وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد یوسف نژاد

ارثیه مادری

سلام،یک واحدخانه کمیته امدادی بنام مادربی سرپرستم میباشد،میخواهدآن خانه رابنام من بزند،بدون رضایت بقیه دختروپسرها این اجازه راقانون به ایشان میدهد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

در مورد انتقال مالکیت یک ملک از سوی مادر به یکی از فرزندان، مهم است به نکات زیر توجه داشته باشید:



  1. مالکیت قانونی: اگر ملک به نام مادر شما است و او مالک قانونی آن محسوب می‌شود، او حق دارد تصمیم بگیرد که ملک را به چه کسی منتقل کند. این انتقال می‌تواند از طریق فروش، هدیه یا وصیت انجام شود.



  2. عدم نیاز به رضایت سایر فرزندان: در صورتی که مادر شما مالک قانونی ملک باشد و تصمیم به انتقال آن به شما بگیرد، نیازی به رضایت سایر فرزندان ندارد. البته این موضوع می‌تواند در آینده باعث اختلافات خانوادگی شود، ولی از نظر قانونی، رضایت سایر فرزندان الزامی نیست.



  3. محدودیت‌ها و استثنائات: اگر ملک به‌صورت مشترک با سایر افراد یا تحت شرایط خاصی (مانند وثیقه یا وام) باشد، ممکن است محدودیت‌هایی برای انتقال وجود داشته باشد. همچنین، اگر مادر شما تحت قیمومیت یا محدودیت قانونی دیگری باشد، ممکن است نیاز به مجوز یا تأیید قانونی داشته باشد.




پیشنهاد می‌شود برای اطمینان بیشتر از جزئیات قانونی و حقوقی، با یک مشاور یا وکیل متخصص مشورت کنید تا از تمامی جنبه‌ها و پیامدهای قانونی مطلع شوید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حمیدرضا زعفرانی

قولنامه

باسلام
پدربزرگم زمینش رابصورت قولنامه دستی خریده وباقولنامه دستی به پدرم واگذار نموده بنده هم زمین رابصورت قولنامه کد رهگیری دارازپدرم خریدم حال قولنامه ای که پدربزرگم بواسطه آن به پدرم زمین فروخته راگم کردم امادر قولنامه ی خودم تاریخ های واگذاری واشخاص واگذار کننده ذکرشده آیازمان فروش مشکلی پیش میاید؟کسی میتواند نسبت به زمینم ادعایی بکند؟
ممنون

پروفایل کاربر

حمیدرضا احمدی

ابطال تقسیم نامه ارثی

سلام. دایی بنده با فریب از مادرم امضا و اثر انگشت گرفته. چون مادرم بی سواد بوده و متن تقسیم نامه زمین را هم براش نخوانده. مادرم همینجوری امضا کرده رفته. بهش یه قول دیگه دادن یه چیز دیگه نوشتن تو تقسیم نامه. رفتیم دادگاه برای انحصار وراثت بالاخره بعد از چند نظر کارشناسی قاضی حکم داد تا وقتی تقسیم نامه به قوت خود باقی است این دعوا قابل استماع نمی باشد. الان سوال من اینه آیا می‌شود آن تقسیم نامه را باطل کرد؟ به دلیل فریب و سو استفاده از بی سوادی شخص. شاهد هم وجود داره و میتونه در این رابطه شهادت بده. در ضمن در تقسیم نامه قید کردند که طبق سفارش مرحوم پدر بزرگ بنده این مقدار زمین به مادر من تعلق می‌گیرد. آیا می‌شود این را وارد هبه نامه کرد؟ چون ما مدرک مکتوبی نداریم که پدربزرگ ما به مادرم زمین داده فقط زبونی بین همه گفته. خودشون هم در تقسیم نامه اقرار کردند و البته شاهد هم داریم. یعنی بجز سفارش پدر بزرگ بنده هیچ چیز دیگری به مادرم ندادند. آیا امکان ابطال این تقسیم نامه وجود دارد؟ با تشکر.

پروفایل کاربر

Ramin Sarmadi

مسئولیت نظرات در پلتفرم ها

در پلتفرمی که کاربرها می توانند نظرات و تجربیاتشون رو در مورد فروشگاه های اینترنتی رو بنویسند
آیا مسئولیت حقوقی نظرات منفی با پلتفرم است؟
امکان شکایت قضایی توسط فروشنده از مالک پلتفرم وجود دارد؟
با تشکر