وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی

تناقض در یک دادنامه‌با دو رای و چگونگی پیگیری

سلام در پرونده ای در دادگاه کیفری 1 با عنوان تجاوز به عنف, بر اساس اظهارات ضد و نقیض و دروغ شاکیه ۳۸ ساله مبنی بر تکرر انجام رابطه جنسی با وعده وعید ازدواج توسط متهم طی ۷ سال و همچنین عدم وجود ادله کافی، رابطه مطاوعی تشخیص داده شده و متهم از عنوان اتهامی تجاوز به عنف تبرئه شده و قاضی صرفا بر اساس اسکرین شات چند پیام واتس اپی آنهم بدون تایید مراجع ذی ربط نظیر پلیس فتا و یا خارج نویسی و بدون هیچ نظر کارشناسی مبنی بر انتساب آنها به متهم و پاک کردن اکانت واتس اپ توسط متهم از یکطرف و به دلیل اظهارات ضد و نقیض شاکیه و‌اعلام شاکیه مبنی بر علاقه به متهم و دوستی بلند مدت با وی تشخیص بر مطاوعی بودن رابطه و رای برایت از تجاوز و زنا داده و از طرفی صرفا بر اساس اسکرین شات های واتس اپی رای به نفع شاکیه مبنی بر رابطه نامشروع و احراز رابطه نامشروع صرفا در حق متهم( رابطه نامشروع یکطرفه علی رغم عدم احراز اکراهی بودن آن) صرفا از پیام های واتس آپ داده و بر صرف این پیام ها رابطه نامشروع پیامکی را محرز دونسته و بر اسلس قانون 637 فقط متهم را محکوم به شلاق تعزیری کرده است!!!!( از یکطرف کفته رابطه مطاوعی از طرف دیگه گفته صرفا متهم محکوم به رابطه نامشروع احراز شده از پیامک واتس اپی است) !!!! رابطه نامشروع که یک رابطه دو طرفه است و دروغ های شاکیه هم که مشخص شده و ادعای تظلم خواهی وی صحیح نبوده است و‌ قصد شاکیه تخریب متهم به دلیل عدم پذیرش شاکیه و بی محلی ‌به شاکیه توسط متهم بوده است و خود قاضی هم این موضوع را فهمیده است و‌گفته بر اساس گفته های شاکیه این رابطه مطاوعی بوده است ( البته که متهم همه این موارد را رد و نفی نموده و هیچ اقرار و شاهد و هیچ چیزی )وجود ندارد ! همچنین هیچ گونه اکراهی هم‌که احراز نشده است ، پس چرا قاضی حکم یکطرفه رابطه نامشروع صرفا برای متهم صادر کرده است؟ چگونه باید از این بی عدالتی در این حکم شکایت نمود؟ ضمنا قاضی یکسری پیام از حفاظت اطلاعات دادگستری در خصوص خط تلفن و پیامک های رد بدل شده همراه اول استعلام کرده که در پیام های استعلامی همراه اول جملات مستهجن یا حتی عزیزم و‌... هیچ چیزی نیز نبوده است ولی همانطور که قبلا ذکر شد در واتس اپ شاکیه اسکرین شات اورده که محتوی جنسی از سمت متهم بر رابطه جنسی و درخواست رابطه جنسی داشته است ولی در فرایند دادرسی متهم انها راکاملا انکار کرده است و البته همانطور که ‌گفته شد علی رغم‌انکار جدی متهم، شاکیه تاییده پلیس فتا‌ و کارشناس و حتی اصل پیام ها را موجود را ندارد، ولی قاضی با استناد به پیام های واتس اپی و بی توجهی به اعلام متهم بر امکان جعل و دستکاری توسط شاکیه هیچ توجهی به دفاعیات متهم ننموده است. چطور میشود به شکل خوب و‌قوی در دیوان فرجام خواهی کرد تا این رای بشکند و رابطه نامشروع رفع شود یا حداقل شاکیه دروغ‌گو نیز به رتبطه نامشروع محکوم شود؟ البته بعد از بیست روز متهم با متن اعتراضی با اعلام خصومت و قصد ازار و اذیت شاکیه علیه خود اعتراض خود را به دیوان عالی فرستاده ولی شاکیه چون رای بدوی تا حدی به نفعش بوده است اقدامی نکرده است و اعتراضی به رای حتی در خصوص ادعای خود مبنی بر برایت متهم از تجاوز نکرده است!!!!! لذا باید چطور از شاکیه شکایت کرد و یا او را نیز درگیر موضوع رابطه نامشروع نمود؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهرا رضایی

تهمت و توهین و افترا پیامکی

خواهرم با خط خودش به موبایل من و همسرم پیامهایی تهدید آمیز جانی و ناموسی بسیار بسیار رکیک که قابل بیان نیست ارسال کرده است

میتوانم شاکی شوم

پروفایل کاربر

سارا احمدی

دعانویس

چند وقت پیش با خانمی آشنا شدم ایشان گفتن ینفردعا نویس میشناسن ولی من تمام پولها بحساب این خانم ریختم الان چطور حقم پس بگیریم از طرفی این خانم فالگیر هستن و توی یه شهر دیگه فقط سریعترین راه چیه البته ناگفته نماند چندین بار من تهدید کردن به نامزدت میگیم که دعا گرفتی و این خانم توی یه شهر دیگه هستن و فقط شماره نامزدم دارن

پروفایل کاربر

محمد عبدالهی

عدم مطابقت امضا چک

باسلام
شخصی 6 فقره چک در وجه حامل 6 سال قبل صادر کرده حال با مراجعه به بانک امضا سه فقره با امضای سیستم مغایرت نداره یعنی بانک اعلام که امضای سه فقره مطابقت داره امضای سه فقره خیر ؟؟؟ ایا طرف میتونه ادعای جعل کنه ؟؟؟؟
هر پیشنهاد و استناد قانونی داشتین بهم بگین ممنون میشم