
محمد یوسف نژاد
ارثیه مادری
سلام،یک واحدخانه کمیته امدادی بنام مادربی سرپرستم میباشد،میخواهدآن خانه رابنام من بزند،بدون رضایت بقیه دختروپسرها این اجازه راقانون به ایشان میدهد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
در مورد انتقال مالکیت یک ملک از سوی مادر به یکی از فرزندان، مهم است به نکات زیر توجه داشته باشید:
مالکیت قانونی: اگر ملک به نام مادر شما است و او مالک قانونی آن محسوب میشود، او حق دارد تصمیم بگیرد که ملک را به چه کسی منتقل کند. این انتقال میتواند از طریق فروش، هدیه یا وصیت انجام شود.
عدم نیاز به رضایت سایر فرزندان: در صورتی که مادر شما مالک قانونی ملک باشد و تصمیم به انتقال آن به شما بگیرد، نیازی به رضایت سایر فرزندان ندارد. البته این موضوع میتواند در آینده باعث اختلافات خانوادگی شود، ولی از نظر قانونی، رضایت سایر فرزندان الزامی نیست.
محدودیتها و استثنائات: اگر ملک بهصورت مشترک با سایر افراد یا تحت شرایط خاصی (مانند وثیقه یا وام) باشد، ممکن است محدودیتهایی برای انتقال وجود داشته باشد. همچنین، اگر مادر شما تحت قیمومیت یا محدودیت قانونی دیگری باشد، ممکن است نیاز به مجوز یا تأیید قانونی داشته باشد.
پیشنهاد میشود برای اطمینان بیشتر از جزئیات قانونی و حقوقی، با یک مشاور یا وکیل متخصص مشورت کنید تا از تمامی جنبهها و پیامدهای قانونی مطلع شوید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

فرشید مافی
نحوه محاسبه و اجرای اجراییه
باسلام بنده محکوم له پرونده مالی هستم که اجراییه صادره مبلغ ۴ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۶ بااحتساب خسارت تاخیر تادیه اسفند ۱۴۰۲ جمعا مبلغ ۴۲ میلیارد اجراییه صادر شده که اسفند ۱۴۰۳ بعد از یکسال ۱۵ میلیارد وصول والباقی وصول نشده اکنون ملک محکوم علیه کارشناسی جهت مزایده شده باتوجه به مزایده نحوه محاسبه دین طبق آخرین رای وحدت رویه چطور حساب و پرداخت میشودآیا مجدد باید کل مبلغ دین وخسارت مربوطه براساس شاخص تورم بروزرسانی گردد و مبلغ پرداختی از آن کسر و پرداخت شود یا روش دیگری هست لطفا راهنمایی کنید باتشکر از مدیر سایت

حوریه حاجی قربانخانی
در مورد وکالت پدر به برادردر کانادا
سلام خدمت شما
خانواده من همه در کانادا وکویت سکونت دارند وپاس کانادایی دارند یک برادر در کویت وبرادر دیگر در کانادا در رابطه با کار پدر وکالت کاری از ایشان گرفتند ودر کانادا به علت اینکه نمی توانستند به زبان انگلیسی صحبت کنند برادر مترجم آنهابوده پدر 85 سالش می باشد ومبتلا به بیماری است که برادر سو استفاده کرده وپدر رو برده وتمام اموال را به نام خود کرده ومادر هم توانسته پدر را تحت فشار قرار دهد تا پس از مرگ تمام دارایی پدر به ایشان برسد ودر ایران هم دوملک که هر کدام 1500 متر ویلایی است هر کدام به نام برادرها بدون آگاهی ما به نام شان زده لطفا راهنمایی میکنید چه کاری از دست ما برمی آید تا جلوی این بی عدالتی گرفته شود ؟

رضا مخااری
دعوا بر سر زمین کشاورزی
با سلام و عرض ادب و احترام
سال ۱۳۷۳ پدر و مادر من،سه قطعه زمین کشاورزی را در ازای مبلغ ۱۵۰ هزارتومان از عموی مادرم خریداری کردهاند،پدرم ۱۳۰ هزارتومان از این مبلغ را از عمویم قرض گرفته بود،(بماند که عمویم خود نیز هیچ منبع درآمدی نداشته و این پول را هم در واقع از زراعت و گلهگوسفند پدربزرگم در حالی که پدربزرگم در قید حیات بوده بدست آورده است)
اما پس از چند هفته عمویم زمین ها را از پدر و مادرم گرفته است و غیر از ۶۰۰ متر که تقریبا یکدهم کل متراژ آن سه قطعه زمین است،بقیه را به زور از ما گرفته است،لازم به ذکر است که در اسناد مربوط به معامله،هیچ نامی از عمویم برده نشده و در اسناد و قولنامه معامله،طرفین معامله تنها پدر و مادرم و عموی مادرم هستند،حتی در سند معامله، عموی مادرم ذکر کرده که مبلغ ۳۰ هزارتومان را برای برادر زاده اش(یعنی مادر من) تخفیف داده است(یعنی مبلغ اصلی ۱۸۰ بوده).عموی مادرم نیز در قید حیات است و میتواند برای ما شهادت بدهد.
در ضمن عمویم هیچ گاه درخواست بازپسگیری پول را نداده که پدر و مادر من از پس دادن پول امتناع کنند.در واقع بدون هیچ مقدمه ای زمین ها رو به زور زراعت کرده.
حال میخواستم بدانم:
۱.امکان بازپسگیری زمین ها وجود دارد؟
۲.آن ۱۳۰ هزارتومان عمویم به نرخ روز بر چه اساسی محاسبه میشود؟
۳.آیا میشود درآمدی که عمویم طی این ۳۰ سال از آن زمین ها داشته را بجای آن ۱۳۰ هزارتومان سال ۱۳۰ در نظر گرفت؟
با تشکر از پاسخگویی شما.موفق باشید.