وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محسن کسرایی

3 ماه پیش

تامینِ دلیل بعد از محکومیت قطعی

سلام. وقت بخیر. یک نفر زمینِ زراعیِ بنده را تصرف عدوانی کرده بود و در تمام مراحل کارشناسی (تک، سه‌نفره و پنج‌نفره) تصرف‌ عدوانی‌اش بعد از ۴ سال محرز شد و لذا در دادگاه بدوی و تجدید نظر محکوم شده و رای قطعی دایر بر محکومیتش صادر شد و همچنین وی از زمینِ بنده خلع ید گردید و خسارت ایام تصرف عدوانی را هم از او گرفتم. ولیکن باز رفته با عنوانِ "تامینِ دلیل" نقشه‌بردار سرِ زمین برده و دوباره زمینِ بنده را تماماً در نقشه‌ی خودش وارد کرده است و نقشه‌بردار هم نوشته که مسئولیتِ صحت و سقمِ جانمایی هم با خودِ آن شخص است.
حالا تکلیف بنده چیست؟ آیا باز همه چیز از نو شروع می‌شود؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ربابه اسدی

2 ماه پیش

متن لایحه به شورای حل اختلاف جهت عدم صلاحیت رسیدگی به مبلغ ملک بالای ۱۰۰ میلیون تومان

ملکی که در دادگاه بدوی وتجدید نظر موردهبه رد شده وبالای ۱۵ میلیارد تومان قیمت دار چگونه به دادگاه صلح ارجاع داده شده وعدم استماع گرفته حالا دادخواست به شورای حل اختلاف وشعبه دیگر ارجاع داده شده؟

پروفایل کاربر

ش ف

2 سال پیش

آپارتمان

سلام،سال ۹۹ یکی از مالکین آپارتمان ۴ میلیون تومان از هر واحد منجمله بنده برای نصب دربها و پنجره های پارکینگ ساختمان دریافت کرد اما کار ناقص انجام شد در این مدت هر بار برای تکمیل کار طلب وجه می کند،چطور می توانم طلب خسارت و الزام به رفع نقص کنم و حقوق مادی و معنویم را شخصا و بدون حضور سایر مالکین از وی مطالبه کنم؟

پروفایل کاربر

سارا عبایی

2 سال پیش

تفاوت در شخص طرف قرارداد و مستاجرین

با سلام
من مالک یک قرارداد رهن و اجاره تنظیم کرده ام که طرف قرارداد یک آقا هست که منزل رو برای دو دخترش اجاره کرده.
آیا این مسأله می تواند دردسر ساز باشد یا اینکه در صورت بروز اختلاف هر 3 نفر طرف دیگر قرارداد محسوب می شوند؟ برای رفع مشکل چه باید بکنم؟
ممنونم از پاسخگویی شما