مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی نقاشی

8 ماه پیش

خرید و فروش موتور سیکلت

سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید

? اول اینکه معذرت می‌خوام متن سوالم زیاد شده چون مهم هست و نگرانی دارم ممنون میشم جواب بدید

بنده یک موتور سیکلت مدل سال ۹۵ داشتم و به موتور فروشی فروختم و پول نقد ازش نگرفتم و عوضش یه موتور صفر قسطی ازش برداشتم و ۶ تا چک دادم و بقیه پول موتور صفر را از همین موتور مدل ۹۵ که فروختم درآمد و مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش را طبق تصویر بالا بهم تحویل داد

موقعی که موتور مدل ۹۵ را به موتور فروش فروختم سند،کارت سوخت و کارت موتورش را به موتور فروش دادم و موتور فروش موتور را به یک نفر قولنامه‌ای فروخته و مدارک‌هایی که داشته را هم کاملاً داده به اون طرف، حالا این نفر سومی به من میگه بیا موتور را به اسم من بزن چون سندت دست منه من میگم کاری ندارم که سند دست تو هست یا نه، من با موتور فروش معامله کردم و فقط به اسم موتور فروش می‌زنم

حالا چند تا سوال داشتم از خدمتتون

♦️سوال اول :

من به موتور فروش گفتم بیا این موتور مدل ۹۵ را که بهت فروختم را به اسمت بزن میگه که برگ سبز و مدارک را دادم به نفر سومی دست من نیست نمی‌تونم به اسمم بزنم

به نظر شما با اینکه مدارک را به نفر سومی داده می‌تونم براش دادخواست بفرستم که هرجوری شده باید به اسمت بزنی دیگه مشکل خودت بوده و به من مربوط نمی‌شه که مدارک را دادی؟

♦️سوال دوم:

الان این مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش را که موتور فروش به من داده و آدرس حضوری داره،شماره موبایلش را هم دارم و مهر مغازش هم روش هست،خودم دیدم که خودش این قرارداد را با دست خط خودش نوشت،خودشم امضا زد، حالا از اون موقعی که بهش فروختم تا به الان اگه خلافی با موتورم صورت گرفته باشه و این مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش را نشون بدم به پلیس تبرئه میشم و مسئولیتش با خریدار موتور یعنی موتور فروش یا نفر سومی که موتور فروش بعد از خرید از من بهش قولنامه کرده مسئولیتش با اونه؟

♦️سوال سوم :

موتور فروش یه بار گفتش که اگه بخوای برام اظهارنامه بفرستی سند موتور صفر را به اسمت نمی‌زنم حالا طبق این قرارداد خرید و فروش و مبایعه نامه که دستم هست اگه سند موتور صفر را که خریدم ازش را و چکهاش را پاس می‌کنم را به اسم من نزنه می‌تونم ازش شاکی بشم تا سند موتور صفر را بهم تحویل بده؟

♦️ سوال چهارم:

مشخصات موتور فروش از جمله نام و نام خانوادگی و کد ملیش در داخل مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش نیست و فقط اسم مغازه‌اش را نوشته اینجوری معتبر هست؟

♦️ سوال پنجم:

حالا نفر سومی که به من فشار میاره اگه بخواد دم درمون بیاد یا هی زنگ میزنه می‌تونم ازش شاکی بشم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

احمد ترابی

2 هفته پیش

دستمزد بازدس علی البدل

یکی از دوستان بنده به من گفتند که من شرکت دارم و شما کد ملی و مشخصات بده میخوام شما را به عنوان بازدس علی البدل انتخاب کنم و بصورت شفاهی اذعان داشتند که ماهیانه ۱۵ میلیون تومان به شما میدهم ، حال با گذشت چند سال هنوز به بنده پولی نداده اند ولی کماکان من به عنوان بازرس علی البدل همچنان عضویتم فعال میباشد ، چطور برای دریافت حقوق و دستمزدم اقدام کنم؟

پروفایل کاربر

علی علی

4 ماه پیش

اجاره خانه

می خواهم خانه را تحویل بگیرم و پول رهن را پس بدهم . چه تشریفاتی باید انجام شود ؟

پروفایل کاربر

شراره خادمی

11 ماه پیش

وثیقه برای مرخصی زندانی

سلام برای مرخصی زندانی بطور موقت سند ملک خود را وثیقه گذاشتم ولی زندانی مرتب مرخصی را تمدید می کند و من در جریان امور نیستم در حال حاضر تمایلی ندارم سند وثیقه بماند لطفا من را راهنمایی کنید