
پویا عفاری
عدم ارائه جعبه گوشی موبایل
تیر ماه ۱۴۰۳ گوشی کارکرده به قیمت ۱۱ میلیون تومان از مغازه دارای پروانه کسب معتبر خریدم. مبلغ ۵ میلیون نقدا به کارت همسر فروشنده کارت به کارت کردم. ۶ میلیون باقیمانده در دو فقره چک با مبلغ سه میلیون و سیصد هزار تومان تسلیم فروشنده شد. فروشنده فقط گوشی و کابل و شارژر را به من داد و فاکتور داخل جعبه تا پاس شدن چک ها به امانت ماند. اولین چک توسط فروشنده نقد شد دومی بعلت مشکل امضا برگشت خورد. مبلغ چک مذبور را باز به شماره کارت همسر فروشنده انتقال دادم تا سر فرصت لاشه چک و جعبه را از وی دریافت کنم. متوجه شدم فروشنده چک را در اختیار مغازه دار همکارش قرار داده لذا دوباره مبلغ را به کارت من مسترد کرد و من با مراجعه به مغازه همکار لاشه را گرفته و مبلغ را تسویه نمودم. فروشنده به دلیل برگشت خوردن متعدد چکها اقدام به جمع آوری مغازه نموده بود لیکن به بنده گفت آدرس و شماره سریال را برایش پیامک نمایم تا جعبه و فاکتور را ارسال کند اما ارسال نکرد. ماه هاست تلفنش خاموش است. با مراجعه به اتحادیه مشخصات هویتی و کد ملی فروشنده را دریافت کردم. پروانه کسب فروشنده تا سال ۱۴۰۶ معتبر است اما دیگر مغازه ای ندارد.
من برای دریافت جعبه و انتقال مالکیت چه اقدام حقوقی و چه نوع شکایتی با چه عنوان و تحت کدام ماده و بند و تبصره باید انجام دهم که شامل هزینه های مترتبه شکایت و ۷ ماه بلاتکلیفی ام باشد. هیچ مدرک کاغذی دال بر خرید به بنده ارائه نشده است و انتقال مبالغ به کارت همسر فروشنده انجام یافته است.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

جهان پارسی
خسارت تاخیر تادیه
بنده مقداری پول رو از طریق انتقال کارت به کارت بانکی به شخصی قرض دادم ،و قرار شد پول من رو تا اسفند 1400 پس بدهند، که ایشان در زمان تعیین شده نتوانست طلب بنده را پس دهد و وقتی متوجه شد که قصد شکایت دارم قراردادی کتبی را با من امضا نمود که طی شرطی که در قرارداد شد قرار شد مبلغ طلب بنده رو طی 4 ماه آینده پرداخت کنن و در صورتی که به عهد خود وفا نکند خسارت تاخیر تادیه بنده را از تاریخ اسفند 1400 به بنده پرداخت نماید و این موضوع به صورت واضح و شفاف در متن قرار داد عنوان شد. حالا سوال بنده اینه که اگر من از نامبرده شکایت کنم، دادگاه خسارت تاخیر تادیه رو از اسفند 1400 برای من محاسبه میکنه یعنی چیزی که در قرارداد بین من و ایشان ذکر شده یا تاخیر تادیه رو از زمان ثبت درخواست شکایت محاسبه میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ابوالفضل عباسی
نیابت تحقیقات محلی
باعرض سلام
آیا دادگاه بخش میتواند جهت انجام تحقیقات محلی پرونده حقوقی به دادسرای شهرستان نیابت دهد یا حتما باید به دادگاه حقوقی نیابت دهد؟

مایانا م
سهمالارث متوفی
سلام وقت بخیر پدر من دوسال پیش فوت کردن و ما سهتا خواهر هستیم که خواهر کوچیکم زیر سن قانونی هستش(۱۵سالشه) مادرم تصمیمگرفتن که تمام اموال و داراییهای پدرم رو به خواهر کوچیکم بدن(هنوز انحصار وراثت انجام ندادن) آیا چنینکاری امکانپذیره؟