
حسین ساری
تجاوز
بنده امروز یه خانم ۴۷ ساله ای رو سوار ماشینم کردم و این خانم با رضایت و با پیشنهاد خودشون برای بنده خودارضایی کردن و آب منی بنده هم داخل دستمال کاغذی ریختن و متاسفانه دستمال پیش این خانم موند.
با توجه به گفته ی خودشون که گفتن ۳ روز پیش بهش تجاوز شده آیا این خانم با توجه به اون دستمال کاغذی میتونه به بنده تهمت تجاوز بزنه.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد ج
دریافت وجه نقد توسط دانشگاه
سلام
در دانشگاه درس میخوانم و از من خواستن تا قبل شروع امتحان پایان ترم تسویه حساب کنم وگرنه به مشکل میخورم، در این زمان فرصت پیگیری قانونی بودن کارشان را ندارم،میخواستم بدونم میتونم از حسابداری درخواست رسید کنم که مبلغ واریزی خودم رو به همراه علت واریز مبلغ رو مشخص کند؟
مثلا بنا دستور رئیس دانشگاه دانشجو ملزم به پرداخت این هزینه تا بهمن ماه است.( از این نظر که پرداخت زودتر از موعد داوطلبانه حساب نشود) و بعداً پیگیری کنم؟ همچنین این سند چه ویژگی باید داشته باشد؟ ( مثل داشتن مهر دانشگاه) و درصورت دریافت پول و عدم دادن رسید توسط حسابدار کاری میتونم انجام بدهم؟

حامد نقره ای
پرداخت نکردن قسط وام
سلام ضامن یک نفر شدم بانک بعد از یک سال با من تماس گرفت (تاریخ سررسید گذشته) و گفت حکم جلب شما را میگیریم و حساب را میبندیم،میخواستم بدونم چقدر زمان میبره حکم جلب گرفته بشه،و آیا بعد از کسر پول از حسابم میتونم از وام گیرنده شکایت کنم