چت کردم خارج از محیط کاری بوده و ربطی به محیط کاری نداشته و اینکه هیچ محکومیت کیفری و هیچ شاکی خصوصی ندارم امکانش هست دیوان رای به بازگشت کار بده

پروفایل کاربر

علی مویدی

2 روز پیش

راهنمایی

معامله ای در سال ۹۶در شهرآبادان انجام شده وملک مورد معامله در آبادان می‌باشد وثمن معامله قسمتی نقدی بوده قسمتی زمین راعی در استان فارس ضمن اینکه در سال ۹۷دعوی استرداد ثمن مطرح شده وبدلی اینکه